加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我和你的*戀!※ 100%原創~*cm *唔該~!!
載入中 ...
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
I-See幣 11840 錢
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-30
註冊天數 6305
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
點解得咁少人留cm既,,,,,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
多d人十下我得唔得牙,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
其實,,,牙俊一路跟住佢地上天台嫁,,,
只不過係佢地唔知咋,,,
牙俊一聽到牙晞大嗌艾嘉係佢女朋友果陣
佢真係好hurt
講到尾,佢都係一個好純既男仔
喺全班面前對艾嘉示愛
5分中都冇
艾嘉就變成牙晞既女朋友
對牙俊黎講,呢個事實佢真係好難接受,,,,,,
俊大嗌:張亦晞,你表面上話就話同我係老友,但係你實則上係一個專搶
好朋友女朋友既大爛人!!!!!!!!!!!!!我地唔會再係好朋友!!!!!!!!!
晞:俊!!!(追住佢)
樓梯~~~
晞拉住俊:對唔住牙,但係我真係仲意艾嘉嫁
俊:但係我己經當住全班同嘉嘉示愛喇!你點可以咁對你既好朋友牙!!!
一個搶人女朋友既好朋友,唔要都擺!!!(fing開左牙晞&跑走左)
嘉嘉行出黎
嘉嘉:全部都係我既錯,,,攪到你地兩兄弟咁樣,,,,
晞:都唔關你事,,,,,,係我唔早d同你表白姐,,,如果我早d同你示愛,,,就唔
會攪到今日咁,,,
艾嘉:唔好咁喇,,,,,,(叮噹叮噹~),,,打鐘喇,,,落去上堂喇,,,,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
//\\係咪友情同愛情...
                          我只能夠擁有一樣...?//||\

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
上左一日堂
牙晞,艾嘉,牙俊,三個一句聲都冇出過
其他同學都覺得好奇怪
巧兒問艾嘉:艾嘉艾嘉,,,點解你,張亦晞同文子俊今日都
好似咁怪既?(巧兒:3e班既女班長,好仲意問人野)
艾嘉:唔好問啦,,,多一事不如少一事喇,,,
巧兒:咁,,,即係點,,,?
艾嘉:唔好問我啦~件事己經好煩嫁喇,,,唔好再問咁多野啦
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
巧兒:牙晞牙晞,,,發生咩事姐你地
晞:唔好問我!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
巧兒:牙俊牙俊,,,你地做咩事牙?
俊:又關你咩事牙?!!,,,喔!肯定係張亦晞話比你聽嫁啦~佢一
定想將今朝既野話晒比全部人知丫ma,我知,,,我知佢實認為
我未夠囉,所以要唱晒比人聽丫ma~
艾嘉:夠喇!牙晞唔係你諗既咁樣嫁!
俊:我愛過你,你走,,,我唔想話你,,,你走!!!(望一望巧兒):你都走!
艾嘉:好,,,我走,,,但係我想話比你知,牙晞佢比你更早仲意我,,,
俊:咁又點?!我唔想聽你講野,,,你再唔走,邊個都冇情講,,,,,你我都打!!!
:::::::::::::::::::::::::::****************::::::::::::::::::::::::::::::

唔通,,,愛情真係比友情重要???  ------艾嘉.

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
艾嘉:咁好啦~,,,我唔煩你,,,,,,
班房~~
miss chan:各位同學,聽日有一個歌唱比賽,咁我知你地班有個同學唱得幾好既,
同埋,,,佢之前都話想參加,,,所以,,,就佢啦,好唔好?~
牙凡:miss~你唔會喺度講緊我掛,,,(陳曉凡:好自大既一個男仔)
miss chan:傻啦~你都冇話過想參加~
牙凡:係???,咁係邊個先?~
miss chan:張亦晞
晞:miss 你仲記得嫁???
俊:你唔敢牙?唉,,,原來你係咁細膽嫁,,,
晞:miss,我去
miss chan:咁你唱咩歌牙?
晞:小情歌,,,(望住艾嘉)
miss chan:咁好啦~我幫你準備啦~
next day~~歌唱比賽~
主持:呢一位參賽者話要將e首歌唱比佢女朋友聽,小情歌!!張亦晞!!
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

(可以上去聽下呢首小情歌,不過係蘇打綠唱既^^)

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
其實喺呢兩個半月入面
牙晞同艾嘉真係好開心
而牙俊呢,就仍然未嬲完
但係過左冇幾耐,,,,,,,,
:::::::::::::::::::::::::::::::
艾嘉:牙晞,,,
晞:咩事牙~~?
艾嘉:我諗,,,我地都係分手啦,,,
晞:發,,,發生咩事牙
艾嘉:總之,,,你唔好問啦,,,

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
冇人十卜,,,,,,,,,,

留意字數不足 by fu .

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
之後,,,艾嘉搬左屋
亦都冇再返學,,,
冇人知艾嘉喺邊
艾嘉亦都好似消失左咁,,,
十三日後~~~
喺呢十三日
牙晞一聽到msn有人登入既聲
都會click黎睇下係咪艾嘉
每晚發夢都係見到艾嘉
終於比牙晞等到喇,,,,,,
msn既對話,,,
晞:艾嘉
艾嘉:?
晞:呢幾日你去左邊牙?
艾嘉:唔好問啦~~
晞:發生左d咩事牙?
艾嘉:我,,,,,,
晞:我幫唔幫到你嫁??
艾嘉:你聽日出一出黎,,,可以嗎?
晞:可以,,,只係可以見到你就得喇,,,
艾嘉:咁聽日4點,喺學校對面間coffee shop等啦
晞:艾嘉,,,
艾嘉卻無情地offline
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

晞:艾嘉,,,
我好怕,,,,
            你好似---變左第2個人咁,,,,,
                                                發生咩事??///

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
第2日~~
牙晞放學之後即刻跑去coffee shop門口
晞:sorry牙艾嘉,要你等咁耐,,,
艾嘉:冇所為啦,,,橫掂都係最後一次
晞:咩最後一次?
艾嘉:我唔會再見你嫁喇,,,,
晞:點解牙?
艾嘉:我玩你嫁,,,得未牙?
晞:唔會,,,你唔會係d咁既人,,,
艾嘉:邊個話唔會~睇人唔好睇表面啦你~真係傻
晞:你唔好扮啦~,,,係咪有咩唔講得比我知嫁?
艾嘉:好,,,唔講果句都講埋比你聽喇,我出面有十幾條仔,你,,,我玩夠啦
我有事,,走先喇~(轉身走人+喊)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
晞:我總係覺得你有野呃我

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 戀愛村
狀態 離線
  閱讀全部
艾嘉返到屋企就行返入房
放好自己既野
拎住同牙晞一齊影既貼紙相
一路喊一路講
艾嘉:對唔住牙,,,,,,我唔想比你知,係因為唔想你傷心,,,
(電話響)
艾嘉:喂,,,,,,
俊:喂?!艾嘉?!你終於肯聽電話喇???
艾嘉:唔好意思牙,,,,我唔係艾嘉,,,我係佢個妹牙,,,
俊:下???牙妹?!佢冇講過既???

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...