加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 系d到玩既人...邊個最中2昆post??
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
樓 主 掛`
問 埋 D 咁 gE 野-口-"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 P|<R!YAN-]]◆..* 於 2007-2-1 10:04 PM 發表

樓主話緊你呀~~

我 有 呃 P0sT咩?!`
仲 有 你 邊 撚 個 牙?!`
乜 呢 個 世 界 咁 多 "殷" gE?!"

本帖最近評分記錄
YAN:D   2007-2-13 12:36 PM  代幣  -4   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 R!YAN-]]◆..* 於 2007-2-11 02:49 PM 發表

我白家駒呀!!
點撚樣呀??~

咪 咁 撚 樣 柒 囉 你 -口-

洗 吾 洗 咁 撚 惡 牙?!"

用 埋 D 女 仔 名 -口-"

都 吾 知 你 系 咪 真 系 男 仔 黎..."+

個 波 又 大 又 "林"!!*

成 個 女 仔 咁-vvvvvvvv-"

死 乸 型 .\"/.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 。EviL╭小白♂ 於 2007-2-13 08:35 PM 發表

你又知..我上面個個post擺明就係話人架啦..咩你心照..我個post d字都多過你個d啦..

仲話人呃post..lee個時候一定要版主改版x啦..冇解..d人係咁..成日係到講有口話人冇口話自己..

人本身都係咁架啦..你唔 ...

多 字 大 撚 晒 牙?!"

作 文 都 吾 一 定 多 字 就 勁 晒 \/\/0***'

好 似 你 咁 Up一 大 堆 廢 話 都 扣 晒 分 喇!!"

咁 多 字 託 咩 ?!"

咁 我 話 你 晒 位 都 得 喇..."

!!o|\|9!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 。EviL╭小白♂ 於 2007-2-14 10:04 AM 發表

睇完你個post之後覺得仲無奈lo....針對!?..你自己咋..我從來都冇針對過你地..

只不過你地成日回人地d post..係第一個標題到..所以我先回姐..

咩青山openday!?..我又冇講過話打得少過我就當係呃post..
...

暉 暉 講 得 好 岩 囉!!

你 有 口 話 人 冇 口 自 己~*

你 講 野 都 吾 大 腦 gE?!"

個 大 腦 生 屎 同 吾 到 咩?!"

一 定 要 端 午 節 先 講 得 屈 原 嫁?!"

咁 我 話 好 想 快 d 聖 誕 節,,,

好 掛 住 聖 誕 老 人,,,*+

系 咪 又 要 系 聖 誕 節 講 牙 ?!"

0|\|9"

講 依 D 都 要 睇 時 間= ="

你 都 好 |_u|u姐-口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

T0:。EviL╭小白♂

你 知 喇,,,

我 高 貴 大 方 原 諒 你 對 我 D f|) 子..."

仲 有 我 好 好 人 嫁 "+

送 個 你 一 定 岩 ge 野 喇"
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

青 山 電 話 : 2456711|

系 咪 勁 岩 你 呢 ?!"

多 謝 我 喇*+

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ◆牙華+ 於 2007-2-15 05:55 PM 發表

算喇...
人地吾係大...
只係發達姐...
就原諒下人...
當住人地係人妖喇...
(KAKA...講笑咋...)

複 基?!*

係 個 話 就 吾 會 林 喇-33333333-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-21 09:27 AM 發表
你 又 知 佢 林 既 > < "
唔 通 你 - o -"

你 諗 咩 牙 ?!`

=______________=

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...