加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: whymepk 已被取消會員資格
載入中 ...
小熱血
壇主

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
I-See幣 104428 錢
GAME幣 1396 個
MSN宣傳 2366 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7186
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子

QUOTE:
原帖由 悲苦的淵 於 2009-10-18 09:41 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

Check 人PM 有機會侵犯私隱條例~
宣傳其他論壇,係法律上不足以BAN人AC,有機會侵犯言論自由~

網絡世界唔代表冇法律保障,壇主係下次BAN人之前請小心D
你可以編輯,可以關閉主題,可以扣分,可以SET權,但係侵 ...

多謝貴會員意見....

由於論壇是屬於私人地方...
而貴會員在本站註冊成為會員
表示已接受本站全部條款...
所以本站有權監控,修改,刪除在論壇上的所有資料
以進行管理工作....

請問一下本人侵犯了什麼私隱??
假如貴會員覺得你的私穩/言論自己被侵犯
請到有關政府部門投訴....
本站無任歡迎"

那麼香港其他既論壇既壇主...
係5係應該要好驚??
取消會員資料就要比人告??
都係果句"請到有關政府部門投訴...."

監控論壇資料及取消會員帳號
為本站管理工作....同時本站是屬於私人地方
有關取消"疑似搞事者"的會員帳號...

貴會員指本人侵犯私隱條例及侵犯言論自由
請提供有關證據.... 及實際的條例....
否則本人將此事當作惡意挑釁會員處理...
本站將保留追究權利

提交你對i-see的寶貴意見

"I-See一年章"申請處
"I-See兩年章"申請處
"I-See三年章"申請處
"I-See四年章"申請處

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
△▲▽▼招家人& FD..xd△▲▽▼(new)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
狂野巨火雞
吹水天王
mrs.rubbish :D

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 146628
精華 1
積分 9414
帖子 21232
威望 0 點
I-See幣 15197 錢
GAME幣 114 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 狂妄症發動.3.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-2
註冊天數 6607
狀態 離線
  只顯示 狂野巨火雞 的帖子
健哥你終於做左一件正確既事
佢再留系度遲早發生罵戰

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
I-See幣 104428 錢
GAME幣 1396 個
MSN宣傳 2366 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7186
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子

QUOTE:
原帖由 狂野巨火雞 於 2009-10-18 12:14 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
健哥你終於做左一件正確既事
佢再留系度遲早發生罵戰

多謝胡妹支持@@"

仲有1D鍾意搞事既人係度....''

真係好麻煩...

提交你對i-see的寶貴意見

"I-See一年章"申請處
"I-See兩年章"申請處
"I-See三年章"申請處
"I-See四年章"申請處

△▲▽▼招家人& FD..xd△▲▽▼(new)
頂部
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
I-See幣 9241 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-9-27
註冊天數 5333
來自 大陸
狀態 離線
  只顯示 悲苦的淵 的帖子

QUOTE:
原帖由 小熱血 於 2009-10-18 14:05 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

多謝貴會員意見....

由於論壇是屬於私人地方...
而貴會員在本站註冊成為會員
表示已接受本站全部條款...
所以本站有權監控,修改,刪除在論壇上的資料
以進行管理工作....

請問一下本人侵犯了什麼私 ...

1哥,你睇人PM既資料∼絕對侵犯私人∼

一個論壇係互聯網公開,如果你既POST冇SET權限,OR會員唔需要經過你既驗証,就唔係私人既地方,
開一個商場出黎可唔可以又話係私人地方,咩都自己話晒事??
接受你既條款唔等於法律係冇用既∼如果下下都係你既條款排第一,咁法律仲可以點保障巿民??
大個仔啦,記得法律先係最後既規矩,你SET咁多條款唔代表法律係冇用既∼

唔係消委會開黎做咩??法律又SET黎做咩??間間商店話自己係私人地方咪得,洗理人投訴??

好似去百佳買野咁,如果佢話本店有權保留最後權利,咁係咪你食到入廠既時候佢唔洗負責任??
又好似買保險咁,係咪買左之後因為公司既條款而唔可以利用冷靜期而唔簽合約??

我又唔係我個FD,我只不過提醒你姐;
如果有人要玩野既,就算告唔告得入,你個壇要比人關返個幾個禮拜,值得咩??

熱血哥哥,你做既野太細路仔啦∼

你既行為出賣左你∼

我係潛水會員
頂部
狂野巨火雞
吹水天王

榮譽勳章

會員編號 146628
精華 1
積分 9414
帖子 21232
威望 0 點
GAME幣 114 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 狂妄症發動.3.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-2
註冊天數 6607
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小熱血 於 2009-10-18 12:17 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

多謝胡妹支持@@"

仲有1D鍾意搞事既人係度....''

真係好麻煩...

系ISEE出晒名,仲好意思開new ac串串共甘

頂部
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5333
來自 大陸
狀態 離線
我真係再冇興趣同D低能仔講野∼

你鍾意點丫點啦‵
反正我幫人老母教仔∼又冇人比錢我既;

****好心提醒人,比人當我搞事‵到上到警局果陣咪大個仔囉∼****

我都係版主,我都同過其他壇主傾過計,佢同我解釋過好多互聯網管理學問;

佢乃過野,查過法律,知道好多有關∼開個壇出黎既有關法律,
唔代表上網講野就唔洗負責任,唔代表管理階層唔洗負責任∼

我要玩野既,一早玩死左你個壇啦,我點會唔知點玩到你成個壇比人關一個禮拜
所有壇主比人’的’去警局坐48小時∼

我唔係你,我唔係小朋友,我冇咁得閒玩你個壇囉∼

你鍾意點丫點啦∼好心提醒人,比人當我搞事‵到上到警局果陣咪大個仔囉∼

我係潛水會員
頂部
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5333
來自 大陸
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 狂野巨火雞 於 2009-10-18 14:33 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

系ISEE出晒名,仲好意思開new ac串串共甘

明眼人一睇就知係兩個人啦,個IP都唔一樣‵
以為自己好醒,清醒D啦‵
講野唔用腦咪尼D囉∼笑大人個口∼

我係潛水會員
頂部
狂野巨火雞
吹水天王

榮譽勳章

會員編號 146628
精華 1
積分 9414
帖子 21232
威望 0 點
GAME幣 114 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 狂妄症發動.3.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-2
註冊天數 6607
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 悲苦的淵 於 2009-10-18 12:21 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

1哥,你睇人PM既資料∼絕對侵犯私人∼

一個論壇係互聯網公開,如果你既POST冇SET權限,OR會員唔需要經過你既驗証,就唔係私人既地方,
開一個商場出黎可唔可以又話係私人地方,咩都自己話晒 ...

我有0的 frd 系 hk forum 做 admin 既.

你真系好煩. 自己做錯野仲系度賴人,
你 promote 其他 forum(s) 你覺得自己岩 ?

你咪去玩其他 forum 囉 :-D
去玩戈D吾CHECK PM既 forum , 岩晒你.
可以俾你慢慢 promote 其他 forums ^_^

每個壇刀系自己既 rules,
juz dun enter this forum if u cant accept/follow those rules.
isee forum wont lose anything if u leave.
isee forum will gain sth instead.
leave aside ur honor n fu*k off , aiiiiiii
actually u dun hv anymore

頂部
狂野巨火雞
吹水天王

榮譽勳章

會員編號 146628
精華 1
積分 9414
帖子 21232
威望 0 點
GAME幣 114 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 狂妄症發動.3.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-2
註冊天數 6607
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 悲苦的淵 於 2009-10-18 12:37 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

明眼人一睇就知係兩個人啦,個IP都唔一樣‵
以為自己好醒,清醒D啦‵
講野唔用腦咪尼D囉∼笑大人個口∼

IP吾同就代表兩個人 ?_?
清醒0的戈個系你呀, 依家系你笑大全部ISEE人既口呀;p
你攪清楚 ur position 啦, 盲超哥哥 ^_^

頂部
狂野巨火雞
吹水天王

榮譽勳章

會員編號 146628
精華 1
積分 9414
帖子 21232
威望 0 點
GAME幣 114 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 狂妄症發動.3.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-2
註冊天數 6607
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 悲苦的淵 於 2009-10-18 12:34 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
你鍾意點丫點啦‵
反正我幫人老母教仔∼又冇人比錢我既;

****好心提醒人,比人當我搞事‵到上到警局果陣咪大個仔囉∼****

我都係版主,我都同過其他壇主傾過計,佢同我解釋過好多互聯網管理學問 ...

你系版主,邊個 FORUM 甘慘 -,-

其實你講甘多野刀系想要落台階姐-,-
出聲囉我地實俾你-,-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...