加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ★聖誕老閃送禮物!@#$%=P
載入中 ...
TWING (wingyi)
頭像師父
Mr.TW

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵  

會員編號 48220
精華 2
積分 23447
帖子 12105
威望 41 點
I-See幣 382270 錢
GAME幣 631 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-2
註冊天數 6807
狀態 離線
  只顯示 TWING 的帖子
★聖誕老閃送禮物!@#$%=P

咁快聖誕快樂 ... 我也是送禮呀 ..

這裡聖誕氣氛越來越濃厚了 ..

也快新年了 .. 快左D

望你們 學業進步 快高長大

大家放假要玩得開心D 呀同我 ..

MERRY CHRISTMAS
&&&&&&&&&&&&&
HAPPY NEW YEAR
★0★

排名不分先後 ,, 不過先為愛香香

仲未整晒GA .. 其他人仔等一等下 ..

miko
好耐冇吹吹水了XD .. 近來身體好嗎 ? 有冇好好掛住我呢
KAI 完了XD..
聖誕過了就新年快樂啦 .. 送上小春BAN 一個 .. 唔介意醜就收左佢啦 呵呵
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

CARMAN
現在唔係KAMAN係CARMAN了嗎XD
好久冇送野給你了...送上簡簡的AI BAN 一個 ..聖誕快樂呀

糖糖糖
聖誕快樂哦........ BOXING DAY 拆禮物了XD
送上KKKKKKKKAY ...整得好  核突呀

婆 ..
回禮回禮呀 .. 原來我是好少送野給你的 .. 有機會要再送呀 哈 ..

KATHY!
好耐冇送野給你了 ... 到聖誕一定要送 .哈 ..

澄豬 ..
懶搵圖 .. 係收區拎算 ... 圖真好靚呀 .. 整得好簡

MIYAKI ..
我都好耐冇送野俾你了 ... 送上MAKI BAN 一個 .

KI
好耐冇見了  ...  KI 係咪要會考了 .. 要努力呀

奴奴先 ..
2007後我會多D開MSN同你吹水 XD  
送上雙生兒 &&& MERRY CHRISTMAS !!

KK ..
MERRY CHRISTMAS MERRY CHRISTMAS
今天不叫你衰K XD 睇我對你幾好
又黎個怪野 你同我食左佢呀!!

晴小姐..
閃左去邊 你這個大忙人 ..
好久不見了 ... 你快閃黎收禮&同我講聖誕快樂呀XD

露莎 ..
MERRY CHRISTMAS TO ROSA
今天不送梨沙了 .. 你有新寵就送下 呵呵
希望唔會令你覺得過分恐怖啦

戎朋友
謝謝你的粒粒聖誕禮呀 哈 .. 現在我要回禮了呀 ..

玉木加小池 .. 你應該兩個都喜愛吧 ..
不過BAN 實在整得太核突了

RAIKE
MERRY CHRISTMAS MERRY CHRISTMAS MERRY CHRISTMAS
你現在好似少上了ISEE .. 是否努力讀書中XD  要加油
送上小山BANNER 一個 ..

HIRO
本來唸住整下上田不過成日送上田好冇新意 (亂UP的 XD) 今次送下JIN

MERRY CHRISTMAS XD 今天COPY這句好多次了 .
SASASA 圖好靚呀 ... 忍唔住整 哈 ...
好似冇係度送過野俾你 ... 今天送上SA BAN 一個 XD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
露莎x]` (莎•沙子<3)
灌水老手
vanished;

會員編號 108291
精華 0
積分 49067
帖子 44003
威望 0 點
I-See幣 233417 錢
GAME幣 10 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 蒙妮卡x]`
閱讀權限 130
註冊 2006-1-24
註冊天數 6693
狀態 離線
  只顯示 露莎x]` 的帖子
wahahaha,xd
am i the first?!@v@
the ban is sooo cool!not scary ah!*V*
feel is gd,,so pretty ge hayden.xd
thz twinkle sister!MERRY CHRISTMAS! <3

P.S add oil together in exams!:)

Friends ar forever.rumours ar wutever.wsyan & rosanna:)

♥I LOVE RISAKO,JANICE,SELENA GOMEZ,GEM!♥
thz hat!:D
thz tw sis!:D
thz manki!:D
thz ngpopo!:D
THZ ALL!
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
RIRIKY
吹水老手

會員編號 161330
精華 0
積分 14385
帖子 6563
威望 0 點
I-See幣 95440 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-5-7
註冊天數 6590
狀態 離線
  只顯示 RIRIKY 的帖子
我今日都吾叫你做衰閃啦 XD不過會吾憤唷  !
MERRYCHRISTMAS .聖誕快樂
07年話咁快就過去 ... 識到你我好開心哇  ... 好肉麻啊
成日收到你送比我既正野 .今次都吾例外
我高高興興的食左個 BANNER  LU

頂部
TWING (wingyi)
頭像師父
Mr.TW

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵  

會員編號 48220
精華 2
積分 23447
帖子 12105
威望 41 點
I-See幣 382270 錢
GAME幣 631 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-2
註冊天數 6807
狀態 離線
  只顯示 TWING 的帖子
露莎..
露莎成日都NO.1 .. 我唔抵得
MERRY CHRISTMAS MERRY CHRISTMAS A XD

衰K .. ( 真係唔慣喎 )
唔係肉麻 .. 係老吐XD

頂部
hirochan
認證會員

會員編號 227181
精華 0
積分 2292
帖子 993
威望 0 點
I-See幣 42007 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-6
註冊天數 6407
狀態 離線
  只顯示 hirochan 的帖子
閃閃
睇到你個PM同POST我SHOCKED左呀
I LOVE U呀
MERRY X'MAS ALSO
謝謝你的JIN BAN,好靚呀
等我的回禮呀XDDDDDDDDD

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 6990
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
老閃出品一定有保證點會核突 HAA
我又鐘意玉木又鐘意徹平又鐘意呢個BAN又鐘意老閃 xp
我成日覺得閃仔你講意好得意 .. 呵呵

聖誕極快樂*
閃仔要努力玩呀 HAA

頂部
ttsee
吹水中手

會員編號 99569
精華 0
積分 9207
帖子 4223
威望 8 點
I-See幣 354138 錢
GAME幣 6222 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-8
註冊天數 6709
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 ttsee 的帖子
衰人 我好鍾意呀哈哈哈
呢幅圖好靚
閃閃閃閃閃你整得仲靚
已經痴左線 多謝你啦 MERRY CHRISTMAS!

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
I-See幣 77550 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-12-6
註冊天數 6742
狀態 離線
  只顯示 CHARMAINE晴 的帖子

近排忙到喊

好掛住你地

聖誕超多功課,又要溫書

多謝閃閃

聖誕快樂!!會考成功!!

頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
I-See幣 208466 錢
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-10-12
註冊天數 6797
來自 est mes pensée
狀態 離線
  只顯示 RAIKE 的帖子
我沒有在努力讀書(噴)
但的確少了上呢∼電腦都少用了XD

一上來就收到PM,很高興有禮物
謝謝閃=)好正呀個BAN
你都要努力讀書XD
聖誕快樂XDMerry Christmas

頂部
WATERRR
灌水高手
We Will Be Back

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 233485
精華 0
積分 66254
帖子 40479
威望 0 點
I-See幣 224985 錢
GAME幣 1835 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-11-20
註冊天數 6393
來自 ㊣o㊣
狀態 離線
  只顯示 WATERRR 的帖子
收到PM即卡入黎閃閃的PO了XD

閃閃xd,妳送上給我的雙生兒整得好令好正
妳ge技術真係好得好掂呀xd
個ban令到我會好好收取好好保存佢架啦xd
閃閃妳都要努力讀書,我會做啦啦隊支持妳XD
閃閃我也要同妳說聲MERRY CHRISTMAS

今次我會唔會打了很多字比妳呀XD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...