加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [討論] 絵里の離開, 成為我任性的借口?
載入中 ...
iAml0kl0k (kIss`3<)
版主
えり様。。。

會員編號 423201
精華 0
積分 584
帖子 682
威望 0 點
I-See幣 14905 錢
GAME幣 629 個
MSN宣傳 19 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2008-11-21
註冊天數 5658
來自 黑手黨-V-"
狀態 離線
  閱讀全部
9期無人入就慘...-,-
唔係既...純琳來身係以留學生身份入早安...早晚也會離開的...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
版主
えり様。。。

會員編號 423201
精華 0
積分 584
帖子 682
威望 0 點
GAME幣 629 個
MSN宣傳 19 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 5658
來自 黑手黨-V-"
狀態 離線
  閱讀全部
為什麼偏偏是這時候`...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
版主
えり様。。。

會員編號 423201
精華 0
積分 584
帖子 682
威望 0 點
GAME幣 629 個
MSN宣傳 19 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 5658
來自 黑手黨-V-"
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #240 珊SHAN=] 的帖子

唔知點解我有一個諗法...
純純琳琳可能只係陪送...
Kamei Eri 要養病,所以離開(其實都唔洗走丫...)
淳君心諗  : 我的6期那麼重要, 現在走了1個,點算?
            `- 呀! 咁就搞一次9期徵選啦`!
(話口未完) 呀, 唔肯定養到咁多女仔喎...點算呢?
                ......純, 琳同絵里一齊卒業,咪有多d位囉!
                到時con既飛大賣又有賺!
                一於咁話!
↑以上純粹推測↑

頂部
版主
えり様。。。

會員編號 423201
精華 0
積分 584
帖子 682
威望 0 點
GAME幣 629 個
MSN宣傳 19 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 5658
來自 黑手黨-V-"
狀態 離線
  閱讀全部
回a0301882 `
係囉!!!我要番我地個Kamei Eri呀!!!!

呢個必睇`!!!
有中文翻译-,-
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
睇完之後我真係喊左...\(TT^TT   `)/

回珊SHAN=]`
我估應該唔會掛...`/333\

頂部
版主
えり様。。。

會員編號 423201
精華 0
積分 584
帖子 682
威望 0 點
GAME幣 629 個
MSN宣傳 19 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 5658
來自 黑手黨-V-"
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 珊SHAN=] 於 2010-8-11 08:02 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
呢個畢業真係唔係時候/_\
AKB都攻到來HK@@"
宜家先來大改
這也不是重點!!
重點是我要純琳龜啊~~
啊,Eri要醫病
咁我要純琳呀!!!/_________\

完全無理過AKB48囉-,-
有無睇條片片呀?好正呀!!!!喊左呀真係...
用緊果條廣播整片...整左成日都未得-,-
(要搞翻譯,簡轉繁&英...可能加埋日文添...煩呀...xD")
真係超掛住絵里呀...

頂部
版主
えり様。。。

會員編號 423201
精華 0
積分 584
帖子 682
威望 0 點
GAME幣 629 個
MSN宣傳 19 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 5658
來自 黑手黨-V-"
狀態 離線
  閱讀全部
唔嫁意聽住我呢個先-,-
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
未整效果果d...唔好睇呀-,-
條野係中間出現嫁`~
翻譯-,-

龜: 龜井繪里決定在秋con結束後畢業了。 (哽咽)
         Kamei Eri, I have decied to graduate after the Autumn concert. (sob)

豆: 沒關系哦,冷靜下來,慢慢說。
         It's okay. Relax, and tell us the reasons.

龜: 這次畢業是為了休養身體,改善體質。在早安的忙碌的日子里經常會有身體不適、皮膚狀況不好的時候,而在這樣的情況下已經堅持了八年,我想差不多是時候好好保養一下身體,認皮膚好好休息一下了。懷著這樣的積極的心態,做出了畢業的決定。因此,雖然很寂寞,但因為是自己的決定,會相信自己,開心地努力到最後的。包括這個廣播,我會珍惜每次每次的機會,努力做到最好。(失聲痛哭)

For the graduation, the aim is let my body relax and get a fine physique. The busy day in MORNING MUSUME, I usually feel sick and the derma condition gone bad. And under this condition, I  have already put up with this for 8 years. I think I should take more care about of my health and let my skin to take a rest. By this positive feeling, I decide to greaduate. Anyway, because this is my idea. Although I will be alone in the coming year, I am going to believe myself and work hard and happily to the end. Including this on-air, I will cherish every chance and do the best. ( Cry pitifully )

豆: 不要哭啦,你這笨蛋
         Don't cry, idiot...

龜: ..相信從今往後一定也會有許多快樂的事,通過專心的治療能夠成為美麗的女性的話一定也是一件非常幸福的事情。我會努力的。因此直到最後,還請各位多多支持∼
         I believe that it must be more happy things happen in the future. If I can be more pretty after the treatment, it will bring me happiness. I will work hard. So finally, best regards to everyone.

豆 :  嗯...嗯...嗯
        yeah...yeah...yeah...

豆: 不管什麼時候回來都可以哦。我們會一直等著你的。
          Nomatter anytime, we are welcome you to came back. We are waiting for you, forever.

龜: 真的??
         Really??

豆: 嗯!
        Yeah!

龜: 真的???
        Really???

豆: 嗯!!
         Yes!!

龜: 可以??
         Is that okay?

豆: 不過希望你回來的時候能變得更認真一點啦∼ \(^▽^   ")/
          But we hope that you can be more serious when you come back next time~\(^▽^   ")/

頂部
版主
えり様。。。

會員編號 423201
精華 0
積分 584
帖子 682
威望 0 點
GAME幣 629 個
MSN宣傳 19 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 5658
來自 黑手黨-V-"
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 a0301882 於 2010-8-12 11:54 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
大概經廣播後明白 eri 既難處了...
希望佢快D好番~
睇下下圖...
都覺得佢既決定都已經唔算自私~

我都明...
但係個心硬係同個腦作對...
聽到佢喊真係心都痛...

頂部
版主
えり様。。。

會員編號 423201
精華 0
積分 584
帖子 682
威望 0 點
GAME幣 629 個
MSN宣傳 19 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 5658
來自 黑手黨-V-"
狀態 離線
  閱讀全部
絵里...我地會等你。如果要係"等"加上期限,我地希望係...一萬年
我地會等你一萬年`!!!!!!!!!!\(`▽`   )/

`(咁熟既句野`@@)

頂部
版主
えり様。。。

會員編號 423201
精華 0
積分 584
帖子 682
威望 0 點
GAME幣 629 個
MSN宣傳 19 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 5658
來自 黑手黨-V-"
狀態 離線
  閱讀全部
唔要佢喊`我要佢笑住咁走`xD"
希望希望佢快d好番`!!!
\(^▽^  `)/

頂部
版主
えり様。。。

會員編號 423201
精華 0
積分 584
帖子 682
威望 0 點
GAME幣 629 個
MSN宣傳 19 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 5658
來自 黑手黨-V-"
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 細ice` 於 2010-8-13 09:35 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我 0nly 聽過個名.. 不過實質係點未了解過=]
路過黎報下到的說.

依家黎都無用嫁啦...
Eri 走左早安走黎散嫁啦... (唔好呀`!)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...