加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
F!esTa:P
吹水學徒
嘉 年 華

會員編號 194685
精華 0
積分 2819
帖子 1176
威望 0 點
I-See幣 27602 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-29
註冊天數 6517
來自 {[來自..火星]、火 旦 人
狀態 離線
  只顯示 F!esTa:P 的帖子
我叫咩名:SOPHIA~
我幾碎:14
我對i-see既印象:呢度的人整圖好勁好令
玩左i-see幾耐:卡卡...7日
同邊個最fd:未識到人~有無人肯
鍾意邊個:個個我都愛
平時係開咩區玩:頭像區
鍾意咩明星:唔愛
咩星座:天蠍
叫咩花名:肥蘇~

大家多多指教~^^

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-6 05:55 PM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
RACE`
吹水學徒

會員編號 2445
精華 0
積分 6910
帖子 1147
威望 1 點
I-See幣 25567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 stephy
閱讀權限 90
註冊 2005-3-9
註冊天數 7025
狀態 離線
  只顯示 RACE` 的帖子
我叫咩名:RACE*
我幾碎:就快12-V-"
我對i-see既印象: 一般LA
玩左i-see幾耐:1年度掛..
同邊個最fd:Lovestephy~.~
鍾意邊個: -3-''
平時係開咩區玩:吹水區*V*
鍾意咩明星:ERIKA,,小池"
咩星座:山羊
叫咩花名: 唔好講NA -[]-"

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-6 05:56 PM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
YEE`
嬰兒上路
最 憎 小 白 ! . \ / .

會員編號 197084
精華 0
積分 648
帖子 71
威望 0 點
I-See幣 11128 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-4
註冊天數 6511
來自 H.K
狀態 離線
  只顯示 YEE` 的帖子
I AM ??
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:YEE`
我幾碎:11
我對i-see既印象:好天空*
玩左i-see幾耐:幾日
同邊個最fd:M,唔知,好多*
鍾意邊個:無`
平時係開咩區玩: 超自然綜合區
鍾意咩明星:Sa`
咩星座:處女=]
叫咩花名:YEE`
---------------------------------------------------------------------------------------

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-6 05:58 PM  代幣  +20   

我 愛 丞 琳 . 高 橋 愛 . 小 美
. K a y . 梨 香 * v *  
頂部
yanyan94
高級會員
-3-

會員編號 38759
精華 0
積分 1752
帖子 635
威望 0 點
I-See幣 13966 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-7
註冊天數 6842
狀態 離線
  只顯示 yanyan94 的帖子
我叫咩名:YANYAN
我幾碎:13
我對i-see既印象:粉藍色= ="
玩左i-see幾耐:1年-3- ?!
同邊個最fd:四海之內皆兄弟 ,個個都FD
鍾意邊個:家人&FDS
平時係開咩區玩:閃字2次咋 ,冇啦
鍾意咩明星:FI ,NIKI ,STEPHY ,KARY ,MIKI
咩星座:唔講=.=
叫咩花名: 白痴YAN -3-

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-6 08:58 PM  代幣  +20   
頂部
溫仔
初級會員
覺得我個名似男既話可以叫我_曉

會員編號 60719
精華 0
積分 379
帖子 124
威望 0 點
I-See幣 9828 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-25
註冊天數 6794
來自 天水圍某一處
狀態 離線
  只顯示 溫仔 的帖子
我叫咩名:Hiu曉
我幾碎:13
我對i-see既印象:幾好呀>3<
玩左i-see幾耐:9個幾月左右
同邊個最fd:5g
鍾意邊個:道蓮>v<
平時係開咩區玩:頭像專區
鍾意咩明星:Mandy蔣雅文>v<
咩星座:水瓶座
叫咩花名:溫仔 / Hiu

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-6 08:58 PM  代幣  +20   

頂部
KAMAN:]
高級會員

會員編號 43991
精華 0
積分 3287
帖子 798
威望 0 點
I-See幣 16358 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 -★nga.
閱讀權限 60
註冊 2005-9-23
註冊天數 6827
狀態 離線
  只顯示 KAMAN:] 的帖子
我叫咩名:YAN
我幾碎:15
我對i-see既印象:好正..XDD"
玩左i-see幾耐:1年LU__
同邊個最fd:閃(HONEY),,牙糕'',,st-Ki`
鍾意邊個:閃..XDD
平時係開咩區玩:頭像專區
鍾意咩明星:REINA,,AI,,NACCI,,RAINIE,,RISA,,MAKI,,MIKI,,MIYABI,,RISAKO,,SAYUMI等等
咩星座:巨蟹
叫咩花名:YAN//

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-6 08:59 PM  代幣  +20   

私があなたを譲りたいのは楽しいです
頂部
Kary`` (KY`)
認證會員
鬼-穎]]

會員編號 71126
精華 0
積分 5945
帖子 846
威望 0 點
I-See幣 22740 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 琪``
閱讀權限 90
註冊 2005-11-12
註冊天數 6776
狀態 離線
  只顯示 Kary`` 的帖子
我叫咩名:Kary
我幾碎:12<~~小小的我呢~ XD"
我對i-see既印象:d人好nice....
玩左i-see幾耐:1年.....差不多2年....
同邊個最fd:你說i-see的???i-see的是雁.....和....我的老公也,,,很好人的呢-!
鍾意邊個:= P
平時係開咩區玩:吹水....
鍾意咩明星:183,,5566 [[ 成日變....Ka......但love 183是永遠不變 ]]
咩星座:巨蟹女
叫咩花名:Kary/ 穎 * / K姐  [[ -3-" ]]

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-6 08:59 PM  代幣  +20   

`
`

衰 女 包 7 人 組 TAKE 2``
穎  琪  凱  蝶  欣  荼  怡
頂部
(夜/KEIKO/參謀殿;)
吹水新手
白哉SAMA兼OA後援會6918號

會員編號 43474
精華 0
積分 11569
帖子 2810
威望 1 點
I-See幣 22207 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-9-21
註冊天數 6828
狀態 離線
  只顯示 祭 的帖子
我叫咩名:零
我幾碎:12(快13)
我對i-see既印象:gd
玩左i-see幾耐:未夠1年...?!
同邊個最fd:吾知..
鍾意邊個:自戀-0-
平時係開咩區玩:學校區..-0-
鍾意咩明星:冇
咩星座:vingo
叫咩花名:小零,,Zero,,

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-6 09:10 PM  代幣  +20   
頂部
iamBONNIE
吹水中手
ろマゆゆ∼

會員編號 17381
精華 0
積分 8119
帖子 4054
威望 0 點
I-See幣 22322 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Heibbi
閱讀權限 100
註冊 2005-7-11
註冊天數 6900
狀態 離線
  只顯示 iamBONNIE 的帖子
我叫咩名: BONNIE
我幾碎:14
我對i-see既印象:幾好 ..
玩左i-see幾耐:睇下PROFILE
同邊個最fd:靖同學 XD  RAI 先生  儀小姐
鍾意邊個:咩邊個先? 咪靖同有岡大貴囉 =V=
平時係開咩區玩:頭區
鍾意咩明星:MM  B工  NEWS  Ya3  NEWS  JJE  龍涼  ZONE  綾瀨遙  若葉龍也 .. SO MANY
咩星座:白羊
叫咩花名:無  有都唔講

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-7 12:09 AM  代幣  +20   

頂部
YAN_BIi
初生嬰兒

會員編號 197897
精華 0
積分 432
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 11026 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-6
註冊天數 6509
狀態 離線
  只顯示 YAN_BIi 的帖子
我叫咩名:YAN_BIi
我幾碎:14大碎
我對i-see既印象:好舒服XDD
玩左i-see幾耐:新人唷..
同邊個最fd:冇>/\,
鍾意邊個:0>/\<
平時係開咩區玩:自貼<最最最最先XD>
鍾意咩明星:楊丞琳
咩星座:處女座
叫咩花名:欣B

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-7 12:15 AM  代幣  +20   
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...