加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 -Sky`x] 於 2007-8-18 10:21 PM 發表
囍-3-
吾知佢簡邊個呢-0-`?!
呵-3-`

嘻..
睇落去就知Laaa"
THzzz*

QUOTE:
原帖由 H!u. 於 2007-8-18 10:30 PM 發表
如果系我我就中意楠多d姐-w-

嗯..
楠真係好過峰"
THzzz*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 臭bEe=]` 於 2007-8-19 12:12 PM 發表
好睇*v*
十卜十卜
快d p0 :)

呵呵`
THzzz*
ok*宜家p0!!

QUOTE:
原帖由 ~小晞~ 於 2007-8-19 05:15 PM 發表
十卜!!!!!

嘻..
THzzz*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-8-19 09:02 PM 發表
- -
又會兩個禁岩輪流講嫁...
-333333-
根住呢..??
點呀..??
SUP...
PO啦...
哈哈...

劇情需要-xDD"
睇落去就知l0r`
THzzz*
ok*宜家p0!!

QUOTE:
原帖由 【└鱔魚┘】 於 2007-8-20 02:22 AM 發表
我要睇丫...><''
h0h0睇''
10卜您=]]]]]]]]]]]]''

ok*宜家比你睇"
嘻..
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小傻同學 於 2007-8-20 05:28 AM 發表
+卜呀~~
加油~
繼續po呀~~

THzzz*
我會咖喇`
ok*宜

QUOTE:
原帖由 臭bEe=]` 於 2007-8-20 01:11 PM 發表
加油加油.\/.
繼續po呀!!!

艾W!LL咖"
OK*即p0!!
THzzz*

家p0!!

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線

* CH 41 =)

我 :: 個 答 案 我 都 系 聽 日 答 你 地 na*

峰 :: 咁 ..好 na `=)

我 :: 其 實 ,,到 宜 家 你 仲 信 吾 信 我 當 時 系 比 人 屈 ?!@@

峰 :: 宜 家 我 信na ` 對 吾 住 * 傑 佢 同 我 講 返 na*
當 時 真 系 好 想 打 佢 咖 *

我 :: 下 ..咁 最 後 點 ah?!

峰 :: 我 系 到 諗 ..如 果 佢 吾 講 * 咁 我 1 路 都 吾 知 na*
我 多 謝 佢 都 黎 吾 切 -3-

我 :: 喔 ..原 來 系 咁 @@*

峰 :: 咁 ..你 可 吾 可 以 比 次 機 會 我 ah?!
我 1 路 最 愛 個 個 都 系 你 `

我 :: 不 如 我 地 吾 好 講na*
聽 日 會 有 答 案 ` -V-

峰 :: 咁 好 na * 不 如 我 地 返 上 去na ?!

我 :: 好 .; {即刻走}

返 到 上 去 我 入 課 室 先 *!

mlz {C} :: 做 乜 你 去 t0ilEt 去 咁 耐 咖 ?! -v-

我 :: mlz `我 肚 痛 ah !=___=

mlz {C} :: 咁 好 na ` 返 埋 位 !@@

PS`* 呢 個MLZ ` 佢 性 陳 - 好 好 人 咖 ..所 以 好 多 人 都 好 中 意 佢 *包括我 =)

之 後 話 咁 快 就 到 LUNCH *
家 姐 好 快 就 黎 左 ` 系 我 課 室 門 口 `

嘉 :: 妹 ..跟 我 行 ‵@@

我 :: 去 邊 到 A H ?!‵

嘉 :: 我 叫 你 跟 我 行 就 跟 我 行 *
吾 好 嘈 {即拉我走}

我 :: 吾 好 咁 暴 力 好 W 0 你 `XD

嘉 :: 到 NA *

佢 帶 我 去 操 場 * 勁 多 人 =____=!
吾 系 我 地 間 學 校 ge` `應 該 系 家 姐 d FD -000-
峰 同 楠 都 系 到 ``
應 該 咁 講 *
系 比 佢 地 成 班 人 圍 住 -___-!

嘉 :: 大 家 上 ..@@

之 後 佢 地 成 大 班 人 系到 打 佢 地 2 個 >"<

我 :: 家 姐 ..你做乜AH ?! 快 d 叫 佢 地停 手 na`{驚訝+心痛}

嘉 :: 無 ..佢 地 2 個 差 佢 地 錢 ``咁 咪 要 打 囉 =___=

我 :: 無 可 能 * 佢 地 吾 系 d 咁 ge`人 *
快 d 叫 佢 地 停 手 na * T^T {急}

嘉 :: 同 我 計 續 打 *

雖然佢地好打 ..旦系都吾夠咁多人打 `>"<

我 :: ???

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線

* CH 42 =)

雖然佢地好打 ..旦系都吾夠咁多人打 `>"<

我 :: {即沖左過去}

嘉 :: {奸笑} 妹 ..好快你會知道答案 XD

嘉 :: 同我停手 * {大叫}

我 :: {沖左過去峰到} -V-有無事ah你 ?! T^T {哭}

峰 :: 我 ..我無咩事咖NA* 你去睇下楠NA *

我 :: {行左過去楠到} 楠* 你點ah ?! 傷吾傷ah ?!{哭}

楠 :: 我 ..都無咩野 !!! {d0wn}

嘉 :: 妹 ..宜家你明曬NA ?! @@
你1開始就即刻沖去峰到 ` 表示左你仲愛 佢 *

我 :: 我認我自己系中意返峰ah ` {未講完}

楠 :: 咁得NA* 我走先NA* {勁d0wn}

我 :: 我都認我覺得佢重要d * 旦系我想簡戈個系楠 `

峰 :: {d0wn+喊} ` 好NA ` 要走個個應該系我至岩*
祝你地幸福 ` -V- {苦笑}

我 :: {狂喊} `峰 ..對吾住ah‵鳴鳴鳴 t^^t ` 對吾住ah *

峰 :: {用手幫我抹眼淚} *傻妹 ..吾好喊NA` 你覺得我重要d我已經好開心咖喇 =)
我地仲系朋友咖呵 ?! `

我 :: {喊} `1定系 -3333- {又笑又喊}

楠 :: 峰 ` 不如我地做個fd喇 ?!` -33333-

峰 :: 好 ` 你記住對小妍好d 牙* 吾系我溝返佢 XD

楠 :: 我1定會對佢好好 ..你放心 !=)

之後峰就走左lU*

嘉 :: 妹 ..點樣報答我先 ?!*

我 :: HEHE*你好大方既我知 XD

嘉 :: 好NA ` 我又去WET喇 * 拜拜 =)

楠 :: 小妍 ..咁我地去邊AH ?! `-2222- {開心}

我 :: 是但喇 ` 去行街街 XD

之後我地去左TST行 =)

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線

* CH 43 =)

之後我地去左TST行 =)
到左之後 ` 去左影貼紙相先 !XD

楠 :: 影貼紙相 ?!

我 :: 無錯 ..就系貼紙相 `

楠 :: 好NA ` 就呢部機 !!-3- {入左去部機到}

系咁影影影 ` 有1張仲系我同佢kiss`TIM !!!XDDD

影完就去左食野 ` ! 食完之後已經系 夜晚 `10:00 -V-

峰個邊 `---------}
系間bar`到 !!`}
有個人飲左好多 ` 個個人就系峰 -000-

峰 :: {系咁飲} ` 點解 ?! T^T ..我比吾上佢 ?! -V-" {喊-00-}

咁岩豪同柔佢地呢左呢間bar`見到峰 !-V-"

豪 :: aHhh峰 ` 做乜飲咁多aHhh ?!`

吾記得講 :` ____佢地2個系仲未知呢件事ge`-0000000-

峰 ::{飲} ` 無 .. 我比吾上人 !!

柔 :: 喂 ..aHhh峰 ----`你講乜aHhh ?!!!?

峰 :: `{喊} 系咪我吾夠好aHhh ?! ` 你地講 ..我系咪好差 ?! {醉醉地}

豪 :: 咩事aHhh ?! {拉峰埋1,2邊}

峰 :: 小妍佢 .. ....佢拒絕左我 -----* 佢寧願簡個乜乜楠都吾簡我 !T___T {喊}

豪 :: 原來系咁 `咁佢地宜家人呢 ?! -V-

峰 :: `哈 .. ..你問我 ? ! 咁我可以問邊個 ?! {醉醉地}

豪 :: 我幫你打比佢問清楚NA `

峰 :: 你中意 `{cool+醉醉地}

豪 :: 老婆 ----`打比小妍叫佢黎呢到 !!! -0-

柔 :: {打緊} 乜事aHhh峰 佢 ??!

豪 :: 小妍寧願簡個XX楠都吾要峰 ‵!!

講返我個邊 `----------------}

我同楠宜家系條街到ge` 好靜 -V-
所以楠佢系聽到我地既對話 `-0-

{如果想我哭 -新歡請你給我一一的預告} <---電話聆聲

我 :: 喂 `小柔豬 ..咁好死打俾我ge` ?! {開心}

柔 :: 吾玩住NA `你宜家可吾可以過1過黎XX BAR aHhh?!

我 :: 做乜事咁急aHhh ?!

柔 :: 峰 ` 峰佢飲左好多 ..宜家醉醉地 ` 仲喊緊aHh `-0-

我 :: {呆了 } ` ...............

柔 :: `小妍 ----`聽吾聽到aHhh ?!

我 :: 我 ..我聽到 `我宜家即刻黎 `bye ! {cut線}

我 :: 楠 ..我宜家要 ` -----------

楠 :: 我知 `去搵峰丫ma ` !! 得NA `洗吾洗我陪妳去 ?! {強顏歡笑}

我 :: 吾洗NA `我搵完佢之後打俾你 `

楠 :: 好NA `記住W0 ` 拜拜 !

我 :: {即沖去打的 } bye

其實楠有無咁偉大aHhh ?!`
佢個心 -其實都會諗好多好多野 `
可以咁講 `可能最痛苦既 -佢可能同峰有得暉 `
小妍 -佢系1個受歡迎既女仔 `
有邊個會自己條女去睇第2個男仔都吾會呷燥aHhh ?!
其實楠 `真系1個好男仔 -333-

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線

* CH 44 =)

我 :: {即沖去打的 } bye!

楠 :: {自言自語} -我知你1向最緊張個個都系峰 !`
我其實系咪吾應該系佢手上爭你返黎 ?!T^T
有無人可能答我 ?! -V-

{作者 :: 楠楠好慘 !T^T }

之後楠1路行 ` 行到去間bAr到 ` 入左去 !-000-
仲叫左好多酒 ` -_____-"
系咁飲系咁飲 `

{作者 :: 唉 ` 見到楠都心痛 ! t^t }

講返我個邊 ` --------------}
我打的去到 ` 沖左去搵柔柔佢地 ` -00-
真系見到峰佢系到 `!!

我 :: 峰 ` 你做乜飲咁多aHh ?! -00- {搶左佢手上支酒}

峰 :: 哈 ` 你做乜仲理我aHh ?! 俾返我aH ` {喊}

我 :: {喊埋} -你吾好咁得吾得姐 ` 你估我好好受咩 ?!

峰 :: {攬得我好實+喊} ` 我真系驚你呢日之後又去返楠身邊aH `
你明吾明aH `?! 吾通真系要我有事你先識擔心我 ?!

我 :: {攬返佢} -我系到 -我系到 ` 我吾會走 ` -我同你返屋企先好無 ?! {喊}

柔柔已經喊住咁同豪離開左 `
呢到就要由我自己1個解決 `

之後峰就同我1齊答的士返屋企 ` -00-
1路上佢都挨系我到訓覺 ` 我諗佢真系好累NA `
去到我屋企 `
PS `-{ 因為佢吾知道峰住邊 ,先的左佢返自屋企 }

我扶佢上張床到訓 ` !
之後打返俾楠 ` -V-

我 :: 喂 ` 楠aH ` 你宜家系邊aH ?!

楠 :: 下 .. ..系 ` 系屋企囉 ` {把聲怪怪地 ,因飲酒}

事實佢仲系bar ` -000-

我 :: 咁我過黎搵你na `

楠 :: 吾洗NA ` {cut}

我 :: 做咩佢把聲咁ge` ?! 1定有d野 `
吾得 -我要去搵佢 `-00-

點知當我想走 ` 峰佢拉住我 `
峰 :: {發開口夢} -吾好走aH小妍 `T___T

我 :: haha ` 傻佬 !XD

之後我諗住等峰訓淋左先去 `
點知我自己都訓埋 `XD

醒左之後 ` 我即刻沖去楠屋企搵佢 `
留左張紙條俾峰 `!-V-

去到楠屋企 ` 見到佢訓左系S0FA到 ‵-V-
之後我過去睇下佢 ` 好大陣酒味 ! -____-
我十成十確定佢飲過酒黎 ` -0000-

之後我去汁d水俾佢 `
汁完之後楠佢都醒左 ` -00-

頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6503
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
見到楠我都心痛`xDD!
俾我要楠喇.X)
呵`SUP`.}

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 8365 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6310
來自 *::魚缸♥♥
狀態 離線
之後點丫...''
好緊張唷...><''
10卜您...''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...