加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
Emmm.
吹水學徒
我愛,熊井友理奈;]

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 285345
精華 0
積分 4038
帖子 2218
威望 0 點
I-See幣 7801 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-3-7
註冊天數 6321
狀態 離線
  只顯示 Emmm. 的帖子
十卜呀....
快dpost啦
好心急又好緊張呀> <
楠楠好慘呀...不過我又覺得峰好慘喎 -,-
總之好緊張nah!`-3-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
H!u.
吹水高手
囂大哥.

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 91220
精華 0
積分 8024
帖子 4683
威望 0 點
I-See幣 34723 錢
GAME幣 1685 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 janet2005
閱讀權限 100
註冊 2005-12-24
註冊天數 6759
狀態 離線
  只顯示 H!u. 的帖子

唉` 愛情真系煩煩煩牙-x-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小傻同學
初級會員

會員編號 296301
精華 0
積分 522
帖子 171
威望 0 點
I-See幣 11586 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-29
註冊天數 6299
狀態 離線
  只顯示 小傻同學 的帖子
+卜~
好想快d繼續睇呀~~

頂部
:..鬼娃..:
初級會員

會員編號 358115
精華 0
積分 713
帖子 168
威望 0 點
I-See幣 13239 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-12
註冊天數 6162
狀態 離線
  只顯示 :..鬼娃..: 的帖子
-     -'

e 家 我 好 想 兜 巴 星 妍 xd*

{ 我 都 覺 得 自 已 好 暴 力 }

另 外 **

打 劫 !

你 都 知 我 幾 暴 力 架 喇 xd*

仲 吾 拎 多 幾 篇 黎 '

爆 你 頭!

`-  ♥ 再 看 不 透 你 的 心 .. 再 看 不 見 你 的 真 .. `*,,} !
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 -Sky`x] 於 2007-8-20 03:15 PM 發表
見到楠我都心痛`xDD!
俾我要楠喇.X)
呵`SUP`.}

嗯嗯..
THzzz*

QUOTE:
原帖由 【└鱔魚┘】 於 2007-8-20 05:44 PM 發表
之後點丫...''
好緊張唷...><''
10卜您...''

睇落去就知Laaa"
嗯嗯..
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 EMMY=) 於 2007-8-20 06:25 PM 發表
十卜呀....
快dpost啦
好心急又好緊張呀> <
楠楠好慘呀...不過我又覺得峰好慘喎 -,-
總之好緊張nah!`-3-

THzzz*
ok*宜家p0!!
嘻..
兩個都慘慘-xDD"
嗯嗯`

QUOTE:
原帖由 H!u. 於 2007-8-21 12:15 AM 發表
唉` 愛情真系煩煩煩牙-x-

對唷..
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小傻同學 於 2007-8-21 02:17 AM 發表
+卜~
好想快d繼續睇呀~~

THzzz*
ok*即p0!!

QUOTE:
原帖由 :..鬼娃..: 於 2007-8-21 08:29 PM 發表
-     -'

e 家 我 好 想 兜 巴 星 妍 xd*

{ 我 都 覺 得 自 已 好 暴 力 }

另 外 **

打 劫 !

你 都 知 我 幾 暴 力 架 喇 xd*

仲 吾 拎 多 幾 篇 黎 '

爆 你 頭!

kEE..
=3="好喇`豪比你咁話..[[其實好驚]]
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線
* CH 45 =) `

之後我去汁d水俾佢 `
汁完之後楠佢都醒左 ` -00-

我 :: 楠 ````你醒左NA ?! -V-

楠 :: ER ‵系aHhh -!!* 你做咩會黎左既 ?!

我 :: 下 ..無aHhh ` 聽你把聲怪怪地咪過黎睇下你囉 !!-

楠 :: 喔 ``` 系呢 -!! 峰佢無事喇MA ?!

我 :: 佢無事咖喇 ` 系W0 !-你琴日做咩飲酒 ?! \____/

楠 :: 無 , 邊有呢 ?! -V- 無

我 :: 無你間屋又會成陣酒味既咩 ?! -V- 你吾好呃我喇 !-!!*

楠 :: 系 ``` 我系飲酒aHh ` 吾咁樣我吾知仲有咩方法aHh ?! -!!
你明吾明丫 ?! `` 我知你最緊張戈個都系峰 ```不如你返去佢身邊NA `

我 :: 咁你姐系咩意思aHhh ?!* 分手咁話 ?! ` {眼紅}

楠 :: 我只系吾想你後侮咋 ` 我根本吾應該搶你返黎 ``` {惡+喊}

我 :: 得 --!! 既然你咁講 ` 好 ..我走 !, -我返去佢身邊 {大聲+喊}

之後我就即刻跑走左 -00-

楠 :: {系咁掃曬木台d野落地} `{喊}

咁岩見到我同佢張貼紙相 ````

楠 :: 對吾住 ` 小妍 -!! 我吾會再俾你走 ,

之後佢拎起張貼紙相即刻跑左出去 !-0-
追丫追 ` !!- 佢都就快追到我 ```
旦系我仲未知佢追緊黎 !=0=

楠 :: {拉住我} ` 小妍 ,

我 :: {find開佢} -!! ` 你仲追我做咩aH !?- 我宜家咪如你所願返去佢身邊 l0r `

楠 :: {攬住我} ,我吾會再俾你走 !-3- {拎起張貼紙相俾我睇}

我 :: {哭了} `正衰人 , 我憎死你aHh ` !!-

楠 :: {笑} `對吾住 ` 吾會再有下次 -33333333-

幸福既背後都有人系姑獨咖 ` -_____-

峰戈邊 ---------------------}

佢起左身就見到我俾佢張紙條 ``
笑左1下 ` 就去刷牙NA =)

第2日 -!! 要返學 ``
同楠 `1齊返 ````-3-
返到去 ` 買野飲 !XD 上課室 `
1切都去返之前咁 ` -33333-
旦系 ..咁岩就要見到峰 !" >/\<

峰 :: 小妍 ‵ 早晨 -0- {強顏歡笑}

我 :: 峰 ` 早晨aHhh ` -3- 個頭痛吾痛aH ?! 琴日飲左咁多 !-V-

峰 :: 無咩事喇 ` 系喇 -!! 我返課室先 `

我 :: 0k ` 拜 -!!

楠 :: 老婆 ` >/\< {嘟咀}

我 :: 拿 ‵ 吾好亂諗野aHh ` -3-

楠 :: haha ` 咀淡先 !XD

我 :: 痴線咖 -! 呢到咁多人 !=0=

楠 :: 好喇 ``` 咁我上去搵峰決戰 !XD

我 :: {勁快咀左佢1下,,即閃人 } ` -______-

我上到去先 ` 楠都跟住黎 lU*
峰佢地會點呢 ?!`

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線
* CH 46 =) `

我上到去先 ` 楠都跟住黎 lU*
上到去 !- 見到柔同豪同峰 !-V-

柔 :: 小妍‵你同aH峰點樣AH ?! @@

我 :: {微笑} 可以點樣 ?! ,咪又系FD L0` !!-

豪 :: 旦系你地琴日 ....

柔 :: {頂豪1下} `楠黎緊 -!! 吾好講住 ` -v-

楠 :: 老婆 ` 做乜走得咁快 ?! -00-

我 :: 無AH " 上堂MA !-v-

之後我地都返位嚕 !-3-
SMS ` with 柔柔 =)

[柔] - 點姐 ` 其實你中意邊個多D ?! @@

[我] - 吾好再問我NA ` 我自己都吾知 `-V-

[柔] - 咁你見吾到佢地 ,會想見邊個多d AH ?!

[我] - 我宜家真系答吾出 ` 我諗 ..我再諗多幾日就會有頭緒 !-__-

[柔] - 唉 `` 算NA -吾問你住 `不過我想講再拖落去3個都會辛苦!T__T

thEN SMS又1堂 `-000-
lunch `

楠 :: 老婆 !!- 走未aH ?!

我 :: 行得NA ` 不過我要同埋柔柔佢地 `0k嗎 ?! ,

楠 :: 老婆話事NA `

柔 :: 老公 , 行未 ?!

豪 :: 得NA ` 系W0 ` 峰都去aH `-___-

楠 :: 咁是但 L0 `<3

之後我地成大班人1齊去食野 !-___-
峰好無奈 ` 因為佢自己1個行 !=00=

我 :: 楠 ` 峰好無奈aH ` 我過去同佢傾下計得吾得 ?!T__T

楠 :: 咁aH ` 好NA ` 不過快d W0 !=)

我 :: 錫曬你 !XDDD =3333=

根住我就過左去同峰傾計NA `

我 :: aH峰 `` 做乜咁無聊aHh ?! @@

峰 :: {0咀 ,可能無諗過我會過去同佢傾計} !!- 下 ..,無aH `

我 :: 系NA ` um ,好對吾住 !!- {琴日單野}

峰 :: 做乜無喇喇講對吾住aH ?! @@

我 :: 我 .., 立亂就應成你話吾會離開你身邊 ` 旦系我真系 ..,

峰 :: 我明GE `` 次終佢先系你條仔 ` 我吾應該咁自私 `

我 :: 峰 ` 吾系咁咖 ..,其實我 ! !!- 唉

峰 :: 吾緊要W0 ` 你過返去楠到NA ` {強顏歡笑}

咁之後我地去到1間野到 ` 就食野NA `
突然見到家姐呢 !=333333=

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線
* CH 47 =) `

咁 之 後 我 地 去 到 1 間 野 到 ` 就 食 野 NA `
突然見到家姐呢 !=333333=

我 :: 家姐 ,-3-" 點解你系到GE ?!@@

嘉 :: 喔 ` 我同班FD黎食野咋MA `{指住佢班FD}

我 :: 咁aHh ` 我地1張 [木台] 喇 !=3="

之後佢地就坐低左 ` 我同家姐坐 `=)

嘉 :: {細聲} -點解2個都系到ge`?! [-話緊楠同峰-]

我 :: {細聲} um` 同峰系FD咋MA ` 旦系覺得自己仲中意佢 !-V-

嘉 :: 你要諗清楚先好aH ` 如果吾系到時你後侮aH`

我 :: 得NA ` 我地食野NA `=3="

之後我地系到食野NA ` 食完野我地去返學`
家姐就吾知同佢班FD去邊 `-___-''

上堂`上堂`上堂 !!- 又系咁樣又到放學時間 `

楠 :: 老婆 -今日去邊aH ?!

我 :: um ,我想返屋企ah `! @@

楠 :: 你系咪吾舒服ah `?

我 :: 吾系ah ` 好na `我走喇 !!- {拉埋柔柔閃人}

柔 :: 做乜走咁快姐你 !?` 你想逃避d咩ah ?!-v-

我 :: 唉 -我吾系想逃避d咩 ` 只不過想返屋企靜下姐 `

柔 :: 其實你中意戈個系峰 ` 系咪 -?

我 :: 唉 ` 我吾知ah ,吾好問我na `

柔 :: 算na ` 俾你諗清諗楚 !!- 旦系吾該好快d做決定 `
如果吾系到時佢地2個仲傷過宜家 `-v-

我 :: 我明咖na ` 好na `我走喇 !!-拜拜 -3-" {走人}

柔 :: 希望你可以作出1個自己吾會後侮既決定 `

我返到屋企 ` 就有人打俾我 !!-

{ 如果喜歡你 必須傷你 情願我躲避 } <---電話聆聲

我 :: 喂 ?!-v-

楠 :: 老婆 ` 做乜咁無精神ah ?!@@

我 :: 下 ,無ah ``

楠 :: 好na `你訓下na `吾左你Na `累得濟吾好咖 !!- 知嗎 ?!

我 :: 嗯 ` 拜拜 !!-

我都無訓過 `訓系張床到諗野 `
諗返起之前同峰既日子 ` 好幸福 !XD- 仲笑左出黎 `
再諗下同楠既時候 `覺得好開心咖 `=3=
宜家我個心好亂好亂 `!-V-
之後諗諗下都訓左LU `

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...