加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ▼明 明 有 [[更 好]] 的 選 擇...偏 偏 喜 歡 你
載入中 ...
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
I-See幣 12899 錢
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5873
來自 *媽打既肚子__/'
狀態 離線
  只顯示 笨甜甜_婷 的帖子
CH.30

佢地傾佐一陣...

怡黎佐..

怡: 我黎佐啦..嫲嫲

婆: 乖孫..你入黎我間房...

怡: 哦 (入佐去)

怡: 你系到牙?

風: 系牙!!

婆: 我有D事牙..你地傾住先啦!!

怡: 旦系..

婆打佐個眼色俾風..

風: 怡,我記得曬D野啦..

怡: 哦,咁咪好囉!!(其實好HAPI)

風: 頭先我發夢見既都系我同你既野牙!!

怡: 下?!(仲好好好HAPI)

風: 你可吾可以做我條女牙?(講得勁快)

怡: 嗯

風: 我冇聽錯牙MA!!

怡: 聽吾到就算啦!!!!

風: 老婆仔~

怡: 你叫邊個牙?吾見佢既!!

風: 仲咩有人自認既!!

怡: 嗚嗚..哥哥蝦我(扮細路)

風: 吾好喊..哥哥請你食甜品...

怡: 真既~

風: 想就合埋眼數三聲啦!!

怡真系照做..怡數到3既時候..

風KISS佢牙..kiss佐好耐下..

風: 好吾好味牙?

怡: 吾好味牙!!

風: 吾好味就要食多次...

怡: 好味啦!!

風: 好味就食多次啦!!

怡都未反應到..

風已經KISS佐落去...

P.S: 好 SWEET牙!!

風: 人地KISS緊..吾好彈出黎啦!!

P.s: SORI

唯 曖 小 軒 <3
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5873
狀態 離線
CH.31

第二日番學..

風同怡拖住手仔...

敏: 風風,你做咩拖住條八婆牙!!

風: 你就系八婆牙..仆街...

怡: 老公仔..吾好同佢嘈啦..

風: 我聽曬老婆仔話..

佢地走開佐....

敏: 今日放學你就知死..風你一定屬於我架..(奸笑)

---------風同怡個邊---------

琪: 琴日就吾認得人...今日就十指緊扣..衰啦你地..

娟: 咪系...吾當我地系FD啦..

新: E D就系成語中既[ 重色輕友 ]

娟: 停...考中文前一日我會搵你架啦!!

集: 又多一對情侶啦..可惜世界上太少識得欣賞令仔既人啦!!
     搞到本令仔..名草無主

風: 算..我同老婆仔吾同你嘈..

怡: 鬼系你老婆仔..

風: 吾系老婆仔..系老婆大人...

怡: 講到我好老咁- -

琪: 咁少婆大人啦..幾後生...

唯 曖 小 軒 <3
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5873
狀態 離線
ch.32

放學...風同怡一齊走...

有個律師行埋黎...

律: 你系吾系xx怡小姐..?

怡: 我系..咩事牙?

律: 你牙爺已經死佐..本來佢既身家系由你牙爸同牙叔分既..

怡: 本來...姐系咩意思牙?

律: 你牙爸失佐蹤..所以身家方面由你牙叔要曬..
     e到系你既行李..你由今日開始就要搬走...

怡: 牙爸...(喊緊)

風: 怡..你未搵到屋企架啦...你不如搬黎我屋企牙!!
     我牙爸佢地都想見下你...

怡: 好牙..好彩有你炸..thx..

風: 吾駛..你系我老婆仔牙ma...

突然牙敏閃佐出黎..

敏: 估吾到..我牙爸趕佐你走..
     就咁快發姣..搵風風俾你去佢屋企...
    真系吾知醜牙..

怡: 你系牙叔個女..?好似失蹤佐好耐啦wor...

敏: 近e個月認番既..你緊系吾想我地認番啦..

風: 你吾好再嘈啦wor..吾好以為你系女仔..
     我就吾夠膽打你牙..死姣婆..

敏: 睇下你幾時吾要佢..黎搵我...(奸笑中)

敏之後走佐..

風: 番屋企囉..

怡: 好牙..旦系你可吾可以幫我搵番我牙爸牙?
     我好擔心佢牙!!

風: 緊系得啦!!!

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5873
狀態 離線
ch.33

-------番到風屋企----------

怡就系廳到同風爸,風媽傾計

而風搵佐個私家偵探(偵)...

偵: 風少,金次有咩要搵呢?

風: 你幫我搵下e副相既人!!(拎佐怡爸副相)

偵: 你系要查佢底世?

風: 吾系,你幫我搵下佢系邊?

偵: 你吾介意我問d野?

風: 問啦..

偵: 風少你次次搵我都系查女..金次做咩查一個男人牙?

風: 佢系我老婆個牙爸..佢e家失佐蹤...

偵: 咁我一定會最快通知你架!!

風: 咁你走得啦...

----------第二日----------

偵: 風少,我地搵到啦!!

風: 系邊牙?

偵: 佢最後系一個叫xx文既人既屋企...

風: xx文?佢系邊個?

偵: xx成(怡爸)既細佬!!

風: 咁冇野啦!!你走得啦!!

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5873
狀態 離線
ch.34

風知道怡爸系邊..就去佐搵佢

風: 喂..xx敏開門牙!!

敏: 風風..做咩咁好搵我牙?

風: 我知你捉佐佢牙爸..快d放佐佢啦...

突然有人系風後面扑暈佐佢...
當風醒佐既時候...

敏: 風風...你做咩要知咁多野牙?知咁多對你冇好處架

敏爸:靚  仔..如果你想我放佐xx怡牙爸..你就要同我個女一齊...

風: 你...你..

敏爸: 你可以吾架..旦系吾知邊個以後都搵吾番佢牙爸呢?

風: 好..我就同你個女一齊...

敏爸: 你吾可以報警...同..同人講e件事..吾系我吾知會發生咩事架...

風: ok

敏爸: 放佐佢..

有人放佐風同怡爸...

敏爸: 我俾一星期時間你同個怡做了結..(怡爸暈佐..吾知咩事)

之後..風抬佐怡爸番去...

怡: 牙爸

怡: 吾該曬,老公仔..

風: (苦笑)

怡: 想要獎勵牙!!(KISS落風到..)

風: (知道E個系佢同怡最後最後一次KISS)

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5873
狀態 離線
CH.35

第二日..
風已經計劃佐一切..
怡同琪佢地行街既時候..

琪: 怡,你睇下個邊!!(指住某到)

怡: 咩事牙?(望下個邊)

個邊-->風同敏一齊行,仲好HAPI..
          之後系到攬..

怡同琪行過去..

怡: XX風,你系到做咩牙?(似質問.應該真系質問)

風: 關你咩事牙..未識你之前我都系咁架LA..你吾系吾知架!!(仲攬住敏)

琪: XX風,仲等我地咁信你..原本你咁CHEAP架..

敏: 你條八婆做咩話我既風風牙!!(COM怡同琪)

怡: XX風,我憎死你,我地分手啦!!(喊+COM風)

琪: 我地走啦..廢事俾人見到我地同D狗一齊啦..

怡: 嗯(喊+走緊)

佢地走佐之後..

敏: 你都幾好戲牙!!

風: 多謝WOR,咁我走得啦!!

敏: 你系我條仔緊系要陪我啦..吾走得

風: 你玩野牙..

敏: 系你選擇既..無人逼你架..你吾幫佢牙爸咪得LOR

風: (怒BELL敏)

敏: 你吾好咁BELL住曬!!我一個電話打俾牙爸就吾知發生咩架啦!!

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5873
狀態 離線
CH.36

風心諗你好野丫..我而家就忍你...)

敏:好啦,我地快D行啦=]

風:嗯(強忍怒火-V-"

--------怡果邊@@"--------

琪:怡姐..唔洗為D衰人而喊嫁WOR...呢個世界D好男仔都死曬嫁啦..你要明白..男仔只係一件玩具,唔好擺太多心機係佢地身上丫=]

怡:但係..

琪:但係咩丫..趁你而家仲未係愛得太深GE時候收手..就差唔多嫁啦..

怡:咁又係..估唔到我GE初戀就咁就玩完...

集:咦...怡佢搞乜?!

琪:俾條仆街風搞到咁LOR...搞到我心都痛埋,都話男仔冇個好嫁啦..

集心諗:我咪一個好男仔LOR)下?!風飛左佢?@@

琪: NO NO NO,係怡姐飛佢=]

集:-0-(O嘴..)風佢咁CHEAP?!

琪:係,我已經諗到點報復啦...

怡:你想點丫?!琪姐你唔好亂黎...

琪:我唔會亂黎GE...呵呵(嘴角露出一絲奸笑-口-"

琪會做D咩?!咁你地就要睇落去啦=]

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5873
狀態 離線
CH.37
放學之後..
琪,怡,娟,新,集去佐怡屋企
佢地做咩?
緊系傾下個報復計劃啦

琪: 宜家大家系宜到都系想傾下個報復計劃架啦!!

新: 我地系吾系應該改番個名咁呢

娟: 系WOR,電視都系咁架!!老公仔真系醒牙

琪: 咁就叫[愛之報復]啦!!

(P.w: 真系無聊牙佢地)
(琪: 你講咩牙?!系吾系想俾人打牙?!)
(P.W: 梳梳..吾阻你地啦{以我最快既時速淆佐})

集: 咁個計劃系點牙?

琪: *(^#@#**...就系咁啦..系吾系好好呢?!

娟: 不過會吾會太衰牙?

琪: 夠佢吾要怡衰!!

怡: 不如算啦..我吾想搞咁多野牙!!

琪: 你吾搞既話,我都搞架啦!!

怡: 咁我聽你地講啦!!!!

琪: 記住吾好心軟牙!!!

怡+娟+新+集: 知啦,琪姐

琪: 咁計劃就系聽日開始!!哈..哈哈....哈!!(好奸咁大笑)

集+新: 女人真系得人驚牙!!!

琪+娟+怡: 我地俾多一次機會你講多次!!

集+新: 我地話你地人令聲甜!!
          簡直系天使既化身牙..正確系仲令過天使牙!

琪: 咁講就乖啦!!DOGDOG

集+新: 下?!DOGDOG?!

琪: 系牙..系吾系吾鍾意牙?!

集+新: 小人吾夠膽!!!

佢地都系到笑..
不過聽日就系報復計劃既開始啦!!
風可吾可以追番怡?
誤會可吾可以解開?

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5873
狀態 離線
CH.38  

公開少少琪點玩風先..
有少少低B,嘔心,暴力
[兒童未經大人陪同請勿收看]

第二日..
風番到學校..
一開班房門..有液體從天而降..
(好嘔心的)-->液體包含小強屍體,狗既排泄物等等

琪: 好臭牙!!(行埋去)

娟: D清水點解會變成咁架?!(系到笑,扮緊野)

琪: 我知道!!

娟: 點解牙?!姐姐我好想知牙!!

琪: D野系佢個身到出黎架!!睇下佢幾核突!!

娟: 咁點解會咁架?!

琪: D人同D姣婆一齊太多牙MA!!

集: 原本系咁,你真系醒牙!!

新: 宜D就系兩個字講曬[人渣]!!

娟: 老公仔你真系醒牙!!!!

D同學都系到笑...
風冇出聲..行番埋位...
怡系坐風隔離架MA..
so...

怡: 紙巾牙!!(拎佐d紙巾俾風)

風: 吾該牙!!

琪佢地露出一絲奸笑..

風: 點解咁痕既?!

怡: 吾知呢?!仆街!!(系到笑)

琪: 怡姐姐,做咩攞我落佐痕粉既紙巾俾[狗]姐!!

集: 咪系!!下次俾D有屎架MA!!

唯 曖 小 軒 <3
頂部
笨甜甜_婷
初級會員

會員編號 412016
精華 0
積分 726
帖子 277
威望 0 點
GAME幣 97 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-5-2
註冊天數 5873
狀態 離線
CH.39

風到佐放學都再冇事發生啦!!
琪會咁易算數?!
點會呢!!

*回憶琴日*

強: 琪姐,今次你又打邊個牙?

琪: 聽日我地放學同我打一個叫XX風既人牙!!

強: (心諗: 吾通系佢)

琪: O吾OK牙?

強: OK

*番到黎現實*

琪: 好LA,今日會有人幫我地搞掂佢架啦!!
     我地去食下野啦!!!

集: 好牙!!!

娟: 咁行啦!!!!

怡: 我地真系吾會太衰牙MA?!

新: E D 叫[你不仁我不義]

琪: 講得好!!!!!!

強就帶住D人去等風放學...

強: 真系你牙!!!

風: 系琪叫你黎打我?!

強: 系牙

唯 曖 小 軒 <3
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...