加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}{口語+粗口}◤+°.或許人生有得*有失*才懂得好好珍惜 +°
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
{轉}{口語+粗口}◤+°.或許人生有得*有失*才懂得好好珍惜 +°

文雪欣(欣)
生日:22卅10(天秤座)
年齡:15
嗜好:鋼琴(7級架喇∼!),同edmond串嘴
性格:串,開朗,天真,幽默,好人
欣係校花,周圍既男仔都好似蜜蜂咁纏住佢。成績好,但係運動就...
佢同張正熙係一對鬥氣冤家...但係內裡,欣係好鍾意佢架!
欣係一個好特別既女仔,因為佢有一種特別既能力 - 每當佢集中意志,心裡面想點,就可以知道自己諗既野既真相,可以叫第六感強啦∼

李愛妍(妍):
生日:19卅5(白羊座)
年齡:16
性格:一句講晒∼cool
欣既同學兼死黨,樣5算靚,但係都唔叫樣衰∼俾人一種好徤康既感覺(姐係運動型)
佢一直對欣既格黎位同學 - 莊正熙有意思,e個係欣只知既秘密

莊正熙(edmond):
生日:14卅6(雙子座)
性格:好學,聰明,直接,幽默
成績名列前茅,幾靚仔(級草),被人認定左佢同欣係金童玉女∼
但係佢係最後,竟然...
======================================
如果覺得好睇就回下啦~
咁我會post得快d~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
第一回∼*◤冤家路窄◢

∼∼∼∼∼∼∼小食部∼∼∼∼∼∼∼
欣:喂喂,你食咩呀?我請丫∼
妍:是但啦∼
欣:咁就食炸雞翼啦,一人一隻...
正當欣準備衝去小食部嗰陣∼
edmond:炸雞翼,唔該...
欣:喂!做乜搶左我隻雞翼?!
edmond:咩你隻雞翼呀,隻雞翼又唔係你生既...
欣:一d男士應有既風度都冇∼!讓下女仔得唔得呀?
edmond:乜你係女仔黎架咩??
小食部個嬸嬸:......(無奈中==“)
欣:我唔係女仔唔通你係牙?!(火爆中卅_卅)
edmond:你...
欣:你咩呀你?冇名你叫牙!?(自豪中==v)
edmond:e個我知,姣婆嘛!
欣:姣咩呀姣!?
小食部個嬸嬸:咁.....(無奈+隱形中==“)
edmond:話你lo,姣婆!!
欣:如果我係姣婆,你係咩呀?!叉燒∼
edmond:叉咩呀?姣婆∼!
欣:我鍾意呀,叉燒∼!
edmond:姣婆!!!
欣:叉燒!!!
妍:好喇,唔好嘈喇!!(火山爆發中...∼!)
欣:算∼本小姐今日唔同你嘈...
edmond:........,炸雞翼呀∼
小食部個嬸嬸:(目定口呆中...─口─?矙矙齱^....
edmond:喂!!(發洩...)
可憐的小食部嬸嬸啊∼!...
小食部個嬸嬸:(回神...∼)哦...多謝你,c...c..四∼蚊丫(受驚過度,患左口吃症...?_?)

∼∼∼∼∼∼∼花圃∼∼∼∼∼∼∼
欣:丫∼!.........(亦係度發洩中...)
妍:好心你地la...
欣:有人『嚇』醋喎...∼(心裡面好難受∼)
妍:咩呀?(面紅中∼=_=∼)
欣:唔係咩?
妍:...........

『嚓!...』然後閃左一下∼...
妍&欣異口同聲:邊個?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
第二回∼*◤期待.真相◢

新增人物:

鄺家文(文)
生日:30卅1(水瓶座)
性格:細膽,開朗
靚仔,有錢,係校草,好多女仔追架∼!

∼∼∼∼∼∼∼花圃∼∼∼∼∼∼∼
欣:岩岩係唔係有人偷拍呀?
妍:係掛...都唔係影我架la,應該又係嗰d想追你既傻仔掛∼
欣:唔知呀...其實你都幾可愛呀,睇下∼(順手met左妍既面豬登一下...*)
妍:............(無奈中─口─“)

某日∼*...

∼∼∼∼∼∼∼課室∼∼∼∼∼∼∼
欣:唉.........(望住枱上面嗰d野∼)
枱上面嗰d係咩??
欣係校花,多人追就理所當然架la...枱上面嗰d就係d傻仔送既禮物喇∼*
花la、card la、信la、手鏈la、仲有介指添...∼!
睇下睇下,欣見到一張相...
欣:e張咪係.....前幾日係花圃俾人偷拍嗰張相?!
嗰張相影得欣好靚,欣旁邊仲有一句:I love u!!
欣心諗:究竟係邊個呢?...邊個送架呢∼!?
突然∼欣既腦海裹面,出現左一個人影...
個人影越黎越清晰∼
欣心裹面講:鄺家文?...個人影係鄺家文???

數秒後∼
edmond:喂,星期六得唔得閒?!
欣:想約我牙?(驚訝中─口─!)
edmond:我先至唔會約你e個死姣婆呀∼!
欣:好咯喎你,姣婆已經衰架la,仲要加個死字...!!
edmond:吹咩,我講事實咋嘛...(心裹面:呵呵∼*等你上次鬧得我咁?b丫拿...)
欣:星期六唔去喇∼!
edmond:你咪唔好去囉,你估我好想你去牙∼!高佬文嗌我約你咋嘛...∼*
欣:鄺家文??∼!
edmond:係呀,有咩問題??
欣心諗:如果我去咪可以問下文佢嗰張相係咪佢送個lor...咁∼我咪可以知道我係咪有第六感lor∼!
欣:你幫我話佢知,我會去丫...
edmond:唉∼女人,轉得咁快...星期六,1:30,xx廣場,我等埋你一齊去∼
欣:...........(一齊去??????????)
edmond:唔好誤會,高佬文嗰頭好靜,你一個女仔自己去,有咩事點賠番個女俾人...∼!
欣:賠賠賠,又係錢,仲以為你有番d男士風度,原來仲係叉燒...∼!
edmond:............(睡火山復活中...∼*)

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
post到呢到先,
請大家多多支持~

頂部
怪獸仔:)
初級會員
心淡.. .

會員編號 376418
精華 0
積分 745
帖子 213
威望 0 點
I-See幣 13449 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-1
註冊天數 6112
狀態 離線
  只顯示 怪獸仔:) 的帖子
不錯嘛;D
個story幾好笑xD!

頂部
tsz-魁.
吹水中手
" Endless.+ ♥ 鬼;`

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
I-See幣 24102 錢
GAME幣 1694 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-8-15
註冊天數 6159
狀態 離線
  只顯示 tsz-魁. 的帖子
都 不 錯 -,-`;
睇 左 1 篇 ; 我 想 問 文 章 完 成 左 未 ?!"

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
完成左喇~
不過個故事有2個結局嫁~

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
第三回∼*◤美麗誤會◢

∼∼∼∼∼∼∼星期六 1:30 xx廣場∼∼∼∼∼∼∼
欣:edmond又話等我,宜家就變左我等佢,搞錯∼!

十五分鏡後...
欣:人地就男等女,宜家就女等男,佢黎到我一定會打死佢!!!!!
路人甲先生:小姐,請問你邊度有冇洗手間呀?
欣:唔好意思呀,我唔係往e頭架,我都唔請楚喎...(勁有禮貌∼*)
路人甲先生:哦∼咁算la,唔該晒你∼...

突然有幾個細路跑過黎,撞到路人甲先生,路人甲先生就唔小心挨近欣...正當阿路人甲先生想say sorry嗰陣.......
一隻拳頭飛左埋去路人甲先生嗰塊生滿暗瘡既面嗰度,路人甲先生避去左面,隻拳頭飛去左面;路人甲先生閃去右面,另一隻拳頭又跟去右面。兩隻拳頭夾攻打路人甲先生塊面∼路人甲先生成個大字咁扒左係地下度............
(可憐的路人甲先生啊,安息吧∼!)

欣:喂∼唔好打呀!
原來嗰隻拳頭係edmond架...
edmond:但係佢.......(不知情中∼*)
路人甲先生:今日真係黑仔,想去廁所都要俾人打∼!(變左豬頭先生...)我以後都唔會再去廁所架喇∼!
欣心諗:乜可以架咩==“
豬頭先生&d觀眾走左之後...
欣:你做咩打人姐?!
edmond:我以為佢........
欣:以為佢咩呀...∼!
edmond:我岩岩嗰個角度睇,見到佢....佢嘴你∼(變左做蘋果,面紅中...)
欣心諗:佢咁算唔算擔心我∼?點解佢要擔心我,點解佢要為我打『交』,點解佢會面紅?唔通佢......
欣腦海裹面又有個人 - edmond...
佢係度講野:我....我好鍾意你∼
欣望下edmond,佢個口冇郁到,只係紅住塊面,望住地下....(好可愛呀!*)

兩個人已經企左係度兩、三分鐘∼
終於edmond出聲喇∼
edmond:.....我地去車站喇∼
欣:哦...(心不在焉****)

∼∼∼∼∼∼∼車上面∼∼∼∼∼∼∼
edmond:er....岩岩sorry呀,冇搞清楚就打人∼
欣:你唔係要同我say sorry,你應該同嗰個豬頭先生講...
edmond:哦∼
欣:係喎,點解咁遲先黎到??
edmond:....冇呀,岩岩有個鬼妹問路,咁我ed咁好人既靚仔,梗係要帶埋佢地去嗰度架la,所以咪遲左囉∼!(一副理所當然既樣==“)
欣:唔駛咁長篇大論既,你話去溝女咪得囉∼...你係唔係傻架??有咁大個靚女係度等你,你竟然去溝隻鬼?!叉燒不愧係叉燒.......
edmond:叉燒都好過姣婆呀,叉燒可以食,都有d貢獻丫,但係姣婆就淨係識得發姣,一d貢獻都冇∼...
欣:夠薑就講多次!!!!
edmond:姣婆就淨係識得發姣,一d貢獻都冇∼!!!!!!!!!...
欣:去死la∼!(順手打左佢個頭一下∼*)
edmond:你會唔捨得我架∼*
欣:我會唔捨得你至奇呀!

但係欣真係唔會唔捨得edmond咩?佢一定會後悔佢講過e句野......

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
第四回∼*◤長過萬里長城◢

落左車之後,edmond&欣一齊行去文既屋企......
一路行,鬼影都冇一隻∼
冇車站,冇人,冇屋,連鬼都冇tim(衰則冇係一件好事)
欣:其實我地有冇行錯路架??(有d驚><“)
edmond:唔知呀...
欣:下...乜你未黎過架??
edmond:係呀∼有咩問題?∼
欣:..........(驚上+驚)
edmond:咁又唔駛咁驚∼我又唔會姦左你既∼*(講笑...)
欣:就係知你會姦左我先驚丫嘛...(認真==“)
edmond:小姐呀,唔該你照下鏡啦∼!
欣:咩喎∼
edmond:..........(我格黎有個傻婆==“)

∼∼∼∼∼∼∼行下行下∼∼∼∼∼∼∼
欣:丫∼!!!!!!(大叫中∼*)

請問大家,如果你係edmond,你第一個反應係咩呢?
又問下大家,你有冇見過一粒識彈既魚蛋呢,如果冇,你又有冇見過識彈既人呢,我將會帶大家去睇睇∼
好喇,請大家發揮你地既想象力....諗下你隻眼角度見到一個類似一個識彈既球體既人,你會點呢?

欣:哈哈哈哈哈哈哈哈........(笑到肚痛)
edmond:笑咩呀?(面紅中∼*)
欣:彈.......彈.....彈彈edmond,哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈∼*
edmond:鬼叫你大叫喎∼!
欣:邊條法例話唔俾叫架咩?!
edmond:冇法例話唔俾叫,但係我唔想聽到你叫∼!
欣:咩呀?我鍾意叫呀∼!
edmond:咁你叫咩呀?
欣:冇呀,好攰唯嘛...
edmond:唉∼服左你,上黎啦,我咩你喇∼(好溫柔∼*)
欣:真架?
edmond:你唔信牙,咁唔咩喇...
欣:唔好∼!

就係咁∼edmond就好辛苦,好辛苦咁渡過左佢覺得好甜既半個鐘==“

欣:終於到喇∼!
edmond:係....係..係呀...呀....(開心到見鬼)
欣:原來要行咁耐架∼
edmond:你...你ed叫行,咁我.......ed叫咩?真.....真係估唔到你咁.......咁重∼*
欣:咩wo∼係你話要咩我咋喎...
edmond:得喇得喇∼!你....你話咩....就咩la下∼(唉∼條路真係長過萬里長城==“)

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
post到呢到,
請大家多多支持啊~
thx~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...