加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 原}}} 52o 快 樂;] * 加 左 { 2 1 / 5 } *
載入中 ...
_renee`喱;P
吹水學徒
深井裕記燒鵝團x)喱`;p

會員編號 87823
精華 0
積分 3150
帖子 1342
威望 0 點
I-See幣 9970 錢
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-17
註冊天數 6765
狀態 離線
  閱讀全部
原}}} 52o 快 樂;] * 加 左 { 2 1 / 5 } *

..__ 兩 個 月 後 的 你 還 會 愛 我 嗎 ?? -]! ♥

♥♥- `我 相 信 你 ;] `!﹡

`♣ -[ 最 經 不 起 時 間 考 驗 的 應 該 是 { 愛 情 } 吧 ??`

`! [° 你 的 心 有 過 我 就 夠 了_ >3<

×`◆*有 了 你 我 睡 著 也 懂 笑 -!!`

♥]! 我 信 你 俾 到 幸 福 我 =)

*♥♥♥  真 不 敢 相 信 我 兩 有 機 會 在 一 起 :]

{ ♥ } 一 世 也 不 會 忘 記 你 `!.,

**{_ 我 明 白 了 -

-_____`喜 歡 你 在 朋 友 面 前 提 起 我 *V*

{{*  BaBy   I   lUv   U   s0   mUCh * ♥

-\♥` 其 實 我 想 { 親 親 你 } 天 天 也 是 如 此 `!

♥♥`再 為 你 哭 多 少 的 都 不 是 問 題 ;-]

◆--`你 從 來 都 不 會 不 理 我 =] ,`!

`\ I  CaN  wAit  f0ReVer :-]  -/,!]

希望大定唔好俾佢沉-333-
反應好我再加>3<

加左*V*{ 2 1 / 5 }

♥`!SaY { U  lUv  mE } !>3<

__]!CaNt  LivE  wiTh0ut  U =[

◆`_____ 真 的 真 的 很 喜 歡 你 *V*

◆*..唔 可 以 冇 左 你 ;] U  Kn0W??

!♥. 你 已 成 為 我 整 個 世 界]!*3*

♥♥`!到 底 什 麼 是 { 愛 } ??

哇*V*
好懶-333-
淨係加左6句
希望大家鐘意<3
反應好我再加=V=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
_renee`喱;P
吹水學徒

會員編號 87823
精華 0
積分 3150
帖子 1342
威望 0 點
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6765
狀態 離線
  閱讀全部
多謝>333<
我會盡快加;]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
_renee`喱;P
吹水學徒

會員編號 87823
精華 0
積分 3150
帖子 1342
威望 0 點
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6765
狀態 離線
  閱讀全部
嘩謝大家的支持>3<

頂部
_renee`喱;P
吹水學徒

會員編號 87823
精華 0
積分 3150
帖子 1342
威望 0 點
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6765
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 Disco布丁 於 2007-5-25 12:35 PM 發表
正野就十卜!!!!!!!
好正牙...?

謝=v=
努力加緊中=v=b

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...