加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你夠竟有幾靚呢???
載入中 ...
黑幫戀人
初生嬰兒

會員編號 177829
精華 0
積分 369
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 11108 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-6-18
註冊天數 6669
狀態 離線
  只顯示 黑幫戀人 的帖子
B型 我個樣對得住自己同屋企人!
你內心有時候都會好感謝父母生得你咁靚。雖然你都知世上仲有好多人靚過自己,
但又唔可能否認你唔錯既外表的確為你帶黎好多方便,而且你都好理智下,
知道「靚」唔係萬能既。不過,要注意虛榮心過剩,變成過份自大,
朋友雞飛狗走!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
天使@新
初級會員

會員編號 251641
精華 0
積分 881
帖子 234
威望 0 點
I-See幣 12943 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-23
註冊天數 6481
來自 地球的某一角落
狀態 離線
  只顯示 天使@新 的帖子
D型 我心地好咪得囉!
「靚」呢家野,人人既定義都唔同,最靚既人都會有人覺得佢唔靚。
而且相由心生,如果你覺得自己真係咁唔靚既話,不妨多d開拓生活空間,
努力充實自己,花d心機令「世界變得很美」,包你終有一天忽然靚哂!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
女亭babiii`-} (ˇ煲jai.)
吹水神手
KaI小冰``愛♥jolin

會員編號 148614
精華 0
積分 10008
帖子 7778
威望 0 點
I-See幣 17644 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 欣.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-6
註冊天數 6742
狀態 離線
D型 我心地好咪得囉!
「靚」呢家野,人人既定義都唔同,最靚既人都會有人覺得佢唔靚。
而且相由心生,如果你覺得自己真係咁唔靚既話,不妨多d開拓生活空間,
努力充實自己,花d心機令「世界變得很美」,包你終有一天忽然靚哂!

哇,,,講得好牙,,,我同意..xD!

頂部
yvonne@6a
嬰兒上路

會員編號 84119
精華 0
積分 814
帖子 93
威望 0 點
I-See幣 12506 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-9
註冊天數 6860
來自 h.k.
狀態 離線
  只顯示 yvonne@6a 的帖子
你內心有時候都會好感謝父母生得你咁靚。雖然你都知世上仲有好多人靚過自己,
但又唔可能否認你唔錯既外表的確為你帶黎好多方便,而且你都好理智下,
知道「靚」唔係萬能既。不過,要注意虛榮心過剩,變成過份自大,
朋友雞飛狗走!

頂部
jingnadia
初生嬰兒

I love SMT

會員編號 275779
精華 0
積分 404
帖子 47
威望 0 點
I-See幣 11124 錢
GAME幣 347 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-14
註冊天數 6428
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 jingnadia 的帖子
A型 我靚到只應天上有!
係你腦海入面成日都會諗,生活之所以事事順利,鍾意/暗戀自己既人有如天上繁
星,完全都係因為自己生得非常靚!靚到覺得身邊其他人都係凡夫俗子,
一d都唔可以相提並論。不過要小心第日老左,冇左靚樣之後會冇哂朋友。

有gum多人鍾意都好ar!可惜我無bor~ hehe

頂部
B.R殿下V0V
中級會員
◈愛爆VSA▅°×巧克力

會員編號 187611
精華 0
積分 813
帖子 400
威望 0 點
I-See幣 8919 錢
GAME幣 385 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-10
註冊天數 6647
來自 □ 蠢 `.*|×♥ YuBi
狀態 離線
大大的這個不大準呢.....
對我來說....(天音:真的嗎==””??明明是準的喔*)

我說過要您快樂,讓我擔當失戀的主角

再見了,我的愛。 謝謝您還愛我
頂部
olili
嬰兒上路

會員編號 47163
精華 0
積分 652
帖子 76
威望 0 點
I-See幣 11059 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-9-30
註冊天數 6930
狀態 離線
  只顯示 olili 的帖子
朋友雞飛狗走!

頂部
-ARx妍;]`
吹水新手
我不會愛:)

會員編號 263769
精華 1
積分 5583
帖子 3236
威望 0 點
I-See幣 28215 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-19
註冊天數 6454
狀態 離線
  只顯示 -ARx妍;]` 的帖子
朋友雞飛狗走!

★   如果你是我 陪著我走 :) 割愛促銷 一手交一手!!!
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=324318&page=1&extra=page%3D1

頂部
黑色咩咩
初生嬰兒

會員編號 70268
精華 0
積分 457
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 11056 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-11-11
註冊天數 6888
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 黑色咩咩 的帖子
A型 我靚到只應天上有!
係你腦海入面成日都會諗,生活之所以事事順利,鍾意/暗戀自己既人有如天上繁
星,完全都係因為自己生得非常靚!靚到覺得身邊其他人都係凡夫俗子,
一d都唔可以相提並論。不過要小心第日老左,冇左靚樣之後會冇哂朋友。

我有 d 唔係好信 tim ~~

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-5-15
註冊天數 7069
來自 黃 大 仙 *U*
狀態 離線
  只顯示 小ying`. 的帖子
D型 我心地好咪得囉!

心 地 好 就 可 以 吧 XDDD`   令 唔 令 都 唔 重 要 =D      ..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...