加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原} 第2pO* ♥.,!°喂喂喂.,你住係我個{心}度又唔交租;*算點先xd
載入中 ...
`{芒..!!
嬰兒上路

會員編號 377030
精華 0
積分 316
帖子 62
威望 0 點
I-See幣 11100 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-5
註冊天數 6049
狀態 離線
  只顯示 `{芒..!! 的帖子
原} 第2pO* ♥.,!°喂喂喂.,你住係我個{心}度又唔交租;*算點先xd

第2pO了`
大家多多支持支持*

{串}
]*--,."/人有仔*,你有仔゚・.。點解你條仔特別的{型}♥.,;!°

♣×*-]幹!*[![![大姨媽又殺到__[[`!!

♥.,;!°呢位同學`*.:你條裙過長●*|仲唔去改改゚・.。.博記過? [[__+*;;:

♠〝| ,,呀媽教落有大肚腩就唔好著露臍裝+*;;:你都唔聽話既!°’[!.,;

❤*||靠你的樣子足以令我{愛}死你`.:*]+ ┐

*|靠♣!-]今日又俾{馬嬲忽忽}死人樣嚇親ペ*?♥_]]

×]]。{美女}我識你的mA`?.,;我同你樣子相差咁遠`*.: . ♥

♠ 對不起●*,[,由於樣既問題,.,__”你打既電話唔正確! *!]]

+*;;:喂喂喂__ +::;你搭錯線呀小姐*×! ◇

◈*°||彈開!!-*]]]你這人猿猩猩忽忽混合體!°’[!.,;

-____))  放心]゚・這不是你的錯_*”錯既係你老豆老母生到你咁!×♠-]

◆`{{*﹏難道近日潮流興把{忽忽}畫上面度0.0 `?}♥ *°

[×◆*,小姐,,見唔見到我個額頭寫住閒人與狗勿擾`?[[﹏,`°

♥!||*如果太多的{姣}味...`'°清新口味冇訂企﹏○°×

◆*..×死姣婆゚・.。條仔叫你食屎你都話好味嫁喇!●*,[,!

×◆*,’-[!^@#!^*%)^& wHat a y0u talKInG ab0Ut ?♥- [,[,!

:;* █有咩留番拜山先講XD*×*⊿

[×”喂{!?}999呀{{*﹏呢度有隻{忽忽}係度玩野b0r!-[點計先?!-×♠-]

◈×.°"*{人}發姣{你}發姣,.,__”,你發得特別{失敗}-v-"●*°;;:

◈×.°"*{人}發姣{你}發姣,.,__”,你發得特別似{猩猩}在跳{求偶舞}`”*!]]

{L♥ve!NG}
♥.,;!°喂喂喂﹏;;.,你住係我個{心}度又唔交租+*;;:算點先xd♥*.:

♥`![: .,I LoVe YoU [I MiSs YoU] AnD{I NeEd YoU}×*-]<3`

◆+*;;:每次和你的爭吵,.,`*都值得紀念xd♥_]]

{三角戀}
♠,;!°如果哭的是我]゚・你也會像對她般對我嗎?-]!] ♥

♠*°||{她}有什麼比我好`? *×! ◇

+*;; ♥:我們之間會出現第3者mA,,?!" `.:*]+ ┐

`*.: . ♥你永遠只會對她說真話"♣×*-]

{失戀}
♣↗﹍我跟你會有結果,,,?!" *×!}

[[♥,_×.! 1直在等你說出那{3果字},,×°||﹍

-[`分手?! 誰來再次拖著我的手..\ ?! ×*-]

♠`{{*﹏沒有你的時候*.,/總會覺得孤獨`_+*;;:

◈*°||其實你有什麼吸引+::;?!}

♣×*-]我該繼續愛你嗎!?` + ┐

♥.,;!°受不了你對我的{ 忽 冷 忽 熱 }**..× !

`]-♥感 覺 是 會 過 期 的`”*!]]

♧×*:對著你*..×總是會心軟的,'' ×*⊿

×.°"*{我愛你}..真的有那麼難說,,? !°’[!.,;

♡*°×對你的愛完全失去了信心\×!|●°

♥’[*,’-[!討厭這樣的愛情*!×-]

本帖最近評分記錄
aHSky:P`   2007-11-18 08:55 PM  代幣  +5   原創內容`
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
雪`°×]]
初生嬰兒

會員編號 386580
精華 0
積分 192
帖子 13
威望 0 點
I-See幣 10737 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-17
註冊天數 6006
狀態 離線
  只顯示 雪`°×]] 的帖子
1111了*v*!

好中意串果度d句子xDDDD"
sUP 0v0!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`{芒..!!
嬰兒上路

會員編號 377030
精華 0
積分 316
帖子 62
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6049
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 雪`°×]] 於 2007-11-18 05:17 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好中意串果度d句子xDDDD"
sUP 0v0!

Ka`
好好笑*
thZ cM,,

頂部
S!u`K!`=)
認證會員

會員編號 91001
精華 0
積分 1590
帖子 925
威望 0 點
I-See幣 10374 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-24
註冊天數 6699
狀態 離線
  只顯示 S!u`K!`=) 的帖子
♥.,;!°喂喂喂﹏;;.,你住係我個{心}度又唔交租+*;;:算點先xd♥*.:

好搞笑x)'
supp0rt :)

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6237
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

好搞野Ar""
借了*
THzzz*

頂部
JOEY-穎
初生嬰兒

會員編號 357643
精華 0
積分 264
帖子 28
威望 0 點
I-See幣 10950 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-11
註冊天數 6104
來自 我 來 自 水 星`]
狀態 離線
  只顯示 JOEY-穎 的帖子
好 串 牙 `
哈 哈=]
借 佐 ..
thz`

頂部
`{芒..!!
嬰兒上路

會員編號 377030
精華 0
積分 316
帖子 62
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6049
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 S!u`K!`=) 於 2007-11-18 05:26 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

好搞笑x)'
supp0rt :)

thZ`
我都覺得好好笑丫,*

頂部
`{芒..!!
嬰兒上路

會員編號 377030
精華 0
積分 316
帖子 62
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6049
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 永恆` 於 2007-11-18 05:33 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

好搞野Ar""
借了*
THzzz*

哈`
THz bOR"

頂部
`{芒..!!
嬰兒上路

會員編號 377030
精華 0
積分 316
帖子 62
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6049
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 JOEY-穎 於 2007-11-18 05:47 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好 串 牙 `
哈 哈=]
借 佐 ..
thz`

THz`

頂部
Pr!nCE
初級會員

會員編號 383151
精華 0
積分 506
帖子 114
威望 0 點
I-See幣 12750 錢
GAME幣 605 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-11-1
註冊天數 6022
狀態 離線
  只顯示 Pr!nCE 的帖子
Buu錯唷 - ''
           作多D naa ,, 期待也 *v*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...