加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 1B邊個最靚女AR...
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 uinozb 於 2007-6-15 07:13 PM 發表
牙豆=] ....我都唔覺得你串囉....你咁串咪去校長囉....可能校長會欣賞你.....給你一個大過!!!!

我 串 過 喇 `

冇 乜 野 發 生 `

乜 都 冇 記 `

只 係 比 佢 煩 煩 煩 !!*

t|-|e|\| 佢 問 乜 班 乜 名 `

以 前 讀 邊 間 ?!

係 小 學 都 係 咁 對 老 師 嫁 ?!

佢 仲 冷 係 惡 咁 同 我 講 ,,,

我 未 同 你 講 晒 野 吾 准 走 -!!

你 真 係 好 夠 瞻 下 w0`

拿 ` 依 家 想 都 中 學 吾 可 以 咁 嫁 !

要 改 喇 `

仲 鬧 左 超 多 野 `

有 d 冇 聽 到 `

超 煩 w0 佢 `!

小 小 小 野 都 嘈 嘈 嘈 嘈!!!!!-]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 uinozb 的帖子
◆`顛喵_ ......我同人地講野....你做咩搭傘呀.............

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 uinozb 於 2007-6-17 02:29 PM 發表
◆`顛喵_ ......我同人地講野....你做咩搭傘呀.............

咁 你 係 度 傾 牙!`

咁 就 預 左 有 人 會 搭 傘 喇 `!

講 下 係 咪 吾 得 先 ?!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 singloveso 的帖子
得你話得一定得既,,你岩哂!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

你 講 得 好 岩 `!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

◆`顛喵_ ....如果我話唔得....咁係唔係唔得呀????

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

吾 係 w0`我 要 挽 晒 !>W<

因 為 我 話 得 就 得`!

xDDDDDDDDDDDDD'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

你話得就得...............咁有咩你係話唔得嫁?????????

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

吾 係 嫁 `

因 為 只 係 我 話 得 就 得 ,,,

吾 得 就 吾 得 *!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Heyo. 的帖子

QUOTE:
原帖由 uinozb 於 2007-6-15 07:07 PM 發表
牙豆=] .........唔打就叫淆底???咁我叫你去死你唔去....咁你都係淆底喎!!!

發緊夢''
z ZzZ

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...