加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉===我吾比你做TB,你只可以系我條女 ! \__/[有粗口]
載入中 ...
allxuling
初生嬰兒

會員編號 219756
精華 0
積分 353
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10980 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-14
註冊天數 6440
狀態 離線
  只顯示 allxuling 的帖子
好想體阿阿阿阿
先多謝板主!!
令外就好想板主快d post 曬出黎!!><
好想體阿阿阿阿阿阿
我都知你好辛苦嫁喇
thzzzzzzzzz.........
快dddddd post post 吧

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sMOkiNg
初級會員

會員編號 211862
精華 0
積分 656
帖子 138
威望 0 點
I-See幣 12536 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-9-16
註冊天數 6468
來自 hK
狀態 離線
  只顯示 sMOkiNg 的帖子
牙麗屋企]

牙麗一打開眼簾,見到既係黑漆漆既夜晚,點解佢會係度既?

牙麗摸一摸自己個額頭,妖!可能飲得太多,個頭好痛呀/.\ !!

牙麗無奈 : 救命..=.=

但佢發覺自己身邊有個紙袋,仲有張紙條@@?

牙麗扲左黎睇下咩事,原來係彼得寫比佢睇既..咁頭先應該係彼得送自己番屋企@@

[今次你玩大左啦,睇下牙風個紙袋,麗,執生啦 ! 彼得字]

牙麗疑惑: 你想講咩?

牙麗仍都打開左個紙袋,佢見到既一套中性既衣服,牙麗望住件杉呆左,

仍都慢慢記得自己尋日同牙風講左d咩說話,個心開始內疚..

做咩尋日以為個個係dream ? 原來,原來係真實 !!

佢尋日仲諗住比surprised我,而我,我就一次一次咁傷佢個心

牙麗扲左套杉,放係自己心口,靜靜咁呆坐..

[想哭但是沒有淚了],牙麗苦笑,

個一日,仍都係牙麗同牙風最後既見既一面..

因為第二日,牙風已經退左學,唔會再番黎..

遺留牙麗一個人係學校,

[2個月後],係炎熱既暑假,而牙麗今日生日,係18[碎]既成年人啦,

牙麗而家係ok便利店做緊partime,而牙麗仍都好勤奮去做 !

突然,有個男人入左黎買支水,扲到去埋單個陣,

牙麗個時轉左身,淡笑咁望住個男人,但佢一見到個男人,有種懷念既感覺!

柒__.*b+b//';[][]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
洛杉磯
初生嬰兒

會員編號 89212
精華 0
積分 627
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 11096 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-20
註冊天數 6738
狀態 離線
  只顯示 洛杉磯 的帖子
好好睇AR!!!!

+卜+卜

頂部
呀風
初級會員
我叫小風呀 >∪<

會員編號 42376
精華 4
積分 1674
帖子 240
威望 0 點
I-See幣 12319 錢
GAME幣 117 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-18
註冊天數 6831
來自 feelingsayumi
狀態 離線
  只顯示 呀風 的帖子
唔該你快 D 轉用 [開 post 教學] !!

如睇o岩,可以pm我,多買多平,買滿$30,有精美禮品送^^
頂部
sMOkiNg
初級會員

會員編號 211862
精華 0
積分 656
帖子 138
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6468
來自 hK
狀態 離線
彼得驚訝 : 牙麗 !?

牙麗淡笑 : 嗯,你過成點?

彼得 : 唉,而家我仲要讀大學,咁你呢 ?

牙麗 : 我諗我會出黎做野而家..

彼得用眼光打量牙麗,覺得牙麗成個人都瘦左一個圈 ! 但唯一冇變既係佢雙眼既冷淡!

牙麗收左彼得$之後,苦笑同埋有d唔自然咁問彼得..

牙麗 : 嗯..嗯,佢點呀?

彼得 : 佢..都過得幾好..

[日日都係度借酒消愁,唉]彼得心諗,無奈一笑 !

牙風 : yeeyee ! 今晚陪唔陪我 ? i need you !

牙風抱住女仔既腰部,而女仔仍都好主動咁擁抱牙風 @@!

牙麗見到咁既場面,面上既笑容仍都慢慢消失..

牙風 : !!!! 係你wor !好耐冇見啦 !

牙麗冷淡 : 嗯,係 !

牙風仍都有留意牙麗而家既情況,真係瘦左好多..表情好愁,會唔會為左我?

牙風冷笑,對牙麗都係有d恨意,佢真係好難忘記個一日..!

牙風扲左個避孕套放左係櫃檯,而牙麗見到..仍都好清楚牙風想做咩..

牙風 : 今晚..你唔駛指意我停低呀xD ! YEEYEE !

牙麗手震咁比番個避孕套牙風,而牙風好輕鬆咁接左佢

牙風 : 我地走啦 ! 8 !

而彼得仍都好無奈咁揮一下頭,跟左牙風離開便利店..

牙麗個心有D惆悵,眼神黯然失色,原來牙風..有左女朋友..

咁又係既 ! 係佢提出分手,雖然個時佢係醉左,但而家解釋都係冇用..

牙麗苦笑,之後好機械化咁完成工作,可能工作可以幫助佢忘記痛苦 !

[牙風屋企]

牙雪姣笑 : 我而家去沖涼先 !

牙風冷淡 : 唔駛,而家 !

牙風捉實牙雪,瘋狂咁狂吻,但一D溫柔都冇,只係發洩 !

牙雪嬌喘 : ..我,我仲想要多D !

但牙風突然推開牙雪,好冷淡咁望住衣衫不整既牙雪,

牙風 : 而家同我出去 !!!走 !

牙雪呆滯 : 你唔係..同我 ?但我..想

牙風 : 走,唔好出現係我眼前,D$遲D入你户口..

牙雪 : 你想要我CALL我 ! 我會出現 !

牙雪冇再出聲,只係整番好件杉,電左一眼牙風離開左!

牙風坐左係大床靜思,點解佢鍚牙雪個時一D感覺都冇?

一D愛既感覺都冇,個吻好假,令人好嘔心 !

牙風無奈 : 真係忘記唔到佢?

有一把男聲突然出現,牙風仍都好愕然 !?

彼得無奈 : 一定係啦 !

牙風 : 你幾時入左黎 ?入黎敲門得唔得 ?

彼得 : 我敲左門你唔知JA,風!搵番牙麗啦 !

牙風冷淡 : 唔會,係佢放棄我先當日 !

彼得 : 可能有誤會呢 ! 試下傾下 !!

牙風邪笑 : 做咩你咁緊張 ? 係唔係牙麗後悔想溝番我?

彼得 : 你點可以咁諗牙麗 !! 你知佢唔係咁既人 !!

牙風若有所思咁望住地板,哈 ! 今次牙麗我一定會令你心碎 !

彼得覺得牙風眼神好似唔同左!?彼得冷靜咁開口,

彼得 : 你有咩計劃?風,你呃唔到我 !

牙風冷淡 : 要佢明白比人遺棄既感受!

彼得 : 你點可以咁 !風 !!

牙風冷淡 : 咁緊張 ? 你同佢有野呀 !

牙風見到彼得咁幫住牙麗,個心有一種莫名其妙既妒意 !

可惜,牙風發覺唔到 !

[拍],彼得一拳打落牙風塊面,牙風跌左落地下 !'

頂部
洛杉磯
初生嬰兒

會員編號 89212
精華 0
積分 627
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 11096 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-20
註冊天數 6738
狀態 離線
  只顯示 洛杉磯 的帖子
跟住佢地點呀!!

快d po   la!

頂部
薯條靜
初生嬰兒

會員編號 153307
精華 0
積分 444
帖子 40
威望 0 點
I-See幣 11128 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-4-17
註冊天數 6621
狀態 離線
  只顯示 薯條靜 的帖子
真係好好睇下牙..

十卜!!

頂部
sMOkiNg
初級會員

會員編號 211862
精華 0
積分 656
帖子 138
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6468
來自 hK
狀態 離線
牙風 : 打我 ?我奉陪到底 !

牙風同彼得既身高差唔多,但牙風係健碩型既身軀,

彼得就比較瘦削,如果打邊個勁d呢-.- !?

牙風一腳踢左彼得,再捉住佢雙手,半跪係地下

牙風 : 為左個女人,你認為我地兄弟之間感情值得破裂 ?

彼得 : 我認為呢個女人值得 !!

牙風聽左彼得咁講,心更加冷,個心仍都有少少醋意,

只係牙風自己發覺唔到,

彼得 : 我都係講個事實比你知..唉

彼得 :: 牙麗個日真係飲醉左..!

牙風冷笑 : 哼,做咩個日佢唔同我講清楚?

彼得 : 你認為佢有勇氣去見你咩?做咩唔嘗試了解佢既心情 !?

彼得 : 風,唔好再錯失呢個機會,去問清楚啦 !

牙風口不對心 : 但佢..潛意識想同我分手 !!

彼得激動 : 你跟本逃避 ! 唔好再諗d低能既籍口啦 !!

彼得既說話一針見血,仍都話醒左牙風,

牙風慢慢放開捉實彼得既手,一面迷茫..

彼得 : 仲唔去搵佢 ? go !

牙風起左身,衝左出門口去尋找牙麗

佢唔會再比牙麗有任何籍口離開自己 !

牙風要知道個真相 ! 仍都要同牙麗講清楚 !

當牙風離開左之後,彼得訓左落地下,摸一摸自己隻腳

彼得 : 哼/.\ ! 踢得咁大力,痛到冇朋友囉 !!遲d同你算帳 !

頂部
薯條靜
初生嬰兒

會員編號 153307
精華 0
積分 444
帖子 40
威望 0 點
I-See幣 11128 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-4-17
註冊天數 6621
狀態 離線
  只顯示 薯條靜 的帖子
嘩...

好睇牙~

之後會點呢?!

頂部
~迷之少女~
初級會員

會員編號 65869
精華 0
積分 1108
帖子 104
威望 0 點
I-See幣 13067 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-3
註冊天數 6785
狀態 離線
  只顯示 ~迷之少女~ 的帖子
好好睇ar~~
快D post落去la!!!=v="

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...