加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 1B邊個最靚女AR...
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
[[童] 都 幾 令 女**
第 一 緊 係 牙 蘇 喇-v-"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-4-5 09:34 PM 發表
講 到 尾 你 地 未 系 成 日 呃 POST 囉 > 3 <"..
唉,,, 呢 個 壇 勁 多 呃 POST 怪

你 咪 仲 呃 P0sT..."

一 樣 gE 回 覆 都 要 覆 兩 次 !!*

-3333333333333333333333333-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
|) 人 真 係 好 假-333333-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 singloveso 於 2007-6-13 07:58 PM 發表
咁你又係邊個牙?!  話我廢!?
你都幾夠膽wo!  我欣賞你,依期你最威喇,夠鬼你挽咩!

人 地 都 係 講 下 笑 姐 `

邊 敢 得 罪 大 佬 丫 ?!*

吾 洗 咁 火!`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ε心碎〞暉﹎〤 於 2007-6-14 08:35 PM 發表

順 便 講 埋 "
我 唔 淆 你 底,,,,
有 種 未 打 我 囉
我 未 驚 過 wO"
不 如 唔 好 咁 煩 啦
你 響 左 朵 先 啦,,,,}

你 諗 d 野 咁 負 面 ge 

=___________=

你 都 冇 得 罪 人 地 `

點 解 你 會 講 到 好 似 要 佢 打 你 咁?!`

人 地 先 吾 會 咁 小 氣 嬲 埋 d 咁 ge 野 囉 `!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
佢 咁 都 叫 串 =___="

咁 你 都 幾 勁下 w0

xDDDDDDD'

估 都 到 d  大 人 物 咁 易 嬲 `!

新 義 安 ` 唉...//)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 uinozb 於 2007-6-15 07:13 PM 發表
牙豆=] ....我都唔覺得你串囉....你咁串咪去校長囉....可能校長會欣賞你.....給你一個大過!!!!

我 串 過 喇 `

冇 乜 野 發 生 `

乜 都 冇 記 `

只 係 比 佢 煩 煩 煩 !!*

t|-|e|\| 佢 問 乜 班 乜 名 `

以 前 讀 邊 間 ?!

係 小 學 都 係 咁 對 老 師 嫁 ?!

佢 仲 冷 係 惡 咁 同 我 講 ,,,

我 未 同 你 講 晒 野 吾 准 走 -!!

你 真 係 好 夠 瞻 下 w0`

拿 ` 依 家 想 都 中 學 吾 可 以 咁 嫁 !

要 改 喇 `

仲 鬧 左 超 多 野 `

有 d 冇 聽 到 `

超 煩 w0 佢 `!

小 小 小 野 都 嘈 嘈 嘈 嘈!!!!!-]

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 uinozb 於 2007-6-17 02:29 PM 發表
◆`顛喵_ ......我同人地講野....你做咩搭傘呀.............

咁 你 係 度 傾 牙!`

咁 就 預 左 有 人 會 搭 傘 喇 `!

講 下 係 咪 吾 得 先 ?!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
你 講 得 好 岩 `!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
吾 係 w0`我 要 挽 晒 !>W<

因 為 我 話 得 就 得`!

xDDDDDDDDDDDDD'

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...