加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 有邊個覺得林曉蔚好扮野同好黑人憎嫁!?  多選 : 最多可選 3 項 [參與投票的會員]
超黑人憎
好黑人憎
唔黑人憎
對不起,您無權投票。

標題: 有邊個覺得林曉蔚好扮野同好黑人憎嫁!?
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 千葉仁 的帖子
有邊個覺得林曉蔚好扮野同好黑人憎嫁!?

我就好唔中2佢啦!!!!!
成日係度扮野!!!!
有時仲好想打佢TIM!!!!
你地點睇佢呀!?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 MING_BB=] 的帖子
邊個黎架-0-?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 千葉仁 的帖子
4E果個姣婆囉

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 千葉仁 的帖子
條友數學唔合格入A MTH嫁!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 千葉仁 的帖子
唉....一個二個刀驚比佢睇到!
怕佢咩姐!!!
驚佢會食你咩!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蔚蔚 的帖子
回[[千葉仁]] >333<"

請問你係邊個呀??" =]]]
(你死la~!!! 比我知道你係邊個tim >.<")
我想講我maths係合格嫁 >333<"
你唔係我,,,你又點知我d野禁清楚??"  @@
岩唔岩聽都好,,你都應該唔好亂講野,,,  =]]]
你有冇證據話我係maths 唔合格呀???"  @@ ??
但我有足夠證據話我係maths合格 =]]]
唔講e樣,,,
禁,,,就算我樣衰,,,我姣,,,  
我maths 唔合格禁又點??"   @@??

我諗唔會左到你讀書之類呀ma??"
[[請你回我!!!~]]
[[講你係邊個呀??"]]
(除非你驚,,你先唔回我)  =]]]   嗯嗯
p.s:::
多謝返支持我既人,,, ^^
=]]] 多謝你地呀 =]]]

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sam006006 的帖子
屌你老母咩...
人地姣唔姣關你撚事呀"..
你冇撚野呀?
人地又唔係姣你...姣你就話姐
都唔係姣你...你講人做咩"
你忽上腦呀?
人地合唔合格又關你撚事咩"
人地入到呢理你吹咩..
你唔低得呀?
你條死kia子..咁有型係到開post"
有種對住佢兜口兜面講呀嘛"
呀...唔好意思...如果你有種就唔會係到開post
真係唔好意思"...
我睇你條傻仔...都唔會好佢好多"
樣衰口臭你都應該齊曬....
睇你個死樣都係溝唔到女個d"
自己檢討下先啦...白痴仔

本帖最近評分記錄
YAN:D   2007-10-11 10:35 PM  代幣  -16   
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 飛龍在天。 的帖子
我唔知條友姣唔姣
所以亂投~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 tong:D 的帖子
-, - 沒有意見!*v*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 千葉仁 的帖子
回復 #6 蔚蔚 的帖子

無!發表下姐!
因為我知道有好多人好憎人!
所以咪搞下投票囉!不過至於人maths合唔合格就得你自己知囉!
你樣唔樣衰就見人見志啦!你姣呢就唔想多講啦!
你自己知自己事啦!問下良心啦!
仲有呀!香港有言論自由嫁!
我想講咩就講咩!不過如果你唔服既!
咪查囉!我又唔你果班既!
你又可以鬧我嫁!我無所謂!
如果你知道我係邊果既話!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...