加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: XANGA求助帖*---如有問題在此發問"! !!
載入中 ...
Kuen19
初生嬰兒

會員編號 107999
精華 0
積分 660
帖子 17
威望 0 點
I-See幣 11044 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-23
註冊天數 6639
狀態 離線
  只顯示 Kuen19 的帖子

QUOTE:
原帖由 什果 於 2006-2-2 06:15 PM 發表

你試下參考
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

既音樂遍睇下幫唔幫到你...

試左..不過唔得..
我知放短片係咁..

<object classid="clsid:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" type="application/x-oleobject" width=350  height=280 align="middle" standby="Loading Microsoft?Windows?Media Player components..." id="MediaPlayer1">
<param name="transparentAtStart" value="True">
<param name="transparentAtStop" value="True">
<param name="AnimationAtStart" value="Ture">
<param name="AutoStart" value="True">
<param name="AutoRewind" value="true">
<param name="DisplaySize" value="0">
<param name="AutoSize" value="false">
<param name="ShowDisplay" value="false">
<param name="ShowStatusBar" value="ture">
<param name="ShowControls" value="ture">
<param name="FileName" value="網址位置">
<param name="Volume" value="0">
</object>

日記度就click "edit html"
最高就放input your own html
最低就放ws

不過佢係自動播放..
有冇其他語法呢??thx!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cherry_1219
初生嬰兒

會員編號 92505
精華 0
積分 429
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11004 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-12-27
註冊天數 6667
狀態 離線
  只顯示 cherry_1219 的帖子
我想問~我make 左d 語法落去之後..個xange 變得好慢~咁可以點做呢?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
I-See幣 14823 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-6-15
註冊天數 6862
來自 § 格林童話@ princess §
狀態 離線
  只顯示 口牙•果 的帖子

QUOTE:
原帖由 cherry_1219 於 2006-2-2 07:58 PM 發表
我想問~我make 左d 語法落去之後..個xange 變得好慢~咁可以點做呢?

正常架...你加重左佢負擔 , 係慢d架...

你加左d咩牙?

ROYAL CORNER

護膚品推介//比名牌更平//比名牌更有效

ROYAL CORNER //想睇?想問?想買? click here
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=104902&extra=page%3D1

頂部
cherry_1219
初生嬰兒

會員編號 92505
精華 0
積分 429
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11004 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-12-27
註冊天數 6667
狀態 離線
  只顯示 cherry_1219 的帖子

QUOTE:
原帖由 什果 於 2006-2-2 08:16 PM 發表

正常架...你加重左佢負擔 , 係慢d架...

你加左d咩牙?

真係好啦~咁快覆我~~thanks~
但係我加左閃字 ja woo~~~

頂部
Kuen19
初生嬰兒

會員編號 107999
精華 0
積分 660
帖子 17
威望 0 點
I-See幣 11044 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-23
註冊天數 6639
狀態 離線
  只顯示 Kuen19 的帖子
有冇人可以答到我o問題呀?!
thx..

頂部
LUNG肺
初級會員

會員編號 81100
精華 0
積分 949
帖子 118
威望 0 點
I-See幣 10952 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-2
註冊天數 6691
狀態 離線
  只顯示 LUNG肺 的帖子
我想問點解我響LOOK&FEEL度SAVE唔到..
CLICK極都無反應架.\/.*

頂部
Kiki-Bubu
初級會員

會員編號 93220
精華 0
積分 896
帖子 134
威望 0 點
I-See幣 12505 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-28
註冊天數 6665
狀態 離線
  只顯示 Kiki-Bubu 的帖子
我想問點整D閃字入個XANGA度?

EUGENE``KAY``ENDY``SA``棒棒堂*
頂部
西芹
初生嬰兒

會員編號 113399
精華 0
積分 361
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10988 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-3
註冊天數 6629
狀態 離線
  只顯示 西芹 的帖子
我唔識整xanga 亂改左d 野 之後就好似 ko 左個xanga -,- 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。  有冇人知點解決

頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6862
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 cherry_1219 於 2006-2-2 09:15 PM 發表

真係好啦~咁快覆我~~thanks~
但係我加左閃字 ja woo~~~

你可以比你個xanga我睇下ma??

不過講真閃字唔會施得好慢架咋wor...

ROYAL CORNER //想睇?想問?想買? click here
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=104902&extra=page%3D1

頂部
口牙•果
初級會員

會員編號 11236
精華 3
積分 3724
帖子 226
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6862
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 LUNG肺 於 2006-2-3 12:29 AM 發表
我想問點解我響LOOK&FEEL度SAVE唔到..
CLICK極都無反應架.\/.*

你講比我聽你click完之後有咩反應?
有冇野轉...or 旦出黎?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...