加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我2yrs竟然可以輸俾一個只係識左1日既女仔?!點解...:(
載入中 ...
nicnic=]
初生嬰兒

會員編號 444311
精華 0
積分 174
帖子 23
威望 0 點
I-See幣 8595 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-6-24
註冊天數 5422
狀態 離線
  只顯示 nicnic=] 的帖子
我2yrs竟然可以輸俾一個只係識左1日既女仔?!點解...:(

我識左 1個男仔刀有2yrs到...
我地係swimming班到識
但係一直刀好討厭佢...
直至有一次,我覺佢好似我中意果個明星>v<
就中意左佢...但係宜家我吾單止中意佢個樣,我中意佢個人!
果日係情人節;我叫我個frd約佢沖完涼係門口wait我,想送chocolate俾佢=]
點知...佢放左飛機-_-;
-------------------------------------
直至有一日;係我醉high既一日x]]
你分組竟然揀左同我一組?v?我仲thought你一定會揀d.3."
你游水果陣問我msn呀!你知吾知我就係咁好開心.3.
high左2日...直至你msn hi我果日亦係我...醉hurt醉傷心既一日..
我見到你msn副名果到寫左d係love既野;係一定係同一個人講既
我問你 你吾講 你問我係咪真係想知,我話係...你就話..
你中意佢(d)!!!!!!!!!!
我果陣呆左...吾知俾咩反應好;becoz我刀預左...
但係接落尼既事...我真係諗刀mo諗過..
我同d講xxx中意你...d話佢一d刀吾認識你-3-
我用other msn account扮d同你講野,你竟然話;你點解change左msn?!
我又呆左..清醒左...
我再on番我個真msn同佢講你真係好中意佢...你知吾知(我問d)
d話...你想吾想知道一切?!
我話想 明知我可能會好吾開心
d同我講既...竟然係話..佢中意過你,
即係?!開始左...但係宜家分開左...
d仲叫你試下中意我-3-我當時...好想cry但係刀mo...
點解丫...你地點解要呃我????點解...
再下堂游水班...我個frd原來咩刀知...你地想點...
一個二個刀吾同我講...到我知果陣刀太遲喇...
有mo理過我感受...你地就話係吾想我hurt...但係有mo諗過
到我知道真相果陣我仲會更加hurt????

你係第一個令我hurt令我喊既男仔...
我一直中意你...就愛得愈尼愈深...
我知丫...我一定吾會得到你既
becoz你中意女仔既類型吾係我呀!!
我好幾次話要放棄...你刀好多次話要放棄...
我知當你好愛一個人果陣要放棄係吾容易既...我明...
你仲叫我放棄你 我好恨你...你知吾知果種感覺有几難受牙????!
你係第一個令我明白咩叫愛變恨既人
我見到你msn果d野...見到你仲係好愛佢我刀好心痛...你又明吾明呀!!!!!
我吾想再係咁呀...e場3角戀...幾時先可以完結呀!!!!!!!!!!!!!!
我吾要呀我吾要呀 我為左你你又知吾知我為你做左好多野...?!!!!
全世界知道我中意你 但係你對我一dfeel刀mo
我吾魚既...我好魚呀!!!!!!!
為左你...我同我男朋友分開左......明知我同你係一定mo可能既...
我吾開心我傻....我係好傻呀!!!係呀!你刀係呀!!
你幾時先可以放棄佢呀???幾時呀.......!!!!!!!
我又幾時先可以放低你呀..??!!!

......:(

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
nicnic=]
初生嬰兒

會員編號 444311
精華 0
積分 174
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5422
狀態 離線
MO people ge...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
豬豬豬豬豬
中級會員

會員編號 426387
精華 0
積分 366
帖子 308
威望 0 點
I-See幣 9427 錢
GAME幣 109 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-12-21
註冊天數 5606
狀態 離線
  只顯示 豬豬豬豬豬 的帖子
雖然有d位真係唔係好明...
但大致都唔會差得遠~
~~~~~~~~~~~~~~~~
首先..我覺得你只係到達中意佢既地步..
應該未去到愛le個層次..因為你地之間冇經歷過d咩..
放低一個人其實真係唔難..只要你唔好成日諗住佢..
多住出街..冇街出既lay係屋企同人msn..冇msn既訓飽佢..
唔成日諗佢..好快會冇事..最多一兩個月..
我都試過...係唔好受..不過..
始終係人生必經階段=]

頂部
KeiaKo
VIP
迷Daniel Radcliffe

會員編號 61555
精華 0
積分 8946
帖子 2987
威望 0 點
I-See幣 22376 錢
GAME幣 274 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2005-10-27
註冊天數 6757
狀態 離線
  只顯示 KeiaKo 的帖子
單戀人人都會架啦
我依加都有你喱D問題
都係為一個點都唔會中意自己GE人
無奈地都放棄唔到佢

所以我好明白你GE感受
逼自己放棄佢係唔得架
試下識第三D男仔黎中和返
或者可以慢慢咁忘記佢

頂部
nicnic=]
初生嬰兒

會員編號 444311
精華 0
積分 174
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5422
狀態 離線
嗯...i will try...

頂部
nicnic=]
初生嬰兒

會員編號 444311
精華 0
積分 174
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5422
狀態 離線
UP~!

MSN;)
nic_l0vekel@hotmail.com
+左出聲b0r`x)
頂部
「小粒_
嬰兒上路

會員編號 445144
精華 0
積分 212
帖子 56
威望 0 點
I-See幣 8578 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-7-2
註冊天數 5413
來自 小熊國
狀態 離線
  只顯示 「小粒_ 的帖子
時間不表代一切喔..
愛情沒有輸與贏..只有夠不夠
要盡量理智面對啊.不要傷害自己.
會令擔心你的人傷心喔.

頂部
小茵茵-_-;
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 443888
精華 0
積分 688
帖子 555
威望 0 點
I-See幣 10147 錢
GAME幣 149 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2009-6-20
註冊天數 5425
來自 - 外 太 空 :)
狀態 離線
um..  我 唔 係 全 明 既 ( 因 為 呢 人 名 關 係
時 間 唔 係 一 切 我 都 輸 過 俾 識 左 一 日 既 女 仔 啦 ( 仲 要 不 美 的 .
唉 ! 愛 才 是 關 鍵  

頂部
KiiiU
初級會員

會員編號 415231
精華 0
積分 554
帖子 104
威望 0 點
I-See幣 10316 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-24
註冊天數 5787
狀態 離線
  只顯示 KiiiU 的帖子
吾好迫自己忘記鍾意既人啦
甘仲會辛苦

頂部
★老婆(k)
初生嬰兒

會員編號 445330
精華 0
積分 182
帖子 13
威望 0 點
I-See幣 9101 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 S!U偉;D
閱讀權限 40
註冊 2009-7-4
註冊天數 5411
來自 ♥bb(:`
狀態 離線
  只顯示 ★老婆(k) 的帖子
吾好甘拉。呢d就叫緣份(:`

[color=red][size=5]lcwbb;>[/color][/size]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...