加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆::轉`[[粗口+口語]] ★我愛你的勇氣 - 比誰都還堅定*||!`兩個cM一篇=]]
載入中 ...
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6503
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
n0.1了`?
好睇ah`
其實楠仲好的x)`
xd`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
H!u.
吹水高手
囂大哥.

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 91220
精華 0
積分 8024
帖子 4683
威望 0 點
I-See幣 34723 錢
GAME幣 1685 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 janet2005
閱讀權限 100
註冊 2005-12-24
註冊天數 6759
狀態 離線
  只顯示 H!u. 的帖子

刀系果句..楠好d姐-3-`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6192
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
小楠楠係No.1既...
SUP小楠楠...
都SUP你啦...^v^
SUP..

頂部
-囍`-0-
認證會員
我是 囍`

會員編號 188849
精華 0
積分 384
帖子 866
威望 0 點
I-See幣 13826 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-13
註冊天數 6557
來自 囍`
狀態 離線
  只顯示 -囍`-0- 的帖子
我覺得佢系L0VE峰ge`
佢只系對楠楠有{好感}`
but佢混淆了`
sup`

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

QUOTE:
原帖由 -Sky`x] 於 2007-8-22 10:54 PM 發表
n0.1了`?
好睇ah`
其實楠仲好的x)`
xd`

係牙"
嘻*v*`
嗯嗯..
THzzz*

QUOTE:
原帖由 H!u. 於 2007-8-23 01:49 AM 發表
刀系果句..楠好d姐-3-`

嗯嗯..
不過作者要咁作就咁Laaa"
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 上官芷 於 2007-8-23 10:33 AM 發表
小楠楠係No.1既...
SUP小楠楠...
都SUP你啦...^v^
SUP..

嘻*v*`
THzzz*

QUOTE:
原帖由 -囍`-0- 於 2007-8-25 12:49 PM 發表
我覺得佢系L0VE峰ge`
佢只系對楠楠有{好感}`
but佢混淆了`
sup`

佢唔係混淆`係佢自己係知既,,
不過E個係作者既安排姐"
THzzz*

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線
* CH 48 =) `

宜家我個心好亂好亂 `!-V-
之後諗諗下都訓左LU `

第2日` 起身返學 ! /____\
返到上去齊曬人 !-3-咩事 ?!

柔 :: 小妍 ,過黎 `

我 :: {過左去} ` 做乜事咁多人ah ?!

豪 :: 楠 , 楠佢知道左戈日既事`` {即系洒bar戈日}

我 :: {呆了} ` 咁 ,,,咁又點 ?!-v-

楠 :: 小妍 ,吾該你快d做決定* 我吾想累人累物!!-

我 :: {拉住楠} `吾系咁咖 `` 戈日峰佢吾開心我先咁咋`

楠 :: 吾開心 ,? 我知ah ` 因為邊個ah ?! 你 l0`

峰 :: 我認系因為佢 ` 旦系小妍中意戈個系你 l0`

楠 :: 咩系咁咩 ?! {d0wn}

我 :: 點解要搞到咁姐 ,?- 我都吾想咁咖 `你估我好好受咩 ?!
旦系我真系有中意過你咖 ` 我諗住同你會好開心 `
旦系 ,,可能呢D只系我1箱情願 -{喊}

楠 :: {攬住我,喊}- 對吾住ah ` 我只系 ,,我只系緊張你咋 *

我 :: 算na ` 不如我地做返朋友na ` 咁樣落去3個都會辛苦 !-

楠 :: 吾好喇 ` 我錯na ` 對吾住ah` !!T___T {喊}

我 :: 算喇 ` 我地仲系朋友 ,系咪 ?! {眼紅}

楠 :: {喊} ` ....................系 !- 我會以朋友身份保護你 ! {苦笑}

我 :: 好喇 ` 大家開心D ` 系時候上堂咖喇 ! {強顏歡笑}
我去1去t0ilet先 ` -00-''\

柔 :: {知我做咩} ` 我陪你 ,,反正我都想去 `

去左t0ilet `

柔 :: 你真系諗清楚 ?!-v-

我 :: 系 ,,我吾想2個都拖住 ` 佢地1定會搵到個俾我更好既仔 `

柔 :: 旦系 ,,旦系你有無諗過班朋友ah ?! ` 仲有我呢 ?!

我 :: 對吾住 !!- 旦系我已經抉定左 `

柔 :: 唉 ` 咁算NA ,,無論點 ,,你永遠系我既摯友 !-333- {攬住我}

我 :: 我都系 !<33333333

去完t0ilet ` 返去 !-V-
MISS仲未黎 ` -___-''

訓覺訓覺訓覺 `=)
訓完到LUNCH `
食野 ,,,,返學 ` 放學 !-___-
好似無聊左D ` !-V-

返屋企戈陣 ` 同柔柔 ,,-3-
傾心事 !-3333333-
最愛柔柔了 `XD

我返到屋企 ` 見到家姐 `=)

我 :: 家姐 ,,系到既 ?!

嘉 :: 系ah ` 見好耐無返黎 ` 咪返下 l0`=)

我 :: 喔 ,,好掛住你ah<3

嘉 :: 我都系ah ` 聽日洗吾洗返學ah ?!

我 :: 要ah ` 做咩 ?!

嘉 :: 無 ,,諗住同你去探下丫ba丫媽* -00-''\

我 :: 咁我聽日請假na` 好耐都無去睇佢地na` -v-

嘉 :: 咁就咁話na ` =) 好喇 ` 我訓na !<3

我 :: 0k ` 早抖 !=33=

到聽日NA `
我1早就起左身 `
家姐都俾我嘈曬左 !XD

咁我地就答車去NA `
見到得幾個人仔 `
緊系NA ` 又吾系清明 `XD

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6296
狀態 離線
* CH 49 =) `

咁我地就答車去NA `
見到得幾個人仔 `
緊系NA ` 又吾系清明 `XD

我 :: {對住個墳講} -媽咪 , 你個女我大個NA`=) 我知你都好登我開心呢`<3
不過呢 ,,,就系因為愛情呢樣野令到3個人都痛苦 ,,我諗我離開會比較好 ,,
媽 ,,你贊吾贊成ah ?!-v-不過點都好NA `我都會走`

嘉 :: 妹 ,,發生咩事ah ?! 你要去邊ah ?!@@ {一頭冒水}

我 :: 家姐 ,,我同左楠分手 ,,我吾想3個痛苦,,我簡左離開 `

嘉 :: 咁 ,,,,,咁你諗住去邊 ?!-v-

我 :: 未知 ,,可能會出國讀書 ,,有可能周圍去玩 -放鬆下自己` 吾定咖 !!-

嘉 :: 有無人知 ?!

我 :: 得柔同你知 ` 我吾想講俾峰佢地知住 ,,我知佢地會留我`
我吾想心軟 `

嘉 :: 咁 ,,好na ` 吾夠錢洗問家姐拎NA `=)

之後我地幫媽`個墳清潔 果d ` 放d花系到 !!-
根住就閃人嚕*

{ 和你遠或近仍像終生情人 -v- } <---電話`

我 :: 喂 ?!-v-

柔 :: 柔ah ` 你今日做咩吾返學ah ?!@@

我 :: 我同家姐去左探ah媽 `-v-

柔 :: 咁 ,,戈件事-你諗住幾時走 ?!

我 :: 應該過多2日 ,,或者過多個星期就走na`

柔 :: 咁快 ?-你有無諗住講俾楠佢地聽 ?!

我 :: 吾好講住NA ` 我諗 ,,等我走左之後你幫我同佢地講NA`

柔 :: 點解姐 ,,佢地1定好傷心咖`

我 :: 我吾想心軟 ,,同埋` 吾想再拖拖拉拉喇`

柔 :: 咁好NA ` 豪個面,,我都吾講住NA `

我 :: 吾該曬柔柔 <3`

柔 :: FD黎咖MA ` 系喇 ,,去邊都好,,記住同我買手信xD
好喇 ,,吾講咁多NA ,,拜 -{即cut}

其實 ,,柔系咪真系咁開心呢 `
佢收左線之後 ` 其實系到 { 喊 } -00-''
因為 ,,佢個最好朋友要走 ,,我諗系我都會忍吾住 `

我 :: {大喊} -對吾住ah ` 鳴 ,,,,鳴 `
咁多位 ,,對吾住ah `

第2日 `

我返到學校 ,,見到柔 `

柔 :: 小妍 ,,{攬住我}

我 :: 傻妹 ,,我又吾系吾返黎GE*

柔 :: 我1定會好掛住你咖 `

我 :: 系喇 ,,我都會 ` 返上去NA `<3

之後我同佢返左上去 ,,根住上堂`
同楠都做返FD ` 上堂都有D野講GE `
旦系都系有D監介 -__-''

放學 ,,叫左成班FD去影貼紙相 `
豪 -楠 -峰 -柔 -家姐 -傑
仲有好多好多 ,,

好多人都好奇怪 ,,
旦系我只系回答佢地1句 `
成班FD開心D MA` 之後佢地就無言了-__-''

影完 ,,我拎住張相睇左好耐好耐 `
睇睇下 ,,忍吾住都喊左出黎 `

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 11112 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6310
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
十卜 ~
快 d post ...

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 8365 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6310
來自 *::魚缸♥♥
狀態 離線
10卜您唷...''
h0h0睇...
-v-''
快d poz喇...!!!!!*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...