加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 提名你的總版主
載入中 ...
閃卡叔叔
高級版主
死.

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 385665
精華 0
積分 5819
帖子 3295
威望 0 點
I-See幣 29037 錢
GAME幣 242 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2007-11-12
註冊天數 6018
來自 鴨團侍應-D.
狀態 離線
  只顯示 閃卡叔叔 的帖子
提名表格:
==============================
你想提名的會員名稱:那只黑宅兔.*
你想名提的會員編號:385665
你提名他/她原因:想幫自己鍾意既論壇(拇指),仲有我得閒(歐)
==============================

[U]HI.[/U]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細炮炮:) (Waiting.)
吹水神手
我愛SWC; <3-

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章

會員編號 410820
精華 0
積分 14878
帖子 7664
威望 0 點
I-See幣 44605 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 毛mo:}
閱讀權限 110
註冊 2008-4-7
註冊天數 5871
來自 ♥CWK
狀態 離線
  只顯示 細炮炮:) 的帖子
你想提名的會員名稱:rudolf1993
你想名提的會員編號:441150
你提名他/她原因:
1.佢真係好得閒成日上線.
2.呢個傻仔真係好友善好好人,想像力好強xD
3.我識既佢都吾係1d會偏幫某d人既人泥既..
4.佢冇負威望同負責任;)
仲有.佢以前係另外1個壇都做過板主.有經驗嘛
===================

若果可以多一分鐘靠你身旁

若果可以多一分鐘虔誠地愛我
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ting:^^:
吹水學徒
ting._.

榮譽勳章

會員編號 410339
精華 0
積分 2828
帖子 1431
威望 0 點
I-See幣 20811 錢
GAME幣 509 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-3-18
註冊天數 5891
來自 babii*
狀態 離線
  只顯示 ting:^^: 的帖子
提名表格:
你想提名的會員名稱:ting:^^:
你想名提的會員編號:410339
你提名他/她原因:
- 我玩左喱個forum年幾;對喱個壇既管理模式都幾熟悉.3.
- 而家都做緊版主;
- 有time上isee;
- 有heart做-,-;

FREE:

FREE:
- 想起從前___總不會讓我不開心;
- 想起從前___有很多開心的回憶;
- 想起從前___我不會孤獨一人的;
- 想起從前___我不會偷偷的涰泣;
- 想起從前____又如何;
- 我無法回到__從前;

頂部
桂爾優* (Din癲癲 :D)
初級會員
周董 周董 周董 xp♥

會員編號 190319
精華 0
積分 521
帖子 178
威望 0 點
I-See幣 11502 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-17
註冊天數 6500
狀態 離線
  只顯示 桂爾優* 的帖子
提名我咪算囉 呵呵

頂部
戀づ音﹋愛
嬰兒上路

會員編號 427904
精華 0
積分 860
帖子 81
威望 0 點
I-See幣 21802 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 98 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2009-1-4
註冊天數 5598
狀態 離線
提名表格:
你想提名的會員名稱:戀づ音﹋愛
你想名提的會員編號:427904
你提名他/她原因:雖然註冊我未滿3星期,但我真係好有心去做好板主呢個職位嫁!壇主,我求下你比個機會我啦!我可能不能每天都訪,但我會努力嫁!我一定會發多D有用鴾撜!求下你比個機會我!我好想做總板主嫁!請你考慮下我啦,我真係好有誠意嫁!

=============================

頂部
LoveLove_1314
初生嬰兒

會員編號 439640
精華 0
積分 165
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 8551 錢
GAME幣 104 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-5-9
註冊天數 5474
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 LoveLove_1314 的帖子
提名表格

你想提名的會員名稱:LoveLove_1314
你想名提的會員編號:439640
你提名他/她原因:經常上線
熱心,有耐性,有創意,主動,友善
公平公正

想做日記區 ,型男索女貼圖區 ,Wallpaper分享區 ,素材區 同理明星貼圖區 既總版主

新回復郵件通知

thx you

頂部
LOKT123
初生嬰兒

會員編號 442650
精華 0
積分 151
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 8478 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-6-8
註冊天數 5444
狀態 離線
  只顯示 LOKT123 的帖子
版主有咩要攸.,

頂部
小王子
初級會員
白馬王子

會員編號 4
精華 0
積分 4291
帖子 179
威望 0 點
I-See幣 22587 錢
GAME幣 157 個
MSN宣傳 240 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2004-10-10
註冊天數 7146
來自 hkbn
狀態 離線
  只顯示 小王子 的帖子
你想提名的會員名稱:4
你想名提的會員編號:4
你提名他/她原因:就是要好好管理..
呢幾年忙左d..所以無乜時間上黎..以後都會多d上黎架啦

頂部
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5896
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
路個 030
0,0 我提名下我自己先
唔g自己提5提得自己呢 -3-
提名表格:
提名表格:
你想提名的會員名稱:地獄愛情行a_a   ( 岩岩今日轉左名 -3- 本來叫做 飛星sTaR`_~月 )
你想名提的會員編號:410229
你提名 mE自己 原因: 刀做左好耐高版下-3- 同埋而+好多高版姐姐/小DEE DEE 係時侯比D新人做下啦V3V
                                同埋自己想做總版刀好耐下KA啦

頂部
miko. (Guilty)
VIP
miko

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 166581
精華 3
積分 74067
帖子 55696
威望 13 點
I-See幣 261920 錢
GAME幣 417 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 咇仔
閱讀權限 170
註冊 2006-5-21
註冊天數 6558
狀態 離線
  只顯示 miko. 的帖子
搵番D舊人做咪算囉你XD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...