加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: XANGA求助帖*---如有問題在此發問"! !!
載入中 ...
吹水學徒
MeoWeLL 我係火星人xP

會員編號 178173
精華 0
積分 5142
帖子 1609
威望 0 點
I-See幣 26143 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-6-20
註冊天數 6552
來自 英雄莫問出處 .__.
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 jayme2 於 2006-7-25 13:01 發表
點樣令到d人login左先入倒自己xanga?!!

thz!!!

應該係0係xanga左面的account info按入去,
再係左欄既Privacy
係Xanga Lock: Allow only signed in Xangans to view my site 選擇yes
就可以將成個xanga lock左,得有xanga既人先可以入去睇

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

同埋可以睇返之前一兩頁先問都得...唔洗個個開post問同一個問題。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水學徒

會員編號 178173
精華 0
積分 5142
帖子 1609
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6552
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Sau_v 於 2006-7-29 17:40 發表

其實系xg度刀有[)uck upload gaa!`''-D

SOR我比多個補充,,如果起XANGA UPLOAD每個月只可UP10MB...唔可以再UP多過10MB一個月

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
吹水學徒

會員編號 178173
精華 0
積分 5142
帖子 1609
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6552
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 budy 於 2006-7-30 11:41 發表
點解我整d圖片會係底到??點先可以整到上面??thx!!

可以試下放HEADER,唔放WS

頂部
吹水學徒

會員編號 178173
精華 0
積分 5142
帖子 1609
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6552
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 c子 於 2006-7-30 12:18 發表
HELP-3-我個XANGA吾知點解整整下睇吾到D日記裡面D字,,

可能系D語法有問題..有冇人可以幫下我AR!!!!PLZ>口<

PW:24764520

好心人幫我整下D語法 ...

我睇左......
我見到你用左冇廣告既語法,,可能有好多"後遺症"...我都試過咁...
但我幫你試下DEL左D語法都係睇唔到...(依家同次前一樣)
所以我都束手無策@___@

頂部
吹水學徒

會員編號 178173
精華 0
積分 5142
帖子 1609
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6552
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 18~jack 於 2006-7-30 20:19 發表

咁你講呢隻要點正ga ?????

應該係0係xanga左面的account info按入去,
再係左欄既Privacy
係Xanga Lock: Allow only signed in Xangans to view my site 選擇yes
就可以將成個xanga lock左,得有xanga既人先可以入去睇
copy的

頂部
吹水學徒

會員編號 178173
精華 0
積分 5142
帖子 1609
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6552
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 18~jack 於 2006-7-27 18:23 發表
吾該
我想問下
有沒一d 方法 
睇到邊d人入個你xg 有沒得睇返??

其實我見你咁講係米姐係想睇邊個黎過?
咁我諗你去footprint就可以

頂部
吹水學徒

會員編號 178173
精華 0
積分 5142
帖子 1609
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6552
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ))金魚(( 於 2006-7-30 23:14 發表
我想問呢.我個滑鼠游標個語法係咁:
<STYLE TYPE="text/css">p {align=justify} BODY{cursor: url(遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 );} a {cursor: url([url]htt ...

問下先,,咁你係米整到鼠標,但就多左D字 or
整唔到鼠標仲多左d字?
你睇睇鼠標既語法上面或下面有冇一d係錯誤既語法,因為我諗應該係咁,,
如果真係多左d冇用既語法咁你del左佢就冇問題..你試下先,唔得再問啦=]

頂部
吹水學徒

會員編號 178173
精華 0
積分 5142
帖子 1609
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6552
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 yellowmango 於 2006-7-29 22:07 發表
點先可以將個...個人資料果個野整去右手面?

<script language="Javascript">
// original by sean 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
var tds = document.getElementsByTagName("td");
for (var i = 0; i < tds.length; i++){
if (tds.width == "200"){
tds.parentNode.appendChild(tds.cloneNode(true));
tds.parentNode.removeChild(tds);
break;
}}
</script>

試下呢個呀``

頂部
吹水學徒

會員編號 178173
精華 0
積分 5142
帖子 1609
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6552
狀態 離線
  閱讀全部
到我有唔明@@

我想SURT DOWN個XANGA,但係呢去到呢到要打PW..明明個PW係岩..佢都話唔岩...
搞到我SURT唔到DOWN..有冇人可以幫到我...THX

頂部
吹水學徒

會員編號 178173
精華 0
積分 5142
帖子 1609
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6552
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 aR_su* 於 2006-8-1 00:39 發表
yyy 冇人理我的><

有冇個一定用到ga code 可以將profile 由左調去右牙??????
我搵到果種code 都用唔到ga >< >< >< >< >< ><

↓↓↓我試左lee 個都唔得牙↓ ...

我睇左喇....我之前比你果個係差咁D野的..
你試依家呢個..我用左係得既..唔得再講

<script language="Javascript">
// original by sean 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
var tds = document.getElementsByTagName("td");
for (var i = 0; i < tds.length; i++){
if (tds.width == "200"){
tds.parentNode.appendChild(tds.cloneNode(true));
tds.parentNode.removeChild(tds);
break;
}}
</script>

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...