加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉-口語] ch76完;)有番外; *`竟遇上了你,* 竟愛上了你,* ◇◆
載入中 ...
aR-B
中級會員

會員編號 414421
精華 0
積分 620
帖子 305
威望 0 點
I-See幣 11101 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2008-6-11
註冊天數 5801
狀態 離線
  只顯示 aR-B 的帖子
番外{1}`

結完婚夜同強飛左去美國`
好可惜;強都系見吾到佢牙媽最後1面`

e院`

強;;對吾住牙媽t___t你吾好死ah`你睇;我帶左個令老婆番黎ah`你話過要見過我老婆你先會走架/__\` [喊]

夜;;吾好咁拉`你媽媽會明既; )`

強;;老婆/__\,我系咪好冇用!?

夜;;吾系-3-`我老公系最好既;>吾好喊;>乖..

強;;對吾住/__\`老婆..

夜;;吾好咁拉-3-`

過左幾年;>

夜同強生左個女; ) 10分可愛*v*

佢地就番hk拉`

街上面-v-有個好令好令既牙媽系度追緊個仔-__-v

x{好令好令既牙媽v__v`} ;;仔牙`你系咪吾聽媽咪話ah!?你吾聽媽咪話,,媽咪以後吾買玩具比你拉!!

仔;;吾好拉媽咪`我聽曬你話拉`  [攬住好令好令既牙媽v__v`]

夜;;e-_____-`米黎既!?`

強;;又幾似wo-v-`  死肥米!

好令好令既牙媽就即刻望住強拉v___v`

夜;;真系米米wo-v-[行過去xdd]

米;;點牙你地-___-`!

強;;我個女ah*v*`睇下幾可愛! [抱住個女`] 唉`都吾知系咪..生女乖d架`系咪牙小琳{女}-v-

駿;;收拉-__-我個仔幾可愛幾令仔` 系咪牙小熙-3-`

小熙;;緊系拉-v-媽咪你話系吾系牙`

米;;系拉系拉-___-`你吾曳曳果陣就系拉`

夜;;米米ah`

米;;嗯!?

夜;;我頭先見到個好令好令既牙媽系度追個仔-___-`

米;;系咩-__-系邊!?我想睇下..

小琳;;果個咪ee lo`

米;;幾時咁曳曳牙你小琳-v- [好細力met小琳塊面`]

小琳;;hee hee` [好天真既笑容]

小熙;;媽咪你吾met小熙/____\`

米;;媽咪錫曬你拉-____-`

駿;;老婆牙-3-辛苦曬你拉/____\`;

米;;吾緊要拉-____-預左拉`

駿;;我1定要請個工人幫你照顧小熙/___\`

米;;你就想-3-想離間我同小熙既感情*v*!?

駿;; -_______________-;

米;;有得照顧好過冇也-v-`

駿;;但系你咁辛苦/___\`

米;;你可以幫我架姐/___\`;

駿;;知喇知喇-____-`

夜;;你地就好拉-___-;個仔咁多野講-v-我個女;講都吾講-____-

米;;我個仔叻-___-;

夜;;-______-你地e+住邊拉!?

米;;我地既基地^____^`

強;;姐系又系之前果度-,-`

米;;系^_______^

強;;得閒黎搵你拉*v*

米;;嗯`

小熙;;媽咪`我好急-/\-

米;;好拉;吾傾住拉;

夜;;嗯..閉閉 [同強走了-v-]

米就同小熙去次所-v-

米想拉佢入女次-__-

小熙;;dad牙`我系男仔黎架`

米;;你好煩牙\___/熙!

小熙;;dad牙/____\我要去男次`

駿;;老婆你等等我丫-3-`

米;;嗯; )

小熙;;我要咩拉..

駿;;你咪住牙-___-快d入去;;

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aR-B
中級會員

會員編號 414421
精華 0
積分 620
帖子 305
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5801
狀態 離線
ch.2;)
-    街上

-    小光';喂.v.!
-    小米';v_v?!我地無名架?!
-    小光';...er...
-    小米';睇你都唔識我地啦囧!
-    小光';...er...
-    米寧';我地係...
-    小米';行出街!
-    小寧';嚇得死人!
-    小米';既..
-    米寧';囧爆皇上腦殘寧妃xp!
-    小光';....{出唔到聲-___-,!
-    小寧';係咪真係死左a_a!
-    小帥';有無人留意到我tvt!
-    小米';係喎....
-    小光';你...係咪人黎架.v.!
-    小寧';哇!翻生啊翻生啊 ~
-    小光';我..我未死架-____,-!
-    小寧';係喎-0-!
-    小米';唔理點都好!
-    小寧';我地!
-    小米';囧爆皇上!
-    小寧';腦殘寧妃!
-    米寧';要好好幫你改個名!
-    小米';叫咩好呢的說...
-    小寧';帥哥?!
-    小光';智障小帥子怎麼說a_a?!
-    小米';好好的說a_a!
-    小寧';為左獎勵你!
-    小米';我地決定封你做!
-    三人';光光小超人xp!
-    小光';0[]0!
-    米寧';今日開始你就係我地既吉fan!
-    小光';....-____,-!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
aR-B
中級會員

會員編號 414421
精華 0
積分 620
帖子 305
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 5801
狀態 離線
有冇人可以幫 我 del 反對上依篇 ,, 即是 ch.2;) 依篇仔 ,, po 多左一篇 我 ,, sorry -0-

頂部
louvicky120
初生嬰兒

會員編號 469871
精華 0
積分 13
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 6996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 30
註冊 2010-7-21
註冊天數 5031
狀態 離線
  只顯示 louvicky120 的帖子
`  CM

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...