加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉貼 +[口語] 愛上了你這個壞男孩..*
載入中 ...

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
I-See幣 161661 錢
GAME幣 665 個
MSN宣傳 1574 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-8
註冊天數 6796
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子
巧睇吔!!!

快d post也!!!

十卜十卜...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*寵幸=]
初生嬰兒

**kame龜 梨>大本命<

會員編號 109947
精華 0
積分 685
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 11148 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-27
註冊天數 6685
來自 *{(||媽 的 肚 XD!*|]]
狀態 離線
  只顯示 *寵幸=] 的帖子
仲未Post咖~!11/??
@@好想睇下牙~~>3<
postpost!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
I-See幣 12976 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-14
註冊天數 6790
狀態 離線
  只顯示 ~冰極~ 的帖子

QUOTE:
原帖由 *寵幸=] 於 2006-2-4 06:56 PM 發表
仲未Post咖~!11/??
@@好想睇下牙~~>3<
postpost!!

sor..而家po

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6790
狀態 離線
唔知點解po唔到...
我一陣再試下..

頂部
(夜/KEIKO/參謀殿;)
吹水新手
白哉SAMA兼OA後援會6918號

會員編號 43474
精華 0
積分 11569
帖子 2810
威望 1 點
I-See幣 22207 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-9-21
註冊天數 6813
狀態 離線
  只顯示 祭 的帖子
點解POST唔到,,??十卜牙,,好睇..

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6790
狀態 離線
第9集`
丫藍&丫柔&丫琪就行返屋企..*
藍:E..柔柔`你吾係E家去你MOTHER屋企咩,,?!
柔:吾係也`夜晚先*
琪:柔柔`你同我定啦`你夜D返都得GA喇`我同藍藍吾會掛住你的" [ 講笑* ]
柔:乜你E家吾想我係到咩下?! [ 扮嬲` ]
琪:哈`柔柔`吾好嬲吾好嬲`講笑JA`鍚返>3<"
柔:卡卡* [ 笑 ]
藍:喂喂`你地兩位`到屋企喇*仲係到講笑`仲吾入去!`
柔&琪:知道喇`大小姐!` [ *大小姐*呢3隻字講得大聲D= =" ]
藍:蝦...仲玩喎*
柔&琪:吾敢吾敢`我地點敢玩你呀`大小姐!`
藍:KAKA*^^
"講返丫俊佢地果邊先"佢地已經入左屋"
丫俊返左自己間"防"..丫樂&丫傑都係*
丫傑1返到去就績刻ADD琪*
傑:丫樂`你玩吾玩電腦GA,,?!
樂:吾玩喇`你玩啦`我過1過去俊間"防"先牙`
傑:OKOK"
"傑ADD琪" ICQ對話中**
傑:HIHI~
琪:HALO~你係?!
傑:同你1齊坐果位令仔囉`
琪:嘩..話自己係令仔`知吾知個醜字點寫?! [ 其實琪心入面好開心>V<" ]
傑:係丫`我係吾知呀`係咪你教我寫先?!`
琪:HAHA`吾玩喇*
傑:KA`
"大家沉默左幾分鐘`傑在ADD琪"
傑:其實...其實呢..
琪:吾..嗯?!
傑:你係咪鐘意左我?!
琪:吓..吓吓.. [ 琪吾知點解傑會咁問`所以吾知點答佢`琪面都紅埋* ]
傑:係咪也?!
琪:[ 決定好大膽咁講`仲大膽過柔 ]係..我係好鐘意你*我第1眼見到你`
已經鐘意左你`我吾知幾多個女仔E家係鐘意你既`不過我真係好鐘意你`
同你坐埋1齊我係好開心*
傑: [ O曬嘴 ]其實..我都好鐘意你`你做我條女得吾得?!
[ 作者:乜咁快攪掂左琪既?!KAKA` ]
琪:[ 開心死 ]好..好呀`不過你應成我吾準溝第個GA BOR`得吾得?!
傑:好`我應成你*老婆仔>3<"鍚淡先*
琪:老公仔*>3<"
傑:老婆仔`不如我聽日同你1齊返學`好無呀?!
琪:好牙`* [ 咁快手應成`唉" ]
"琪同傑就係咁傾**講返樂入俊間"防"先"
樂: [ 烤門聲 ]************
俊:邊x個?!
樂:我呀`丫樂呀`入吾入得黎呀?!
俊:入啦`
"樂入左"坐左係俊張床"
俊:乜料呀?!
樂:[ 好坦白咁講 ]其實你係咪真係鐘意藍呀?!
俊:UM,,我都吾知呀`果陣時我真係好想玩下佢`吾出至果種真感情囉`
但係同佢坐左1日之後`我發覺我真係鐘意左佢`其他人話我同佢好登對`
我吾知點解好開心囉`可能我真係鐘意左佢`我同佢講做我條女`
佢又好始扮聽吾到咁`我諗過GA喇`我諗住搵日我在同佢示愛過`
E..丫樂`做咩無啦啦題藍既?!
樂:其實我想同你講`我鐘意左藍`但係聽到你咁鐘意藍`我做得兄弟既`
實吾會同你搶GA!`
俊:樂`你做乜吾早同我講呀`
樂:無乜既`放心啦`我會嚐試吾鐘意藍既`其實我E家都有D鐘意左丫柔牙`
[ 作者:丫樂會吾會真係放得低藍宜鐘意柔呢?! ]
俊:你..無事丫MA?!
樂:無`我見到藍E家有人愛咪好囉*
俊:超`最閉都吾知E家有幾多個男仔鐘意緊丫藍"
樂:放心啦`藍點會對其他男仔睇得上眼GA`
蝦..我E家愈睇愈覺得你同藍登對姐*
俊:死仔`又玩我呀?! [ 打左樂1下 ]
樂:出返去喇`吾玩喇"
"佢地幾個睇睇下電視`食下野`玩下`又到夜晚了*"

夜晚8:00P.M
柔:喂`藍藍`琪琪`我出去喇`*
藍&琪:嗯..88喇*
柔:BYE*

柔屋企"
  叮噹叮噹...<<
柔媽:黎黎黎`*
柔:MAMA>3<"
柔媽:乖囡`你返黎就好喇"你丫爸今晚都返左黎喇*
柔:下..佢點會返黎GA?!
柔媽:無..佢知道你會返黎食飯所以咪返黎囉**
柔:哦*
柔媽:拿..過去叫聲丫爸啦*
"柔過去"
柔:爸* [ 冷淡 ]
柔爸:死妹丁`返黎喇*快D去洗手食飯"
"柔無應到丫爸`就走左去"
柔爸:喂`死妹丁`你咩態度呀`應都吾應下我**
柔媽:哎也`柔爸呀`你又係既*做乜咁叫自己個囡姐..*
柔爸:你同我收聲"
柔:喂`做乜咁大聲渴丫媽牙!!"
柔爸:喂喂聲咩態度呀`無大無細" [ 1把COM左落柔到 ]
柔:丫爸"我係你個囡黎GA`你COM自己個囡?! [ 喊 ]
柔爸:我當無生過你呢個囡呀`生舊x燒都好過生你*
柔:好*你吾好吾記得你E家講過既野"你又1次又1次咁逼我離開呢個家GA,,* [ 喊 ]
"柔講都無講過就走左出去*"
柔媽:乖..乖..乖囡呀"
"柔聽都聽吾到"柔爸都好嬲咁走左入"防"
柔媽:唉..*

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6790
狀態 離線
po到喇~~^^
---------------------------------------------------
第10集`
                                 "柔返左藍屋企"
叮噹叮噹....
藍:邊個**
"藍開左門"
藍:E..係柔你呀?!你吾係去左你丫MA屋企咩?!咁早返既?!
"琪都出埋黎"
琪:柔柔`點解你喊過黎既?!
柔:唉`吾好題喇""
琪:又係你丫爸丫媽係到嘈牙?!
柔:吾係丫"今次係我同爸嘈牙*
藍:做咩事嘈既?!
柔: [ 講曬俾佢地聽 ] [ 喊住的 ]
藍&琪:O...原來係咁""
藍:咁你食左野味呀?!
柔:你認為我會同佢嗌交`嗌完又會坐低心平和氣食飯咩?!
藍:又係BOR`吾好喊啦*一係我地"子"個面俾你食啦*
柔:嗯嗯""
"藍藍走左入去"子"面"
     過左幾分鐘***
藍:食得喇`柔`你食完乜都吾好諗去訓陣先啦*
琪:係囉`吾好在喊喇**
柔:吾...我會GA喇""
"突然................琪電話響起"
"作詞人的錯 歌中句句太淒楚" <<琪既羚聲*
手提對話*******
琪:喂*SPEAKING`
傑:老婆仔`係我呀`仲味訓既^^?!
琪:UM..你等陣先**
傑:OKOK"
"琪同藍&柔講"
琪:藍藍`柔柔`我返入"防"先`你地陣間自己去訓教啦"88*
藍&柔:古古怪怪咁...哦*
"計俗"傾佢既電話=0=""
琪:老公仔>3<"你都味訓之MA*
傑:HAHA..我想聽下你把聲先訓得著*
琪:咪口花花啦你*
傑:如果我吾口花花`你又點會鐘意我哇""
琪:邊個話鐘意你姐>3<"
傑:你叫得我老公仔`姐係你愛我**
琪:得喇得喇"你聽完我完聲啦`夜喇`要訓教喇*
傑:你記吾記得聽日要做咩先?!
琪:得啦`同你1齊返學丫MA"點會吾記得**
傑:乖喇乖喇`
琪:呵..成個傻仔咁>3<" [ 講笑 ]
傑:咁我係傻仔你咪係傻婆囉`*
琪:我先無你咁傻呀`好喇`我都眼訓喇`你都早D訓喇`88*
傑:想同你傾多陣呀><"老婆仔呀`吾好CUT線住先啦`
琪:你係咪想你老婆仔我變左1個大熊貓先?!
傑:吾係也`就算你變左大熊貓都吾緊要`我都一樣咁愛你>3<"I LOVE YOU**
琪:I LOVE YOU TOO*早抖"老公仔`
傑:BIBI"老婆仔""
"之後琪就訓左教`藍藍同柔柔都訓左"
"傑CUT左線之後就同俊&樂講"
傑:丫俊`丫樂`我訓先喇"你地都早D訓喇" [ 傑太開心`諗住聽日既來臨 ]
俊:傑`好小可咁早訓GA喎你"
傑:你理得我呀`訓你個教啦""
俊:超*得啦得啦`1陣就會訓GA喇""

頂部
(夜/KEIKO/參謀殿;)
吹水新手
白哉SAMA兼OA後援會6918號

會員編號 43474
精華 0
積分 11569
帖子 2810
威望 1 點
I-See幣 22207 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-9-21
註冊天數 6813
狀態 離線
  只顯示 祭 的帖子
KAKA,,好睇..十卜

頂部

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 50819
精華 0
積分 50271
帖子 26902
威望 4 點
I-See幣 161661 錢
GAME幣 665 個
MSN宣傳 1574 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-10-8
註冊天數 6796
狀態 離線
  只顯示 婉 的帖子
好好睇牙!!!
十卜十卜...
快d post牙!!!
好想睇牙!!!

頂部
~冰極~
初級會員

會員編號 53730
精華 0
積分 1323
帖子 101
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6790
狀態 離線
第11集`
第2日`開學的第2天>V<"
                                    藍藍屋企..`
"丫琪係大廳到好大聲咁嗌佢地兩個**"
琪:喂喂`兩隻死豬`仲訓丫`起生啦**
藍:[ 俾琪叫醒左 ]嘩..邊x個晨早留留成隻雞係到嘈生曬呀!!
柔:咪係囉""
琪:[ 無奈 ]兩個起吾起生呀!!`
藍:O..原來係琪姐你係到叫呀`吾好意思也**
琪:吾緊要`快D起生啦`訓到成隻死豬咁!`
藍:E..小見BOR`平時都係SIU柔姐最早嗌我地兩個`今次你仲早過SIU柔姐.."
琪:無呀`我約左人呀`
藍:下..約左.....[ 味講完柔搶左黎答 ]
柔:[ 好奇 ]咁約左邊個呀?!
琪:吾講得WO*
藍&柔:係咪FD先?! [ 作者:咁齊既@@?! ]
琪:[ 講就講`死就死啦><" ]唉..拿`講出黎吾準笑我GA BOR*
藍&柔:得啦`我地100%保證一定會笑你既@@!
琪:吓..=口="
藍&柔:講笑JA`講吾講呀`你吾講我地兩個就....呵呵呵呵.. [ 奸笑 ]
琪:呀!!得得得`吾好攪我呀><"我講喇`
藍&柔:講*!!
琪:就咁既`琴日上堂丫傑問我拎ICQ&手提`咁之後佢係ICQ ADD我*
話可吾可以做佢條女`我就咁應成左佢`之後佢夜晚在打黎`
佢話聽日返學同我一齊返學丫MA*我應成左`咁咪..咁囉`= =""
柔:乜呀琪姐咁快應成人GA`唉`同條仔返都吾同我地返`心淡LU**
藍:係囉`心淡心淡**
琪:牙...=口="藍藍姐`SIU柔姐`吾好咁啦`一係我地放學我吾同丫傑返`
我同你地去唱K啦`好無?!
藍:算你啦**得喇得喇`你E家同你既SIU傑傑去返學啦`我同柔柔1陣先出*
琪:啜*鍚曬你地""
柔:嗯`咁88喇"
藍:88喇"
琪:88>3<"
---------------------------------------------------------------------------------------------
"講返俊佢地果邊"佢地3個都起左生喇``"
                                    俊屋企..
俊:傑`你E家出去喇?!
傑:係也`我吾等你地喇`我約左人""
樂:E..約左邊個?!
傑:你估下囉`琴日果3條女其中1個**
俊:你吾好話比我聽係藍丫?! [ 緊張 ]
樂:係囉`定係..柔呀?!
傑:你地兩個都錯啦`丫藍既要求咁高`吾岩我`緊係岩俊多D啦`
宜柔就簡係留返俾樂樂啦`KAKA..我約左丫琪呀`佢應成左我做我條女`
俊:嘩..乜你咁快就攪掂左人喇@@! [ 笑 ]
樂:係囉`話時話...你會吾會玩人先?!
傑:你估下囉`我出曬名係咩先?!
俊:咪係囉`丫傑出曬名緊係專一`吾玩女仔`吾溝女""
樂:咁又係**
俊:OKOK"你出去啦`吾阻你同琪姐拍拖**吾好要人等喇""
傑:死仔`又玩我`得得得`我出去喇88*
俊:呵`

傑約左琪係〝大家樂〞等"傑竟然快過琪`緊係啦`傑跑過去GA MA"
"琪見到傑"
琪:E..等左好耐喇?!
傑:吾係也`一陣之MA" [ 作者:好一個一陣BOR= =" ]
琪:O...
傑:老婆仔>3<"想食D咩也?!xx餐岩吾岩?!
琪:是但啦`老公仔點既我都咁岩食既`
傑:咁好啦`我去買""
琪:嗯嗯**
                             "過了一會兒">V<"
傑:食得喇`SOR呀`要老婆仔等咁耐**
琪:吾係好耐之MA"好喇`食野LA""
"佢地就開始食野喇"宜俊&樂`藍&柔都返左SCHOOL

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...