加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}怎麼會那麼笨=]{口語}{粗口}=]+卜吧xD
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 243

第2日 ...我比電話SMS嘈醒左 ..

一睇 ..原來係阿瑜 ..

老婆 ..對唔住 ...我以後唔會咁 ...請覆我

老婆 ..你記唔記得我地以前幾咁開心呀 ... 我唔會再唔理你

老婆 ... 你到而家都係唯一一個唔會煩到我既人 ..我愛你

睇到呢3個SMS ..我已經心軟了...就RE番佢

瑜 ... 求你唔好再傷害我 ..最後一次機會 ...

SD左出去 ..唔洗一分鐘 ..阿瑜就打黎喇 ..

電話中 -----------------------

我 :喂 ..

瑜 :老婆 ..

我 :嗯 ..

瑜 :唔好對我咁冷淡喇 ..

我 :岩岩好番..你想我點對你 ..

瑜 :咁我都明白既 ..你而家係屋企呀?

我 :係呀 ..比你個SMS嘈醒左 ..

瑜 :SORRY呀老婆大人 ...

我 :算喇 ..

瑜 :我而家過黎搵你好冇?

我 :好呀 //

收左線...唔洗10分鐘就有人禁鐘 ..

我開門..原來係阿瑜 ..

我 :點解會咁快既 ..

瑜 :我本身已經過緊黎架喇 ..

我 :好野 ...

瑜 :比你食架 ...

我 :買早餐比我咁好 ...睇下咩黎既先

我 :哇 ..係沙O爹牛肉米呀 ..好野 ...

瑜 :快D食喇 ..

我 :我要刷左牙先 ..

瑜 :咁快D去 ..

我刷完牙 ..就食老公買比我既愛心早餐喇 ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 244

我同阿瑜幸福咁過日子 ...佢仲對我愈黎愈好 ..

好快又就到平安夜了 ...

我 :老公呀 ...今年想去邊呀]

瑜 :你想呢 ..我睇你架咋嘛 ..

我 :又要人諗 ..好衰架你 ..

瑜 :不如落CLUB丫 ..

我 :你唔係唔中意既咩?

瑜 :你中意丫嘛 ..

我 :哈哈 ..你唔比我去玩 ..我都會唔玩既 ..

瑜 :得就得 ..但唔可以TAKE野囉 ..

我 :放心 ..我一定唔會既 ..

瑜 :咁就得喇 ..我想叫埋阿銘 ..阿康[英國讀書既FD]去呀

我 :好丫..我打比佢地...問下先

瑜 :OK ..

電話中 --------------------------------

昕 :喂..

我 :昕昕

昕 :捨得打黎喇咩

我 :你又有打黎咩?

昕 :哈哈 ..

我 :我地平安夜去邊玩呀 ..

昕 :唔知呀 ..

我 :阿瑜話不如落CLUB ..

昕 :竟然?

我 :係丫 ..哈哈 ..

昕 :咁我問埋佢地再打比你丫..

我 :好喇拜拜

瑜 :佢點講呀

我 :佢話一陣打比我 ..要問埋佢地

瑜 :傻豬 ..[KISS] 我地好耐冇咩咩了 ..

我 :你想呀?

瑜 :係呀 ..

我 :咁.......[主動KISS佢]

今次佢冇迫我 ..係我愛佢既表現

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 245

我沖完涼出黎 ..

瑜 :老婆 ..頭先阿昕打過比你啵..

我 :[抹緊頭] 有冇講做咩丫"

瑜 :冇呀 ..叫你沖完涼打比佢咋 ...

我 :哦. ..應該講平安夜D野掛 ..

瑜 :咁你打番比佢先喇 ..

我 :好的~

電話中 --------------------------------------------------------

昕 :喂

我 :小昕~

昕 :係 ..沖完涼喇 [奸笑]

我 :係呀 ..做咩笑得咁衰呀

昕 :做完咩要沖涼姐 ..

我 :死喇你 ..點呀 ..平安夜果度

昕 :打比你咪就係想講呢樣野囉.. ..

我 :有冇人去"?

昕 :個個都話去丫 ..仲話不如包個場喎 ..

我 :但有冇咁多人去先得架"

昕 :嘉嘉有班蒲FD ..咁果D FD既FD都會去~~

我 :咁包一個場幾錢呀?

昕 :我問過嘉嘉 ..佢話如果包佢想去果個 ..就不約4萬令 ..

我 :咁貴 ..

昕 :係呀 ..平時3萬到架咋 ..但可能平安夜喇 ..

我 :咁 ..但好貴啵

昕 :咁個個人入黎收番錢架嘛 ..

我 :收番幾多呀?

昕 :照咁計 ..個場可以容納到100人 ...每人400囉 ..

我 :唔會太貴咩?

昕 :大佬 ..平安夜啵 ..

我 :咁邊個BOOK呀?

昕 :當然嘉嘉喇 ..咁係咪決定左去架喇"?

我 :我問下阿瑜先 [放低個電話]

我 :老公 ..

瑜 :點呀?

我 ;個場可以入100人 ...4萬蚊 ...收番人地一個400..你覺得點丫"?

瑜 :OK丫 ...照BOOK喇 ..

我 :好的 [拎番起個電話]

我 :喂..阿昕 ..OK呀..照BOOK喇

昕 :咁你今晚再打比我喇 ..我打比嘉嘉先

我 :OK

收左線之後 ..我同阿瑜就落左街食野 ..

食完就番去睇下碟咁 ...幸福的一天 ..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 246

話咁快 ..又到左平安夜喇 ..

我地食完飯之後..就落左中環喇 ...

CLUB ------------------------------------------------

我 :呢間呀就係"?

嘉 :係呀 ..入去睇下 ..都OK架~

我地幾個就入左去 ..

我 :都OK大...

昕 :係囉 ..如果今晚小人黎咪仆街

芯 :唔係話仆街既 ...不過好樣衰咋嘛

嘉 :一定唔會 ...

我 :係先好講 ...係啵 ...老公佢地呢 ..

嘉 :冇呀 ..我丟佢地埋去間房度//幾個男人飲下酒先囉 ..

我 :都岩既~\

昕 :而家做咩好 //仲咁早 ..

芯 :我地係咪要有個人係出面收錢呢 ..

嘉 :呢個唔會係我地囉 ..哈哈 ..

我 :我估到你講邊個 ...

嘉 :邊個 "

昕+芯 :阿詩!!!!

嘉 :喂..細聲D喇 ..鬼叫佢成日痴住我地咩. ..

我 :真係衰~~

冇幾耐阿詩真係上左黎 ...我地4個一齊望笑~

詩 :HALO ..你地笑咩呀?

4個 :冇呀 ..冇呀

詩 :講喇 [姣 ...對住我地都姣= =]

我 :唔係呀 ..頭先我地講緊一條女著得勁7咋嘛~岩岩落左去

詩 :哦哦 ..我今日呢個妝得唔得

4個 :得 ..最得係你喇

詩 :你地死啦...D人到齊未呀?

昕 :咁早未呀

芯 :阿詩 ..幫手係度收住錢先~400蚊一個~~

詩 :好丫~~

我 :咁我地入去招呼人地先..話哂主人家 ..

詩 :你地入去喇

我地一入去 ..就係咁笑 ..

我 :你睇下佢D粉厚到可以跌到黎架囉 ..

昕 :MAIN POINT唔係呢度 ..係佢本身黑架嘛 ..化到而家白過你呀

嘉 :係啵 ..仲要問我地得唔得囉

芯 :我覺得你地唔可以笑朋友 [自己都忍唔住笑]

之後我地就HEA下...同D人打下招呼~飲下野咁..

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 247

我地係房飲下酒 ..佢地就TAKE埋野喇 ..有阿瑜睇住我 ..我就冇得玩 =[

之後嘉嘉聽完電話就出左去 ..唔知咩事呢"?

入番黎 ..仲帶埋男朋友入黎 ...

嘉 :HALO...我男朋友呀

我地成班 :WOW~~

家 [佢男朋友] :大家好..我叫阿家~~

昕 :同嘉嘉襯到絕喇 ..

芯 :係啵..又會咁岩既 ..

我 :我都覺得佢地好襯呀 [笑]

之後男仔佢地呢堆好快就熟落左 ...

冇幾耐 ..有個女仔入左黎 ..

嘉 :喂~八婆黎左喇

X :係呀 ..我特登過場黎搵你架"

我地3個都望住呢個女仔 ..佢係幾好樣 ..好有型既FEEL

嘉 :唔記得介紹 ..呢個叫小秋~

秋 :大家好 [NICE]

之後我地就一齊過左呢個聖誕 ...好開心..

係呢個咁高興既日子 ..我想起你 ....阿樂"!

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 248

平安夜玩完果晚 ...阿瑜黎左我屋底訓 ...

我一開眼第一個人見到就係阿瑜 ...種感覺好安心 ..

我係佢耳邊講左句 [聖誕快樂] ...點知佢都醒左

瑜 :老婆 ..聖誕快樂 ..

我 :我嘈醒左你呀?

瑜 :唔係呀 ..都差不多喇 ..而家幾點

我 :[起身睇鐘] 原來而家4點幾喇 ...

瑜 :唔怪得之訓到頊又痛~身又累喇

我 :我幫你 [連]下丫

瑜 :好丫 [坐左起身]

我就幫佢[連]下骨 ...[連]左15分鐘到..好累 ...

我 :老公 ..好累喇我 ..

瑜 :咁到我幫你喇. ...

我 :唔洗喇

瑜 :等我打個電話番屋企先 "

我 :你個電話係我個袋度"

瑜 :ok~

之後阿瑜拎左個電話就話

瑜 :仆街喇 //

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
NO. 249

之後阿瑜拎左個電話就話

瑜 :仆街喇 //

我 :做咩事呀老公"?

瑜 :我老母打左黎9百幾次 ..

我 :哦 ...咁打番去咪得囉 ...

瑜 :佢有留言 ..聽左先 "

電話口訊 ---------------------------

瑜媽 : [12:00 AM] 聖誕快樂呀 ..玩得開心D ..唔好咁夜番 ..

瑜媽 : [1:00 AM] 點呀 ..玩到唔聽電話 ...打番比我喇 [有DD惡]

瑜媽 : [1:20 AM] 喂...打個電話番黎丫~仲唔聽電話 ..

瑜媽 : [1:30] 我都去完BALL番黎喇"你係唔係想死呀

瑜媽 : [2:00] 你條女都唔聽電話 ..

瑜媽 : [2 :30] 你今晚唔番黎就知死 [最後一個口訊]

阿瑜聽完之後 ...O撚哂咀 ..之後就講番比我聽 ..

我 :下"!!佢有打過比我咩"?

瑜 :唔知..你睇下丫不如~

我 :係我個袋度 ..幫我拎出黎 ..

瑜 :[拎我部電話出黎]

我 :[睇緊] 丫..真係啵 ...33個未接來電..你阿媽癲架

瑜 :佢真係癲架 ...

我 :唔怪得之我地唔知喇 ..我屋企人同D FD打黎講左聖誕快樂之後 ..1點都冇聽過電話咯 ..

瑜 :唉 ...咁點好"?

我 :E..佢都有留口訊比我啵 ..

瑜 :咁你快D聽喇 ..

究竟佢留D咩呢"?

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部
好喇-*我要cm喇-*如果成日得咁少cm-*我唔日日p0喇-*

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 永恆` 於 2007-7-19 03:01 PM 發表
瑜媽講左d咩ar??
係咪要呀純同呀瑜散??
係就好lu-xdd]]
唔知呀樂而+點呢..
想佢同呀純一齊ar!!!
10卜=]*

留意下一個P0就知了*
    牙樂去左邊呢?-*
THZ你+卜牙*

頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6221
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 §嵐嵐§ 於 2007-7-19 04:04 PM 發表
阿樂番黎未嫁><"
快d番黎同阿純一齊啦=]],,
心急死我啦,,
快d post啦,,
十U,,

牙樂反泥未?!!
    嘰*好啦-*THZ你CM

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...