加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你是cheap精嗎? 好準啊=v=
載入中 ...
至尊小學雞
吹水之臣
壇_

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 411942
精華 0
積分 6430
帖子 12646
威望 0 點
I-See幣 83705 錢
GAME幣 450 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 成熟小學雞
閱讀權限 90
註冊 2008-5-1
註冊天數 5874
狀態 離線
E--0%Cheap

你天生豁達,對人慷慨到不得了。
朋友生日你會送名貴禮物比佢,
請佢食大餐,所以你好受其他人愛戴。
你自己洗錢亦唔會就住就住,想買你就買,
食就要食最好既,絕對唔會刻薄自己。
雖然你一d都唔孤寒,但缺點係,每個月都入不敷支

幾準-_-
揮霍過度最準-_-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
TSZYAN-
高級會員

會員編號 393990
精華 0
積分 851
帖子 566
威望 0 點
I-See幣 16205 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-12-15
註冊天數 6012
狀態 離線
  只顯示 TSZYAN- 的帖子
D--30%Cheap

整體黎講你唔算係一個cheap人,唔算孤寒,
只要開心,請朋友食飯、唱k你都冇所謂。
你為人最大既優點就係對人慷慨,但自己洗錢就好節儉,
平日冇乜必要都唔會亂洗錢,名牌貨你都會買,
不過永遠特價先買。精打細算最適合形容你。

好彩得30%
唔算太cheap姐!XD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
你我他
高級會員

會員編號 341051
精華 0
積分 2430
帖子 769
威望 0 點
I-See幣 16777 錢
GAME幣 108 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-2
註冊天數 6178
來自 霍格華茲魔法與巫術學校
狀態 離線
  只顯示 你我他 的帖子
D--30%Cheap

噢,, 好才我唔係好cheap姐~
至憎cheap精!

頂部
Elf.
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 196996
精華 0
積分 2642
帖子 1403
威望 0 點
I-See幣 13742 錢
GAME幣 500 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-4
註冊天數 6510
狀態 離線
  只顯示 Elf. 的帖子
D--30%Cheap

tee hee好準好準   (:
唔會亂洗錢--好準

頂部
hey.
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 419375
精華 0
積分 3097
帖子 2231
威望 0 點
I-See幣 20269 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-9-7
註冊天數 5745
狀態 離線
  只顯示 hey. 的帖子
D--30%Cheap

y0h0;

本帖最近評分記錄
巴黎之冬   2008-9-23 03:58 PM  代幣  -4   違反版規

頂部
Sorry. (Wonder Girls`)
吹水神手

榮譽勳章

會員編號 380431
精華 0
積分 17174
帖子 7234
威望 0 點
I-See幣 34132 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-10-20
註冊天數 6068
來自 mIss -____- *
狀態 離線
  只顯示 Sorry. 的帖子
D--30%Cheap

你為人最大既優點就係對人慷慨,但自己洗錢就好節儉
yo;)
中左

本帖最近評分記錄
巴黎之冬   2008-9-23 03:59 PM  代幣  -4   違反版規
頂部
RI
吹水高手
龜井J家飯

會員編號 400173
精華 0
積分 10616
帖子 5151
威望 0 點
I-See幣 40376 錢
GAME幣 1430 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2008-1-12
註冊天數 5984
狀態 離線
  只顯示 RI 的帖子
個個都d既-0-

C--50%Cheap

你份人都幾cheap,好孤寒,但唔算好嚴重。
朋友冇錢開飯,你一定會請客,但只限於20蚊有限既快餐店。
朋友生日,禮物你唔會快錢買,但生日卡一定送。
遇到大減價你會掃平貨,但有時會買得過多,搞到失哂預算,
諗住可以慳錢,點知得不償失

我係

頂部
小白..xP
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 204412
精華 0
積分 11459
帖子 3003
威望 3 點
I-See幣 83120 錢
GAME幣 122 個
MSN宣傳 1199 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-8-23
註冊天數 6491
來自 媽子的肚-__-
狀態 離線
  只顯示 小白..xP 的帖子
D--30%Cheap

都算既-v-

本帖最近評分記錄
巴黎之冬   2008-9-23 03:59 PM  代幣  -4   違反版規
頂部
『、壽司】〞
初生嬰兒

會員編號 402251
精華 0
積分 241
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11135 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-21
註冊天數 5975
來自 火星
狀態 離線
D--30%Cheap

本帖最近評分記錄
巴黎之冬   2008-9-23 04:00 PM  代幣  -4   違反版規

my msn:ghost_yorco@hotmail.com

°|!為何誤會罵戰後 []°.+:. 你忍心不睬不理 ﹒* °× ..
〃°︴只是學不會 *°"..何時才應該【離開】﹏╳〝
頂部
啊珺
初生嬰兒

會員編號 419864
精華 0
積分 150
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 9501 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-9-19
註冊天數 5733
來自 青山
狀態 離線
  只顯示 啊珺 的帖子
E--0%Cheap

你天生豁達,對人慷慨到不得了。
朋友生日你會送名貴禮物比佢,
請佢食大餐,所以你好受其他人愛戴。
你自己洗錢亦唔會就住就住,想買你就買,
食就要食最好既,絕對唔會刻薄自己。
雖然你一d都唔孤寒,但缺點係揮霍過度,每個月都入不敷支
好準............wo...

本帖最近評分記錄
巴黎之冬   2008-9-23 04:00 PM  代幣  -4   違反版規
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...