加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}{口語+粗口}◤+°.或許人生有得*有失*才懂得好好珍惜 +°
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
第九回∼*◤籃球比賽前夕(下)◢

欣:喂喂∼放學你個edmond比賽喎∼
妍:嗯∼咁又點?(下∼係咩係咩?!)
欣:冇咩點既∼咁你去唔去姐∼下...∼?
妍:睇下點先la∼(去呀去呀...!)
欣:喂∼唔好咁cool la∼!
妍:冇呀∼
欣:係咩.........

好喇,我地唔睇欣同妍既無聊對話喇∼

edmond:喂∼高佬∼!陣間打好d呀.....
文:下∼....點解呀∼你打波不嬲都係玩玩下ga bor....
edmond:冇呀∼今日想打好d咋ma∼
文:哦∼咁我地今日嬴硬喇∼!卅卅卅卅
edmond:sure la>v< 哈哈∼!

∼∼∼∼∼∼∼放學嗰陣∼∼∼∼∼∼∼
edmond:喂∼走喇∼!
欣:哦∼俾心機呀∼!
edmond:嗯∼......
欣:丫∼!拎隻手黎∼等我撿查下先∼...
edmond(伸隻手出黎):得啦∼我唔會洗左佢既...
欣:點解咁肯定?
edmond:車∼唔話你聽
欣:= =嗯∼好∼走la∼
edmond:記住黎睇呀∼!
欣:得啦∼煩∼!陣間遲到冇得打我就真係唔黎喇∼!
edmond:ok∼bye卅卅卅卅
欣:byebye∼....

過左一陣∼∼∼∼∼∼∼
欣:喂∼!行喇∼大小姐....
妍:嗯∼等多陣啦∼
欣:快d呀∼!(扮惡....)
妍:得∼行la∼....

∼∼∼∼∼∼∼籃球場度∼∼∼∼∼∼∼
欣:拿∼係咪衰呢...d位俾人霸曬喇∼
妍:得喇得喇∼我錯曬∼ok?
欣:見你咁乖,我就原諒你一次咁多啦∼卅卅卅卅
係看台最前排有幾個男仔走過黎....
阿邊個邊個(欣d fans):er...你係唔係搵位呀?你介唔介意坐我隔黎呀?
欣:嗯∼好呀...唔該你呀卅卅卅卅
妍心諗:唉∼校花不愧係校花.....
跟住∼欣,妍,阿邊個邊個&佢d fd就一齊排排坐,等比賽開始.................

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
第十回∼*◤現代垃圾的功能◢
新增人物:
李進伸(伸)
生日:17卅8(獅子座)
年齡:16
喜好:跟住班女仔(唔知係男定係女∼!)
性格:懶串∼
矮仔一名∼成日跟住班女仔...

劉心兒(兒):
生日:27卅8(巨蟹座)
年齡:16
喜好:溝仔,發姣
性格:懶叻,懶串,懶靚
b班女班長,成日噴香水(臭水),一百公里內都聞到(可能跨張左d)

∼∼∼∼∼∼∼更衣室褢面∼∼∼∼∼∼∼
edmond(隊長):好∼a班既隊友...加油呀∼!
所謂既隊友:係∼!....

出去更衣室....
b班既隊長:哈∼!你地e班死廢柴,學咩人打波丫∼
b班d隊員:咪係∼哈哈哈哈哈哈∼!
edmond:各位好隊友∼我地好男不與白癡鬥∼走...

去到球場....
edmond望向看台,搵到欣....佢向住欣好天真咁揮手,欣又向edmond笑∼
edmond握實佢嗰隻俾欣畫到花曬既手....心諗一定要嬴e場比賽....
比賽開始........
edmond帶住個波向前衝,第一球,入左......==“
edmond傳波俾文,佢地兩個傳黎傳去,第二球∼又入左?=口=“
就係咁傳黎傳去,入左又入......上半場18:3==“
到左下半場38:13嬴左?==“
下∼........................................
突然,b班班長大嗌:a班∼收皮la∼!
妍見欣握實拳頭....就話:算la∼唔好同d低能鬥....
欣:嗯∼.......(仲係好想打佢∼)

∼∼∼∼∼∼∼更衣室門口∼∼∼∼∼∼∼
edmond:咦∼你地點解係到既∼
欣:等你地囉∼
文:咁你地等多一陣丫∼我地上去擺埋d野去locker先∼...
欣&妍:哦∼.....

係佢地等緊嗰陣...........
兒(b班班長):哎呀∼38:13喎∼
伸:咪係...唉∼d人仲以為自己好叻tim...
欣:咦∼妍牙...你聽唔聽到呀?
妍:聽到呀...好清楚tim呀∼
欣:係囉∼乜而家d科技咁先進既∼垃圾都識講野喎∼!
妍:係囉∼但係先進還先進∼識講野係好事∼但係一講野就臭到死∼(啤住劉心兒)
欣:咪係∼自己本身已經臭ga la∼仲要噴埋曬d臭水∼臭上加臭∼....
妍:唔知醜∼
欣:不過香港人都算係咁ga喇∼有公德心左∼舊垃圾都細左∼...連把尺都度唔到喎∼....(啤住李進伸)
妍:算la算la∼我地唔好再對住d垃圾喇∼如果唔係牙,我地都臭埋ga....
欣:嗯∼但係佢地咁臭,我驚我地走幾遠都仲聞到陣臭味喎∼...
妍:咁仲唔快d走?如果唔係牙∼我真係驚我屋企都臭埋呀....
之後∼佢地就好瀟灑咁走出學校,
仲聽到班垃圾話:你地好野,我地記住你∼!....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
第十一回∼*◤麥當當奇遇◢
edmond:喂∼掂喎....
文:咪係∼
欣:咩呀?
edmond:我地聽到曬la∼
欣:聽到咩呀?(仲係未知佢地講咩∼)
edmond:你地串b班囉∼
欣:下∼你地聽到咩?
edmond:係呀∼!
欣:乜我地講得好大聲咩?
edmond:唔係呀∼我地課室都聽到咋ma∼
文:係呀係呀∼我地課室係3樓.....
edmond:你地就勁la∼串到佢地冇聲出∼!
文:係囉∼你知唔知隔黎班d人岩岩係走廊經過,佢地既表情係點呀?
edmond:係呀∼笑死我地呀....超爽呀∼!
欣:咁咪好囉∼抵你地打得咁好呀∼!卅卅卅卅
edmond:佢地d波屎姐.....
文:哈哈∼係呀,我地從來都未見過d人打波打成咁ga∼
欣:好la∼見你地咁叻,請你地食麥當當la∼
妍:我唔去得呀....
欣:下∼點解呀?!
妍:我約左我阿媽呀∼
欣:哦∼咁算la∼
妍:嗯∼bye∼.........
欣&edmond&文:byebye卅卅卅卅

∼∼∼∼∼∼∼麥當當∼∼∼∼∼∼∼
欣:哎呀∼!
文:咩事呀....
欣:你地聞唔聞到呀?
文:聞到咩呀?(下∼有味咩?==“)(好蠢∼!)
edmond:聞到呀∼!e∼好臭呀∼!(幫拖....)
欣:乜琴日冇倒垃圾咩?!
edmond:係囉∼d垃圾出水喇∼!
原來佢地見到劉心兒&李進伸...........
佢地3個人就坐係佢地前面嗰張枱∼

兒:喂∼!e張枱唔係你ga喎∼
欣:你地坐緊e張枱都唔係你地ga喎∼唔好坐丫笨∼!
伸:唔坐咪笨囉∼...(心諗:今次仲串唔到你地∼哈哈)
欣:不過都係算la∼垃圾冇腦ga ma...坐唔坐都係咁笨ga la∼我地唔可以怪你地既∼!
edmond:冇錯∼我地唔應該歧視d垃圾既∼!(講垃圾嗰陣特別大聲∼)
兒:算∼我地走....
李進伸跟住佢急急腳咁走左出去∼
欣:小心俾垃圾佬捉左你地去回收呀∼!(超大聲∼)
edmond:放心la∼一舊臭到死,冇人敢去捉,一舊細到死,都冇人睇到,冇人捉ga喇∼(懶好人...==“)

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
post到呢樹先啦,
記住好唔好睇都留個cm呀~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...