加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題:   "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`  (單選) [參與投票的會員]
勁勁勁憎囉`   33 (53.23%)
勁 勁 憎 囉 `   8 (12.90%)
勁 憎 囉`   5 (8.06%)
憎 喇`   3 (4.84%)
一 般`   9 (14.52%)
少 少 憎`   2 (3.23%)
吾 憎`   2 (3.23%)

標題:   "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
  "+憎 吾 憎 D 人 跟 風?!`

我 最 憎 D 人 跟 風 吾 認 囉..."*
仲 要 乜 撚 春 野 都 跟 果d呢 !!`
果 D 真 係 仆 街 仆 痴 佢 囉**
憎 爆 !!.\"/.
不 過 我 憎 D 人 屈 我 多 d 囉-口-*

本帖最近評分記錄
YAN:D   2007-2-13 12:39 PM  代幣  -4   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-18 09:14 PM 發表
我真系好想開個post黎話佢....不如1e整個論壇

你 講 果 個 系 男 定 女 先?!
我 地 講 果 個 係 女 仔 \/\/0+*
我 覺 得 男 仔 果 個 好 慘 慘-口-
佢 已 經 比 係 開 學 進 步 左 好 多"-333-
吾 好 再 咁 話 佢 喇-口-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
嗯 嗯 -33-
人 地 跟 風 發 姣 出 晒 面"+
依 家 仲 犯 眾 憎 T!|\/|!!-w-
好 慘 慘 也"*-v-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 【Siu琪】 於 2007-1-18 09:15 PM 發表
刀吾知點解佢會甘咖,,,,
巧心佢想做個D野就自己創拉,,,,,,
又要跟風,,,,,,,唉,,,,
T中要系禾地既背後講大家既壞話,,,,
搞到禾地成日刀大家誤會大家,,,,,,,禾地有甘多交哎,,,,
吾多吾小刀可能系因為佢,,,,,

系 囉-口-
之 前 我 地 班 女 仔 四 分 五 裂 都
係 因 為 佢 姐"*
佢 仲 係 度 屈 鳳 英 \/\/0*
好 賤 牙=口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-18 09:18 PM 發表
唔系呀...我而家都幫個男仔(傑)
我都講緊個女仔= =

哦!!
我 地 都 系 講 女 仔B0!!''
吾 知 你 講 邊 個 呢?!
我 講 緊 我 老 豆 鍾 意 果 條 仆 街 丫!!++

本帖最近評分記錄
YAN:D   2007-2-13 12:40 PM  代幣  -4   
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-18 09:23 PM 發表
就系呢個''
幾日前個陣轉堂...我行過佢格黎諗住返位啦
同家寶傾緊計= =''    佢無神神寫野系我右手度
寫左個1字.....覺得佢好煩囉
想串佢個陣家寶又啤住我  頂佢個肺
真系唔明佢點解會有人鐘意佢同佢會有朋友 ...

嗯 嗯-333333-
佢 依 家 都 冇 乜 Fd 喇**
得 一 個 肯 同 佢 一 齊!!
佢 依 家 系 女 仔 入 面 犯 眾 憎 !!
連 吾 識 憎 人 gE 曉 芳 姐 都 吾 妥 佢=口-
慘 慘 也-口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 【Siu琪】 於 2007-1-18 09:30 PM 發表

講真個句...,梨知吾知佢系屋企會鬧牙馬,,,,,,

佢 都 話 佢 係 屋 |<成 日 鬧 牙 媽  囉!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 寶寶金水 於 2007-1-18 09:38 PM 發表
...
但係我睇你地好似成日對佢好好果bor>3<”,點解佢痴埋來果陣你地唔推開佢姐?>>><<<

我 地 想 嫁 -口-
不 過 吾 好 意 思 姐!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
-口-非 禮 果 D就 吾 同 喇. ..*
不 過 都 要 睇 男 定 女...*
女 仔 果 D 可 能 玩 下 姐-口-
男 仔 玩 定 點 都 吾 得 牙.\"/.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 LIN豬` 於 2007-1-19 08:30 PM 發表
需然 1E`家事吾應該多管的 `

BU+ 我想知佢系邊個  `?

佢 之 前 好 憎 你 果 個 呢...**
好 細 粒-口-"

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...