加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: { 中 一 } MATHS 兩 條 + 歷 史 問 題 ..
載入中 ...
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-5-15
註冊天數 6945
來自 黃 大 仙 *U*
狀態 離線
  閱讀全部
{ 中 一 } MATHS 兩 條 + 歷 史 問 題 ..

有 D 既 功 課 我 唔 識 做 XDD`
所 以 我 用 p s 畫 左 圖 ..
希 望 大 家 幫 幫 我 吧 `_!
THX   x    1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ^ ^
D 圖 睇 唔 到 清 楚 可 問 我 !    THX =)
繳 交 日 期 ; 2 6 - 2 - 2 0 0 7

仲 有 兩 條 ...
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
{ 5 } 同 { 6 }
兩 條 也 是 計 算 體 積 的 ..=]
T H X ....

仲 有 歷 史 ..  係 中 一 既 *U*
2 ( a ) 為 甚 麼 圖 中 有 顏 色 的 地 區 稱 為「新 月 沃 土」?
   ( b ) 除 了「新 月 沃 土」外 ,這 個 地 區 的 別 稱 是 甚 麼 ? 為 甚 麼 它 有 這 個 名 稱 ?
( 1 ) 根 據 圖 中 的 雕 畫,哪 些 內 容 符 合 了 蘇 美 爾 人 的 歷 史 ? 試 解 釋 你 的 答 案 。
( 2 ) 仔 細 研 究 這 人 向 你 兜 售 的 內 容,你 會 相 信 他 的 說 話 ? 試 透 過 你 對 蘇 美 爾 歷 史 的 認  識 ,解 釋 你 怎 樣 辨 別 這 幅 雕 畫 的 真 偽 。
( 3 ) 根 據 以 上 個 案 , 試 指 出 古 董 收 藏 家 辨 別 古 董 真 偽 的 其 中 一 種 方 法 。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6945
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ka-Thy` 於 2007-2-20 05:45 PM 發表
你要公式定係就咁答案?

第 一 張 同 第 二 張 可 靜 答 案 XDD`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6945
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 bobbycute 於 2007-2-21 04:12 PM 發表
請問你可唔可以畫過,
唔識睇..sor,,,>.<

係 咪 全 部 ?

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6945
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 {SFU}` 於 2007-2-22 03:01 PM 發表
請加上功課繳交日期.

更 改 左 了 -口-`
唔 該 哂 你 =]

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6945
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 bobbycute 於 2007-2-24 12:06 AM 發表

第 3&4 張

第 3 張 我 識 做 了 ..*
原 來 第 4 張 仲 有 一 部 份 的 -000000000-`
我 比 埋 你 睇 吧 *u*    THX x 100000000000000000

仲 係 睇 唔 清 既 .. 係 m s n  s d 吧 ^ ^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...