加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: whymepk 已被取消會員資格
載入中 ...
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
I-See幣 9241 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-9-27
註冊天數 5347
來自 大陸
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 °×婉兒 於 2009-10-18 01:15 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
點解既?0.0你地會check人地d mail架?`

Check 人PM 有機會侵犯私隱條例~
宣傳其他論壇,係法律上不足以BAN人AC,有機會侵犯言論自由~

網絡世界唔代表冇法律保障,壇主係下次BAN人之前請小心D
你可以編輯,可以關閉主題,可以扣分,可以SET權,但係侵犯言論自由,
警方有權將成個壇關閉以作調查之用;

放心,民事罪唔會入獄,頂多有案低姐~
丫熱血1哥BAN人之前,自己小心D啦

我係潛水會員
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5347
來自 大陸
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小熱血 於 2009-10-18 14:05 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

多謝貴會員意見....

由於論壇是屬於私人地方...
而貴會員在本站註冊成為會員
表示已接受本站全部條款...
所以本站有權監控,修改,刪除在論壇上的資料
以進行管理工作....

請問一下本人侵犯了什麼私 ...

1哥,你睇人PM既資料∼絕對侵犯私人∼

一個論壇係互聯網公開,如果你既POST冇SET權限,OR會員唔需要經過你既驗証,就唔係私人既地方,
開一個商場出黎可唔可以又話係私人地方,咩都自己話晒事??
接受你既條款唔等於法律係冇用既∼如果下下都係你既條款排第一,咁法律仲可以點保障巿民??
大個仔啦,記得法律先係最後既規矩,你SET咁多條款唔代表法律係冇用既∼

唔係消委會開黎做咩??法律又SET黎做咩??間間商店話自己係私人地方咪得,洗理人投訴??

好似去百佳買野咁,如果佢話本店有權保留最後權利,咁係咪你食到入廠既時候佢唔洗負責任??
又好似買保險咁,係咪買左之後因為公司既條款而唔可以利用冷靜期而唔簽合約??

我又唔係我個FD,我只不過提醒你姐;
如果有人要玩野既,就算告唔告得入,你個壇要比人關返個幾個禮拜,值得咩??

熱血哥哥,你做既野太細路仔啦∼

你既行為出賣左你∼

我係潛水會員
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5347
來自 大陸
狀態 離線
  閱讀全部
我真係再冇興趣同D低能仔講野∼

你鍾意點丫點啦‵
反正我幫人老母教仔∼又冇人比錢我既;

****好心提醒人,比人當我搞事‵到上到警局果陣咪大個仔囉∼****

我都係版主,我都同過其他壇主傾過計,佢同我解釋過好多互聯網管理學問;

佢乃過野,查過法律,知道好多有關∼開個壇出黎既有關法律,
唔代表上網講野就唔洗負責任,唔代表管理階層唔洗負責任∼

我要玩野既,一早玩死左你個壇啦,我點會唔知點玩到你成個壇比人關一個禮拜
所有壇主比人’的’去警局坐48小時∼

我唔係你,我唔係小朋友,我冇咁得閒玩你個壇囉∼

你鍾意點丫點啦∼好心提醒人,比人當我搞事‵到上到警局果陣咪大個仔囉∼

我係潛水會員
頂部
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5347
來自 大陸
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 狂野巨火雞 於 2009-10-18 14:33 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

系ISEE出晒名,仲好意思開new ac串串共甘

明眼人一睇就知係兩個人啦,個IP都唔一樣‵
以為自己好醒,清醒D啦‵
講野唔用腦咪尼D囉∼笑大人個口∼

我係潛水會員
頂部
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5347
來自 大陸
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 狂野巨火雞 於 2009-10-18 14:47 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

IP吾同就代表兩個人 ?_?
清醒0的戈個系你呀, 依家系你笑大全部ISEE人既口呀;p
你攪清楚 ur position 啦, 盲超哥哥 ^_^

一個係韓國,一個係HK,如果咁都可以係同一個人,咁就真係勁囉∼
我有咁既功力既話,就已經一手毒死你個壇同所有上尼個壇既人;
洗同你地解釋咁多??

同你地班高能仔解釋D廢話,真係人都變低能∼

我係潛水會員
頂部
悲苦的淵
初級會員

會員編號 451688
精華 0
積分 313
帖子 139
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5347
來自 大陸
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 狂野巨火雞 於 2009-10-18 15:07 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

下你智商已經...甘高
再變低能0的咪無得救

廢人講廢話,原來你刀知既.
刀吾蠢得晒(k)

SORRY,之前係我搞錯左,一個壇基本上的確係壇主話晒事~
丫1哥所做一切係法律上係冇任何問題的~對此我感到十分抱歉.

不過你CHECK人PM,雖冇法律保障,亦已侵犯人私隱,尼個係事實~
你隨心BAN我IP,雖冇法律保障,亦已侵犯言論自由,尼個亦係事實~
有人話邊個壇甘黑仔請我做版主,尼個係人生攻擊,亦係事實~
咁大隻字:請提交閣下對IC既寶貴意見,結果我交左之後比人BAN左,尼個都係事實;

你話我引起罵戰,請找出證據.

由頭到尾我都冇鬧過你,只不過叫你下次BAN人小心D.
本來我一直心平氣和,亦冇任何粗口,請你分清楚理性討論定係罵戰;
如果我既內容係罵戰,尼個世界唔需要議員~議員每日做既野就係閣下所講既罵戰~
我係用POINT打POINT,而閣下除左一句我識人係HK討論區做管理員之外,我搵到好多非理性人生攻擊;

你係壇主,你鍾意點講我唔介意,亦冇所謂,你鍾意BAN我,我亦感到快樂~
比人人生攻擊之下仲要理性同你解釋,事後我覺得自己好白痴,仲咩咁有心機幫人教仔^^

論壇事,論壇了;你都已經BAN左我,你意猶未盡既話,你可以MSN再摌我一獲甘,我亦會耐性聽你發脾氣;
但係你打電話煩一個我同你都識既FD,有必要嗎??只顯示出你做事稱得上專業小朋友~

係背後做金手指,我真係火了~

我以後都唔會再上IC留言,有事既話你自然有辦法搵我~

我係潛水會員
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...