加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}{口語+粗口}◤+°.或許人生有得*有失*才懂得好好珍惜 +°
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
第五回∼*◤哈哈之戰◢

當佢地禁阿文屋企既門鐘嗰陣....
「我愛你愛著你 就像老鼠愛大米
不管有多少風雨我都會依然陪著你
我想你想著你 不管有多麼的苦
只要能讓你開心我什麼都願意 這樣愛你」播左首老鼠愛大米出黎(科技真係先進==“)
播完之後,無la la有兩杯汽水由唔知邊度彈左出黎...(嚇死x口x)
佢地一人攞左一杯......
之後有部類似電腦既電腦又由唔知邊度彈出黎∼(無奈囉...)
「兩位∼請問有咩貴幹?」一個大約60歲既阿伯係個mon到問∼
edmond:我地黎搵阿文ga...(從未見過佢咁有禮貌==“)
伯伯:哦∼請兩位等等

等左一陣∼
文:hi∼你地黎拿?哈哈>v<
欣:係呀,我地幾經辛苦,終於黎到喇.....(細細聲講∼)
文:下∼
edmond:冇∼(幫欣...)我地入得去未?好熱呀∼!
文:好好好∼卅卅卅卅入黎丫...
欣:嘩∼!好大,好靚呀...有錢真係唔同d....
edmond:喂∼!你咁有錢就咪鬼入e間學校la...∼
文:我聽聞多靚女先入e間ga咋....
欣:...............唉∼男仔..........(扮聽唔到==“)
edmond:係喎∼因乜事咁有興致叫我地黎呀?
文:今日我生ma∼你唔記得左拿?好傷心!朋友,哼∼!(hurt爆中.....)
edmond:係喎∼你生日喎...唔記得左,sorry囉....
文:...................(傷上加傷∼)
冇人講野,好有恐怖大屋既feel∼==“
edmond:算喇算喇∼都唔好玩既∼我點會唔記得你生日丫...不過就算我唔送禮物俾你,你都收大把la∼
文:............呵呵∼始終都係熙熙(edmond)好∼
欣:下∼咁咪姐係話得我冇送禮物囉∼...你舊死叉燒又唔話我知∼!(埋怨中....∼)
edmond:我唔一定要話你知個喎∼!算la算la,以身相許la∼
欣:咩呀∼!
edmond:唔好咩我呀∼我好重ga...不過我諗都唔夠你重既,呵呵(一個邪惡的微笑.....)
欣:係你話要咩我先ga∼!
edmond:因為我好人咋∼如果俾第二個?邊會有人肯咩你丫?!
欣:車∼你好人?唔覺喎∼!如果我話攰呀,大把人咩我呀∼...文∼係唔係呀?
文:下....係呀係呀卅卅卅卅
edmond:哼∼重色輕友呀你∼!你信唔信冇fd做丫拿.....
文:唔好唔好∼
edmond:咁你話喇...你肯唔肯咩e個死姣婆呀?
欣:拿拿拿....要講真話呀∼!
文:下∼er∼....其實呢....我呢...就想話呢....下∼咩話...伯伯,大聲d∼..........都係聽唔到呀∼唉,一係我入黎喇∼咁煩ga!(好好戲)...兩位,失倍一陣∼哈哈哈∼(虛偽的笑聲...==“)
之後就一枝箭咁走左去喇∼
欣:乜有人叫佢咩?==“
edmond:...........................

十分鐘後∼*
文:哈哈∼我番黎喇∼哈哈哈哈∼∼∼∼(扮野扮得好辛苦)
edmond:哈哈哈哈∼係咩?哈哈哈哈.....(我就同你鬥)
文:哈哈哈哈哈∼係呀....(好∼我應戰!!)
edmond:哈哈哈哈∼係喎...
文:哈哈哈哈哈∼係呀係呀....
欣:....................好無奈..................

鬥哈完之後...........
欣:喂∼文牙∼我有野問你......
文:下∼...............................

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
回下啦~
如果唔係我唔post嫁喇~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6135
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
呀..好好睇呀!!>0<
快D POST啦!!

頂部
wunik
初級會員

會員編號 393556
精華 0
積分 689
帖子 297
威望 0 點
I-See幣 12579 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-12-14
註冊天數 6038
來自 哪裡怕星球
狀態 離線
  只顯示 wunik 的帖子
我回la!我回la!
5好5 po la

○o●|[水造的我!×°°
﹏○°×才有那麼多眼淚哭]`×[]*

mY xG:Mr_lik

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
哈哈,
我又post喇,
記住睇完要回呀,
唔該晒呀~

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
第六回∼*◤禮物之謎◢

欣扯左文去大屋第三層∼.....
欣:我問你∼你係唔係鍾意我?張相係唔係你影既?
文:下∼乜你咁直接ga?人地會面紅ga∼!
欣:.................(無奈........∼*)
文:做咩唔講野呀?
欣:下∼你都未答我...==“
文:係呀∼我係鍾意你,張相係我影既,咁你受唔受我丫?!(扮黑幫大佬∼)
欣:哦∼睇下點先la∼..(見慣大場面,聽過n咁多次ed咁既示愛對白∼*知道點面對,講一句唔hurt人,又唔應承人既野.....)
文:我會等你ga∼!
欣:嗯.....∼
欣心諗:姐係我真係有第六感la....

∼∼∼∼∼∼∼落到客廳∼∼∼∼∼∼∼
edmond好舒服攤係張超大,超軟既沙發上面....
欣:嘩∼你真係當e道係自己屋企牙?!
edmond:係呀,吹咩?
欣:吹唔脹,你太肥喇∼我驚再吹你會爆呀∼呵呵∼!>v<
edmond:你...........
文:好喇好喇,唔好鬥氣la你地∼....
管家伯伯:少爺,你e家要唔要食蛋糕呀?
文:好呀,你宜家幫我拎個蛋糕出黎先la∼
管家伯伯:係∼

「我愛你愛著你 就像老鼠愛大米
不管有多少風雨我都會依然陪著你
我想你想著你 不管有多麼的苦
只要能讓你開心我什麼都願意 這樣愛你」又播左首老鼠愛大米出黎==“

唔知出面嗰個人有冇嚇死左呢∼==“

管家伯伯走出去∼
管家伯伯:少爺,係老爺送俾你既生日禮物呀∼
文似飛非飛咁跑過去.........
文攬住份禮物:唔該卅卅卅卅
欣:edmond牙,文個阿爸係邊呀?
edmond:下∼佢阿爸去外國做野...
欣:佢阿媽呢?
edmond:係佢好細個嗰陣車禍死左...∼所以佢好錫佢阿爸...∼*
欣:哦∼

唔知點解,欣總係覺得份禮物唔係文既阿爸送既∼........

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
第七回∼*◤屬於我◢

欣:走喇,好夜喇∼
文:係喎...咁你地走先la∼
edmond:嗯∼....
文:唔送喇∼*
欣:哦∼bye...∼*
文:c u ∼卅卅卅卅

∼∼∼∼∼∼∼10:30p.m∼∼∼∼∼∼∼
欣:到未呀?好攰呀∼!
edmond:就到喇,好煩呀你∼!!!!!!
欣:咩喎∼.......

∼∼∼∼∼∼∼10:33p.m∼∼∼∼∼∼∼
欣:下∼終於都到喇∼!(好似見到金咁∼...)
edmond:............嗯∼(大驚小怪==“)

係車上面...
欣:好眼訓呀,借個膊頭黎丫∼
edmond:下∼
欣:算囉∼唔好借囉∼...(扮可憐...)
edmond:唔係∼你挨落黎la∼...(好溫柔∼*)
欣挨落去,合埋雙眼.........
欣心諗:好暖,好舒服呀∼....
好快,欣就訓著左∼
edmond望住欣,望住佢訓覺,就好似望住bb訓覺咁,好q......
edmond忍唔住,係欣額頭錫左一下∼
edmond心諗:欣∼你係我架∼!*

edmond:喂∼!落車喇∼...
欣:下∼!(俾edmond嚇到彈左起身...)
edmond:落車喇.....==“
欣:e∼係喎...

落左車之後....欣扁嘴望住車上面既edmond揮手say byebye∼
edmond又揮揮手,忍唔住笑左一笑∼....

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
第八回∼*◤籃球比賽前夕(上)◢

miss梁(班主任):好喇,點完名...你地有冇人想參加班際籃球比賽呀?如果有,小息黎搵我丫∼好...goodbye class∼
全班:goodbye miss∼
edmond:喂∼如果我參加,你會唔會同我打氣ga?...(嬉皮笑瞼中∼)
欣:呵呵∼唔知呢...(又係嬉皮笑瞼∼*)
edmond:如果有我,我地班一定嬴ga∼哈哈
欣:唔知醜==“
edmond:咩喎,係事實∼!
欣:唉∼你鍾意la∼
edmond:咁我參加ga喇喎...你要幫我打氣ga∼!
欣:嗯.....睇下點先la∼*
edmond:拿∼當你應承左ga喇......
欣:得喇得喇,煩到死∼!
edmond:...........(扁嘴中==“)
欣:唉∼得喇我喇...唔煩唔煩...唔好咁望住我la∼!
edmond:hehe∼咁記住黎睇喎...卅卅卅卅
欣:嗯............

∼∼∼∼∼∼∼比賽嗰日∼∼∼∼∼∼∼
edmond:喂喂...今日比賽喇∼!我地班(4a)對4b班呀...
欣:下∼!真ga??記住打好d呀...我地班不嬲都好似同佢地班有仇咁ga∼!唔好輸呀...add oil∼!
edmond:係咩?唔多覺喎∼!見你地成日好似好fd咁ga喎...
欣:唉∼話你唔識野真係唔識野,e d叫遠交近攻呀,小朋友....
edmond:近交近攻咋掛,係隔黎咋ma∼==“
欣:5∼都可以咁講∼!你又蠢唔曬喎卅卅卅卅有我一百分之一∼
edmond:咩意思呀∼下......
欣:冇冇冇∼冇咩呀,哈哈>v<
edmond:你放心la∼隊波有我係度,一定嬴既∼哈哈.....
欣:..............==“
欣:拎隻手黎丫∼
edmond:做咩呀?唔好亂黎呀,我嗌ga∼!(扮曬驚咁...仲要講得超大聲∼)
欣:我嗌你拎黎就拎黎la∼!(同佢鬥大聲....)
edmond:...................(好乖咁伸隻手出黎∼)
欣捉住edmond隻手,拎超枝筆,畫左d野係edmond隻手度∼
edmond:嘩∼!你污辱我∼.............隻手?!><“
欣:.....==“
欣:比心機呀∼......
edmond:得喇........(望下隻手∼)
係edmond隻手掌度,欣寫左:

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
post到呢到先,
why你地冇人回下我呀??!!
嗚嗚~

頂部
╴|~丫瑤~|╴
初級會員

會員編號 395969
精華 0
積分 319
帖子 106
威望 0 點
I-See幣 10604 錢
GAME幣 99 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-23
註冊天數 6029
狀態 離線
有嫁!!咁其實欣同妍係唔係鍾意同1個人呀??

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...