加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你夠竟有幾靚呢?[轉]
載入中 ...
SIU莊
初級會員

會員編號 381327
精華 0
積分 482
帖子 152
威望 0 點
I-See幣 13685 錢
GAME幣 2380 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-24
註冊天數 6095
來自 洪詩幫~
狀態 離線
  只顯示 SIU莊 的帖子
你夠竟有幾靚呢?[轉]

你夠竟有幾靚呢?[轉]
世上有好多美好事物,每個人都有佢自己靚既一面,但係自己靚到咩程度,
你心裡有冇數?要係情埸上「箭無虛發」、下下界中(或者被界中)?
首先要check下自己靚到去邊!

1.你平均每日會花幾多時間對住塊鏡?
a.唔會超過10分鐘 →(3)
b.唔識計,總之見到有鏡就會照下 →(2)

2.有日出街,發覺比平日多左好多人望你,你心裡面會諗......
a.嘻嘻,我今日神採飛揚! →(5)
b.弊!唔通我頭先搽面霜搽得唔勻循? →(6)

3.你認為世界上好少人會美貌與智慧並重。
a.yes →(6)
b.no →(7)

4.你都曾經有考慮過,或者認為自己都有d條件做藝人或明星。
a.yes →(8)
b.no →(9)

5.如果你有一件同朋友o個件一模一樣既衫,你一定唔會再著。
a.yes →(4)
b.no →(10)

6.你自問去到邊,人緣都唔算差o個隻。
a.yes →(10)
b.no →(12)
>
7.細細個就立志做明星。
a.yes →(4)
b.no →(12)

8.去大排檔買外賣,檔主問你:「阿靚仔(靚女),想買d咩呀?」o個陣,
 你會覺得佢係真心覺你靚先會咁叫你。
a.yes →(13)
b.no →( 14)

9.好多時見到d明星或藝人既髮型好靚,你都會有樣學樣整個一模一樣既髮型
a.yes → (14)
b.no →(15)

10.人人都話美麗既外表唔代表一切,咁你覺得理由係咩?
a.靚都冇用既!反而個人修養比任何野都重要。 →(11)
b.靚唔靚唔緊要,最緊要係有型或者可愛,咁先至得人鍾意! →(9)

11.希望有朝一日可以識到個有錢人,同對方結婚,以後生活無憂,快快樂樂!
a.yes →(16)
b.no →(15)

12.曾經試過俾人話你著衫老套冇品味。
a.yes →(8)
b.no →(11)

13.唔係淨係你話,好多親戚朋友都成日話你靚。
a.yes → A型
b.no → B型

14.你睇雜誌o個陣,通常都唔會由頭睇起。先睇自己最想睇既部份,
然後先慢慢睇返轉頭。
a.yes → A型
b.no → C型

15.你認為「善有善報」之類既說話係呃人既。
a.yes → B型
b.no → D型

16.心裡面成日都會諗住咩都係要靠自己雙手,冇人會幫到我!
a.yes → C型
b.no → D型

型 我靚到只應天上有!
係你腦海入面成日都會諗,生活之所以事事順利,鍾意/暗戀自己既人有如天上繁
星,完全都係因為自己生得非常靚!靚到覺得身邊其他人都係凡夫俗子,
一d都唔可以相提並論。不過要小心第日老左,冇左靚樣之後會冇哂朋友。

B型 我個樣對得住自己同屋企人!
你內心有時候都會好感謝父母生得你咁靚。雖然你都知世上仲有好多人靚過自己,
但又唔可能否認你唔錯既外表的確為你帶黎好多方便,而且你都好理智下,
知道「靚」唔係萬能既。不過,要注意虛榮心過剩,變成過份自大,
朋友雞飛狗走!

C型 我唔靚,但我有氣質!
你都知自己點都唔可以叫靚,頂多係可愛、有型、有氣質之類。因此,
你都會發掘好多唔同興趣如技能,令自己既魅力得以增值•
可能你而家唔係咁起眼,但你呢類型通常會愈大愈有吸引力。

D型 我心地好咪得囉!
「靚」呢家野,人人既定義都唔同,最靚既人都會有人覺得佢唔靚。
而且相由心生,如果你覺得自己真係咁唔靚既話,不妨多d開拓生活空間,
努力充實自己,花d心機令「世界變得很美」,包你終有一天忽然靚哂

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cakeis
初生嬰兒

會員編號 389829
精華 0
積分 210
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 11081 錢
GAME幣 103 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-2
註冊天數 6055
來自 火星
狀態 離線
  只顯示 cakeis 的帖子
你都知自己點都唔可以叫靚,頂多係可愛、有型、有氣質之類。因此,

本帖最近評分記錄
巴黎之冬   2007-12-4 06:27 PM  代幣  -4   字數不足
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
mavis552
初生嬰兒

會員編號 382300
精華 0
積分 196
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-28
註冊天數 6091
狀態 離線
  只顯示 mavis552 的帖子
可能你而家唔係咁起眼,但你呢類型通常會

本帖最近評分記錄
巴黎之冬   2007-12-5 08:13 PM  代幣  -4   字數不足
頂部
戀愛妄想症×]`
吹水學徒
綜 合 傻 婆 症

會員編號 378899
精華 0
積分 3599
帖子 2083
威望 0 點
I-See幣 18742 錢
GAME幣 618 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6106
狀態 離線

靚5重要`有氣質就得~!

頂部
杯子
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 287434
精華 0
積分 6237
帖子 3285
威望 0 點
I-See幣 34822 錢
GAME幣 215 個
MSN宣傳 87 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-3-11
註冊天數 6322
來自 糖果屋
狀態 離線
  只顯示 杯子 的帖子
D型 我心地好咪得囉!
「靚」呢家野,人人既定義都唔同,最靚既人都會有人覺得佢唔靚。
而且相由心生,如果你覺得自己真係咁唔靚既話,不妨多d開拓生活空間,
努力充實自己,花d心機令「世界變得很美」,包你終有一天忽然靚哂
-----------
哈哈~
中耶~
你的說話也開拓了我的思想空間,,
又蠻準的

YUI * Taylor Swift* Supper Moment
頂部
karykckc
初生嬰兒

會員編號 386929
精華 0
積分 196
帖子 41
威望 0 點
I-See幣 11191 錢
GAME幣 235 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-18
註冊天數 6070
狀態 離線
  只顯示 karykckc 的帖子
B型 我個樣對得住自己同屋企人!
你內心有時候都會好感謝父母生得你咁靚。雖然你都知世上仲有好多人靚過自己,
但又唔可能否認你唔錯既外表的確為你帶黎好多方便,而且你都好理智下,
知道「靚」唔係萬能既。不過,要注意虛榮心過剩,變成過份自大,
朋友雞飛狗走!
    我覺得C型岩我DD

頂部
小蚊=]]
初生嬰兒

會員編號 389683
精華 0
積分 258
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 11078 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-2
註冊天數 6056
狀態 離線
  只顯示 小蚊=]] 的帖子

靚,,吾係最緊要,,

頂部
惠`WAI-)
高級會員

會員編號 356658
精華 0
積分 1027
帖子 525
威望 0 點
I-See幣 11279 錢
GAME幣 118 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-8-8
註冊天數 6172
狀態 離線
  只顯示 惠`WAI-) 的帖子
A型 我靚到只應天上有!
係你腦海入面成日都會諗,生活之所以事事順利,鍾意/暗戀自己既人有如天上繁
星,完全都係因為自己生得非常靚!靚到覺得身邊其他人都係凡夫俗子,
一d都唔可以相提並論。不過要小心第日老左,冇左靚樣之後會冇哂朋友

本帖最近評分記錄
巴黎之冬   2007-12-9 04:57 PM  代幣  -4   字數不足

♥;Rachel  `
♥;Rachel  `
♥;Rachel `
♥;Rachel  `
♥芷彤♥
頂部
我是法伊恩
初生嬰兒

會員編號 391960
精華 0
積分 180
帖子 40
威望 0 點
I-See幣 11171 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-9
註冊天數 6049
狀態 離線
  只顯示 我是法伊恩 的帖子
D型 我心地好咪得囉!
我feel我唔pretty

本帖最近評分記錄
巴黎之冬   2007-12-11 09:42 PM  代幣  -4   字數不足
頂部
LOnbTING
中級會員

會員編號 381175
精華 0
積分 618
帖子 413
威望 0 點
I-See幣 9353 錢
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-23
註冊天數 6096
來自 大光BtK=V=
狀態 離線
  只顯示 LOnbTING 的帖子
A型 我靚到只應天上有!
一d都唔可以相提並論。不過要小心第日老左,冇左靚樣之後會冇哂朋友

-.-
第1句"我靚到只應天上有!

之系點..吾明..
天先覺得你令女?!"

◆”§ ↑友 誼 是 ;+"*我們 的 精神 之處"♀
                    ""永不息滅:]!
     ||!★大家做到朋友*f f也是1種幸福"l:}

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...