加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 王子變青蛙  (單選) [參與投票的會員]
好想   59 (71.08%)
唔多想   12 (14.46%)
冇話想唔想,,但都會睇   12 (14.46%)

標題: 王子變青蛙
載入中 ...
aloebb
初生嬰兒

會員編號 141172
精華 0
積分 355
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 10984 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-3-22
註冊天數 6612
狀態 離線
  只顯示 aloebb 的帖子

QUOTE:
原帖由 杏仁餅* 於 2006-3-21 11:05 PM 發表
好正呀~!!!
我已經睇晒啦~!!
勁好睇囉~!!!
因為咁..我有d鐘意明道同喬恩*呀~!!

我都係呀, 你覺得個結局點呢?

此劇最吸引人的地方, 就是到結局, 單均昊 都是沒有記番起之前失去的記憶. 這就是 此劇跟 [流星花園] 不同的地方.

當然 王子變青蛙 是以喜劇的音效及熱鬧並豐富的劇情, 帶出一個失憶男孩的故事. 所以一點都不會覺得悲哀, 反而是更令人著迷, 因為感動位好多!

我亦因此劇而愛上了 明道!!!

雖知道此劇在香港的收視真的不甚看好(可能是配音/時段的問題)~ 但希望各位"蛙迷"可以繼續支持王劇在香港的收視!!
這樣, 無線才會邀請2位主角: 明道 + 陳喬恩 來港訪問!

請支持收看10點鐘無線播放王劇的時段, 一同支持 王劇在香港的收視!!!

如果有時間你都來看看我為 王劇所開的版版, 內有 原聲歌曲/MV/歌詞/鈴聲等的分享:
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
丫怡
初生嬰兒

會員編號 11817
精華 0
積分 661
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 11083 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-6-17
註冊天數 6890
狀態 離線
  只顯示 丫怡 的帖子
唔會話刻意去追既=]
始終睇電視睇唔睇都得!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~心星~
初生嬰兒

會員編號 137047
精華 0
積分 630
帖子 43
威望 0 點
I-See幣 11132 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-3-15
註冊天數 6619
狀態 離線
  只顯示 ~心星~ 的帖子
套洐鷬k喎~~~~~~好悶~~~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...