加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [自貼區加分活動] ..    ★`舊人們, 回來吧 : D - 已更新.
載入中 ...
SAIW!NG`XD (AVA)
總版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:總版主的象徵    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
I-See幣 157817 錢
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊 2005-11-9
註冊天數 6735
狀態 離線
  只顯示 SAIW!NG`XD 的帖子

QUOTE:
原帖由 Ting_婷 於 2009-5-30 09:04 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
聯post的話係計開post果個人?
咁我既相係聯post到但係唔係我開post,
如果我聽日開post, 同對上我開既post爭幾個月, 都得?
overall, 我想問既係 計開post, 定po相(唔理係唔係聯post)?

1. 係
2. 係, 爭三個月以上就得.
3. 係計開 po.

想講 骨氣; 最先 必須有 1 儲備.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SiU`..MaN
吹水學徒
點解要用框框住我隻野t3t ...

會員編號 4755
精華 1
積分 15421
帖子 1252
威望 0 點
I-See幣 18522 錢
GAME幣 148 個
MSN宣傳 75 次
性別  女
配偶 〝T^T〞
閱讀權限 110
註冊 2005-5-2
註冊天數 6926
狀態 離線
  只顯示 SiU`..MaN 的帖子
如果註冊左好耐都未po過相..算唔算= =
eg-好似我咁..如果我而家po相計唔計?!

定係淨係計之前開過po既人?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
總版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6735
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SiU`..MaN 於 2009-5-31 12:18 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
如果註冊左好耐都未po過相..算唔算= =
eg-好似我咁..如果我而家po相計唔計?!

定係淨係計之前開過po既人?!

淨係計之前開過O既人.
因為今次活動主要係想自貼區重返當年繁盛 : D

頂部
babyfish1994
高級會員

會員編號 398339
精華 0
積分 1102
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 10746 錢
GAME幣 139 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 乂三~索乂
閱讀權限 60
註冊 2008-1-3
註冊天數 5950
來自 屎坑.[].
狀態 離線
  只顯示 babyfish1994 的帖子
真系好耐冇上過la.
而家上左黎.總覺有點怪.
isee..對我黎講有好多回憶.
開心.傷心.咩都有.
系isee..曾經識左兩條仔...
我地每一日都好開心.
系isee互chat.
但...最後..都系散左.
入番黎...真系...好感觸..

~★過去的總會過去★~

♥笨豬跳-,-

`♥白痴是我也"-]

-[♥傻子瘋子一堆子"

頂部
總版主

榮譽勳章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6735
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 babyfish1994 於 2009-6-2 11:51 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
真系好耐冇上過la.
而家上左黎.總覺有點怪.
isee..對我黎講有好多回憶.
開心.傷心.咩都有.
系isee..曾經識左兩條仔...
我地每一日都好開心.
系isee互chat.
但...最後..都系散左.
入番黎...真系...好感觸 ...

呢 d 野我諗唔係呢度講 : )

頂部
膠奶v3v
吹水新手

會員編號 225129
精華 0
積分 2490
帖子 3019
威望 0 點
I-See幣 10136 錢
GAME幣 383 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6379
狀態 離線
  只顯示 膠奶v3v 的帖子
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
細wing; 我10個月點計先xdd

頂部
總版主

榮譽勳章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6735
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 膠奶v3v 於 2009-6-4 05:44 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
細wing; 我10個月點計先xdd

實計足俾你放心 <3

頂部
自戀美女
吹水哨兵
天下無傷 - 米米

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 71851
精華 0
積分 13748
帖子 11646
威望 0 點
I-See幣 22508 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 自戀帥哥`
閱讀權限 100
註冊 2005-11-13
註冊天數 6732
來自 銀時萬事屋
狀態 離線
  只顯示 自戀美女 的帖子
唔明你講咩= =

頂部
總版主

榮譽勳章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6735
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Yumi小美 於 2009-7-2 11:16 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
唔明你講咩= =

唔明咁你留 link 做咩 -_-

頂部
Ting_婷
吹水老手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 127730
精華 0
積分 12460
帖子 6690
威望 0 點
I-See幣 56274 錢
GAME幣 538 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-2-24
註冊天數 6628
來自 美國:D
狀態 離線
  只顯示 Ting_婷 的帖子
我好似有四個月~_~
not sure

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...