加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ★__ 真可笑.
載入中 ...
-★k3i`;}
等待驗證

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 458395
精華 0
積分 1014
帖子 455
威望 0 點
I-See幣 5931 錢
GAME幣 135 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 0
註冊 2010-1-17
註冊天數 5219
狀態 離線
  只顯示 -★k3i`;} 的帖子
★__ 真可笑.

`佢真係好好笑.上堂係到寫人壞話;張子仲吾識pe左佢.俾我地搵到'=__=
`我戈fd戴髮片. 佢就咁樣寫

`[[佢丫.剪左頭髮冇耐.又係度學人戴髮片.又姣又八l0r]]  
`戴髮片關姣咩事-m-?又關八咩事尼?你理得人姐.
`佢''聽''人講,我地想嫁入豪門.佢就話;;

`[[佢地得咩.!?d幻想仲勁過精神病阮d病人l0r.遲早實好似榮德戈魯婆咁癲左.!]]
`聽番黎姐.咁姐係吾知真定假啦.就算係真.咁關佢咩事,洗吾洗講到咁串咀'!?如果我地入吾到豪門.咁你得咩.!?
`之後又話,,

`[[我同人行.佢地又理.羨慕阿.!?自己未搵番戈l0r.!我真係好想同佢地講聲''收Pe拉你地'',]]
`我想講.佢所謂既同人行左1戈星期.係俾人玩l0r.仲吾知係條仔本人定條仔d`fd玩佢.咁算係拍拖咩^v^?!
`佢戈句''羨慕阿.!?''得鬼閒羨慕佢,?羨慕佢俾人玩.?!
`''自己未搵番戈l0r.!''我戈d`fd係多人仲意.佢地如果有心要行.實搵到'!估好似你咁咩,cheap到有仔就痴埋去咩.!!
`之後我地俾足面佢.好好態度咁同佢講因咩事咁話我地,因為吾想攪大佢嘛,

`點知佢d態度超有問題.講句句野都加d`l0r阿,尼阿,丫阿係後面.懶串咀咁l0r,!
`我地小息話完佢.吾夠5分仲同坐佢間離條友講;

`[[我吾想同佢地嘈咋.先吾出聲咋.!!]]
`哇.好巴閉\0/
我地話得佢5.6分仲;嘈左2.3分仲戈時.佢已經眼濕濕l0r.之後嘈完過1陣見到佢係度ma眼淚-_-,佢話吾想同我地嘈咋w0`-0-
`今日佢又同人講;;
`[[如果我吾係冇拎電話'!我搵人黎接佢地放學丫.!]]
`哇.好驚'我吾信你識人搵到人黎接放學,更吾信你有幾勁,我地戈時話借電話俾你call人黎.你淆l0r.仲要扮野冇講過死口吾認t!m`-,,,-

`p0相拉喂.!!!!
`碧姐.我吾信有人姣得過你.八得過你.假得過你.cheap得過你阿.^v^`!

[attach]371234[/attach]        <---佢依張好似話得11碎左右a_a.''

[attach]371235[/attach]  <--依張就上年既~_~.戈時13碎'

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
hoting9726
嬰兒上路

會員編號 444307
精華 0
積分 235
帖子 86
威望 0 點
I-See幣 8331 錢
GAME幣 148 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-6-24
註冊天數 5426
狀態 離線
  只顯示 hoting9726 的帖子
樓主好激=-=
冷靜D....
不過都覺佢姣=-=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yan.殤橙v3v
中級會員

榮譽勳章

會員編號 464216
精華 0
積分 653
帖子 378
威望 0 點
I-See幣 3914 錢
GAME幣 532 個
MSN宣傳 10 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2010-4-9
註冊天數 5137
來自 遙遠的星球-v-
狀態 離線
  只顯示 yan.殤橙v3v 的帖子
y0!
''索''爆左
''q''爆左

I'm super Orange   超人橙橙橙橙橙xd;-*

♥- 誰都以為不再說不再看就沒感覺.卻發現空氣裡面飄散著記憶的氣味`
頂部
寶寶:)
版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 402771
精華 0
積分 16671
帖子 13209
威望 0 點
I-See幣 6081 錢
GAME幣 628 個
MSN宣傳 148 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-1-24
註冊天數 5943
來自 他鄉
狀態 離線
  只顯示 寶寶:) 的帖子
搵媽媽接放學XD真係笑左囉..
邊條仔禁慘呀..行1個星期喎.
比著我.1日都頂唔多囉咩事XD
叫佢番屋企啦.好憎呢啲人呀唔該

頂部
-★k3i`;}
等待驗證

榮譽勳章

會員編號 458395
精華 0
積分 1014
帖子 455
威望 0 點
GAME幣 135 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 0
註冊天數 5219
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 hoting9726 於 2010-4-21 07:15 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
樓主好激=-=
冷靜D....
不過都覺佢姣=-=

`冷靜左拉.  :D
`ha.佢話我地話佢姣.佢先話番我地w0`~_~
`旦係f2+f3都好多人都話佢姣-v-''

頂部
-★k3i`;}
等待驗證

榮譽勳章

會員編號 458395
精華 0
積分 1014
帖子 455
威望 0 點
GAME幣 135 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 0
註冊天數 5219
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 yanxdd716 於 2010-4-21 07:15 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
y0!
''索''爆左
''q''爆左

`ha,我都覺.

頂部
-★k3i`;}
等待驗證

榮譽勳章

會員編號 458395
精華 0
積分 1014
帖子 455
威望 0 點
GAME幣 135 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 0
註冊天數 5219
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 POLLY#.# 於 2010-4-21 07:18 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
搵媽媽接放學XD真係笑左囉..
邊條仔禁慘呀..行1個星期喎.
比著我.1日都頂唔多囉咩事XD
叫佢番屋企啦.好憎呢啲人呀唔該

`ha.佢都吾敢搵阿ma黎拉 : D`
`戈1戈星期佢地冇交流,因為好似係條仔d`fd玩.戈本人都吾知-v-.xd
`係,戈時我地未話條仔咁咩咩咩咩l0r.xd
`佢係好黑人憎.由其是佢戈咀阿: )`

頂部
yan.殤橙v3v
中級會員

榮譽勳章

會員編號 464216
精華 0
積分 653
帖子 378
威望 0 點
GAME幣 532 個
MSN宣傳 10 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2010-4-9
註冊天數 5137
來自 遙遠的星球-v-
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -`★歪jaI; 於 2010-4-21 07:24 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

`戈1戈星期佢地冇交流,因為好似係條仔d`fd玩.戈本人都吾知-v-.xd

條仔禁冇tast3 a3a`

I'm super Orange   超人橙橙橙橙橙xd;-*

♥- 誰都以為不再說不再看就沒感覺.卻發現空氣裡面飄散著記憶的氣味`
頂部
寶寶:)
版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 402771
精華 0
積分 16671
帖子 13209
威望 0 點
I-See幣 6081 錢
GAME幣 628 個
MSN宣傳 148 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-1-24
註冊天數 5943
來自 他鄉
狀態 離線
  只顯示 寶寶:) 的帖子

QUOTE:
原帖由 -`★歪jaI; 於 2010-4-21 07:24 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

笑左...似鴨仔咀XD

頂部
yan.殤橙v3v
中級會員

榮譽勳章

會員編號 464216
精華 0
積分 653
帖子 378
威望 0 點
GAME幣 532 個
MSN宣傳 10 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2010-4-9
註冊天數 5137
來自 遙遠的星球-v-
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 POLLY#.# 於 2010-4-21 07:26 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

笑左...似鴨仔咀XD

嘔嘔嘔j0rr`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...