加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 試過被人屈未..???
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
成 撚 日 喇 `
班 O|\|9人 囉!!
乜 都 屈...-
屈 屈 屈-`'
痴 鳩 線 囉!!
仲 要 勁 撚 多 仆 街 信 \/\/o**
俾 我 知 道 邊 個 作 咁 大 佢 食 狗 屎!!
提 起 就 扯 撚 起 我 把 火-3-"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
我 小 學 成 日 俾 老 師 屈 我 幾 個 缺 點-3-"
我 豪 得 起,,豪 俾 佢 >v<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 LIN豬` 於 2007-1-12 09:50 PM 發表

HAA` 好慘呢  '   

BU+ 你成日串9佢(副校)
SO 佢錦中意屈你  
呵呵呵...

冇 人 叫 左 副 校 長 俾 我 串 嫁 麻-v-"
佢 又 冇 話 吾 俾 我 串 佢 -口-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 LIN豬` 於 2007-1-13 11:38 AM 發表

-33333333-  ''"

佢擺明棟住大大個牌系到 NA (左副校長      )`

MEANS  吾準對佢不敬 ****
呵呵呵  ..

BU+ 佢對我 勁好   -V-    我錦乖 ^^

吾 俾 佢 咸 濕,,,
見 到 你 咁 令 女...*
所 以 先 對 你 咁 好 咩 ?!`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 LIN豬` 於 2007-1-13 12:14 PM 發表

-3-   `  系我乖姐 *******  

冇串佢   '   我錦乖  

D老師 邊捨得鬧我  !

呵呵呵   `  }

咁 我 都 好 乖 囉`'
我 仲 乖 過 你-3-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 christa 於 2007-1-13 09:00 PM 發表
梗 係 有 啦...].
比 人 屈 好 慘 ?

唉....
有 邊 個 俾 人 屈 會 開 心 呢?!`'
開 心 果D 就 吾 叫 屈 喇`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...